Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Etelä- ja Keski-Amerikka

Vaihto-ohjelma Etelä- tai Keski-Amerikassa

Latinalaisen Amerikan maat pitävät sisällään uskomattoman kirjon erilaisia kulttuureja ja elämäntyylejä. Vaikka mailla on omat erityispiirteensä, tunnetaan koko Latinalainen Amerikka erityisesti intohimoisesta, ystävällisestä ja avoimesta väestöstään, joka saa sinutkin tuntemaan olosi tervetulleeksi välittömästi saavuttuasi. Jos haet ainutlaatuista vaihtokohdetta, eksoottista espanjan kieltä ja unohtumatonta monikulttuurista kokemusta, olet löytänyt etsimäsi.

Voit valita vaihtokohteesi kahden kiehtovan erilaisen, mutta yhtälailla unohtumattoman kohteen väliltä ja toteuttaa vaihtohaaveesi Argentiinassa tai Costa Ricassa. Argentiina on eloisa sekoitus eurooppalaista ja latinalaisamerikkalaista kulttuuria sekä monipuolisia maisemia aina Buenos Airesin sykkivistä kaduista Pampan gauchokulttuuriin ja Patagonian karuihin jäätiköihin. Costa Rica sademetsineen, upeine hiekkarantoineen, tulivuorineen ja villieläimistöineen taas edustaa trooppista paratiisia parhaimmillaan. Kumpaako sinä haluaisit kutsua kodiksesi?

Yay, we’re on TikTok!

Lataa esitteesi

Lataa vaihtariesite ja saat kattavan paketillisen lisätietoa vaihto-ohjelmista, kohdemaista ja hakuprosessista. Inspiroivia lukuhetkiä!

Jätä yhteydenottopyyntö