Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Postia maailmalta – tutustu vaihtareihimme
Aasia

Koulunkäynti Aasiassa

Kaikista vaihtokohteistamme Aasia on ehdottomasti se erilaisin, verrattuna omiin oloihimme täällä pohjoisessa. Aasia on oma maailmansa, positiivisella tavalla! Maa on ainutlaatuinen sekoitus vanhoja perinteitä ja uusinta teknologiaa, erilaisia luonnonmaisemia ja toinen toistaan mielenkiintoisempia ihmisiä.

Sinun täytyy mahdollisesti omata vähintään japanin tai kiinan alkeet hakiessasi vaihto-oppilaaksi Aasiaan, sillä kaikki opiskelu tapahtuu paikallisella kielellä. Jos olet tutustunut aasialaiseen kulttuuriin aikaisempien kieliopintojen parissa, olet jo valmiiksi valmistautunut elämään uudessa lämminhenkisessä ja kohteliaaksi kehutussa perheessäsi, jossa arkipäivää ovat niin vuosisatoja vanhat perinteet, kuin tulevaisuuden huipputeknologiakin.

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa tai tilaa kotiin kannettuna ilmainen esitteemme nyt ja saat lisätietoa vaihto-ohjelmistamme, kohdemaista ja hakuprosessista.

Olet tervetullut myös infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ja juttelemaan vaihtariasiantuntijamme kanssa juuri sinua mietityttävistä seikoista vaihtoon liittyen. Ilmoittauduthan aikatauluihisi sopivaan infoon ennakkoon!

Jätä yhteydenottopyyntö