Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Edullisempi hinta

Tarjoukset ja alennukset

Oletko lähdössä vaihto-oppilaaksi STS Vaihto-oppilasohjelmissa? Siinä tapauksessa kannattaa tarkistaa, voisitko hyödyntää jonkin erikoistarjouksistamme. Nämä tarjoukset ovat voimassa tällä hetkellä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja.

Juuri nyt - 500€ alennuksen USA Classicista

Haluatko lähteä lukiovaihtoon Yhdysvaltoihin? Juuri nyt meillä on Early Bird -tarjous! USA Classicin ensimmäiset 20 hakijaa saavat 500€ alennuksen ja ilmaisen peruutuksen. Lue lisää tarjouksesta.

Returnee-alennus

Oletko ollut aiemmin STS:n kielimatkalla? Mahtavaa! Nyt saat 500 € alennusta, kun jatkat seikkailuasi vaihto-ohjelmassamme.

Hyödynnä tarjous ilmoittamalla varauksen yhteydessä koodi STSRETURNEE. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Löydä kohteesi

Sisarusalennus

Onko sisaruksesi osallistunut vaihto-ohjelmaamme? Loistavaa! Silloin saat 500 € alennusta, kun varaat oman vaihto-oppilasseikkailusi meidän kauttamme.

Hyödynnä tarjous ilmoittamalla varauksen yhteydessä koodi STSSIBLINGS. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Löydä kohteesi

Host & Go

Jos toimitte isäntäperheenä lapsenne ollessa STS.n vaihto-oppilaana, voitte hyödyntää Host & Go -alennuksemme. Voitte saada enintään 1 500 € alennusta, jos toimitte isäntäperheenä lukuvuoden ajan, ja 750 €, jos otatte vaihto-oppilaan vastaan lukukaudeksi. Onko teillä kysyttävää isäntäperheenä toimimisesta? Lukekaa lisää isäntäperheenä olemisesta ja vaihto-oppilaistamme ja täyttäkää hakemus, jos Host &Go -mahdollisuus kiinnostaa!