Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Tietoa kouluille

Yhteinen tavoitteemme 15 eri maatoimiston sekä kansainvälisen kouluista, isäntäperheistä, yhteistyökumppaneista ja kausityöntekijöistä muodostuvan verkostomme kanssa, on tarjota nuorille mahdollisuus kasvaa ja saada kokemuksia ja elämyksiä kansainvälisen koulutuksen ja kulttuurivaihdon kautta.

Kannustetaanko teidän koulussanne nuoria kohti kansainvälisyyttä? Saako nuori riittävästi tietoa mahdollisuudesta viettää välivuotta vaihto-ohjelman merkeissä ulkomailla?

Onko koulullanne tulossa kansainvälisyyspäivät, kaipaatteko sisältöä opo-tunneille tai vaihtelua englannin kielen tunneille? Kutsu meidät kylään ja anna meidän hoitaa infoaminen puolestanne! Tulemme mielellämme kertomaan nuorille vaihto-ohjelmista yhdessä aikaisempien oppilaidemme kanssa. Kukapa tietäisi parhaiten vaihto-oppilaan arjesta kohteessa, kun sen juuri itse kokenut nuori.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä paras aika, paikka ja tapa lähteä kansainvälistämään teidänkin koulunne oppilaita kohti vaihto-ohjelmaa ulkomailla!

OTA YHTEYTTÄ