Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Empowering young people since 1958!
Aasia

Koulunkäynti Aasiassa

Kaikista vaihtokohteistamme Aasia on ehdottomasti se erilaisin, verrattuna omiin oloihimme täällä pohjoisessa. Japani on oma maailmansa, positiivisella tavalla! Maa on ainutlaatuinen sekoitus vanhoja perinteitä ja uusinta teknologiaa.

Sinun täytyy omata vähintään japaninkielen alkeet hakiessasi vaihto-oppilaaksi Japaniin, sillä kaikki opiskelu tapahtuu japaniksi. Jos olet tutustunut japanilaiseen kulttuuriin aikaisempien kieliopintojen ohessa, olet jo valmiiksi valmistautunut elämään uudessa lämminhenkisessä ja kohteliaaksi kehutussa perheessäsi, jossa teeseremoniat, perinteiset japanilaiset ateriat ovat aivan yhtä arkipäivää kuin animepiirretyt ja huipputeknologia.

Mihin haluaisit matkustaa?

Ilmainen esitteemme, ole hyvä

Lataa tai tilaa kotiin kannettuna ilmainen esitteemme nyt ja saat lisätietoa vaihto-ohjelmistamme, kohdemaista ja hakuprosessista.

Olet tervetullut myös infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ja juttelemaan vaihtariasiantuntijamme kanssa juuri sinua mietityttävistä seikoista vaihtoon liittyen. Ilmoittauduthan aikatauluihisi sopivaan infoon ennakkoon!

Ota meihin yhteyttä