STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Discover you in a new destination

Koe elämäsi paras kesä yhdessä STS Kielimatkojen kanssa!

Jos olet innokas kokemaan uusia asioita, tapaamaan uusia ystäviä ja kasvamaan ihmisenä - valmistaudu elämäsi parhaaseen kesään!

STS Language Travelin kanssa saat paljon muutakin kuin pelkän kielimatkan. Pääset myös tutustumaan maailmaan hauskalla, turvallisella ja jännittävällä tavalla, toisin kuin kotioloissa, monien hauskojen aktiviteettien avulla. Elät ja työskentelet keskellä toista kulttuuria, tutustut uusiin ruokiin, ainutlaatuisiin perinteisiin ja henkeäsalpaaviin nähtävyyksiin, ja samalla saat kieliharjoituksia vuorovaikutuksessa ystäviesi ja johtajiesi kanssa.

Ohjelmamme tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden tavata ikäisiään ihmisiä eri puolilta maailmaa, sillä kaikki kielimatkamme ovat kansainvälisiä. Sen lisäksi, että opit uuden kielen, luot myös pysyviä muistoja ja solmit uusia ystävyyssuhteita yli rajojen.

Inspiroivat infotilaisuudet!

Lataa esitteesi

Oletko valmis unohtumattomaan kesään STS:n Kielimatkalla? Lisätietoja saat esitteestämme.

Kielimatkat – juuri niin kuin sinä haluat!

STS on järjestänyt matkoja nuorille vuodesta 1958 lähtien, ja siitä lähtien yli 1200 000 nuorta on löytänyt maailman - ja itsensä - matkoillamme. Tarkistamme joka vuosi valikoimamme ja kysymme oppilailtamme mitä he haluaisivat kokea. Tällä tavoin pidämme matkatarjonnan ajan tasalla ja keskitymme juuri niihin kohteisiin ja kokemuksiin, jotka sopivat tähän aikaan ja täyttävät nuorten unelmat ja tavoitteet. Tänä vuonna olemme mukauttaneet valikoiman oppilaidemme toiveiden mukaisesti joustavammaksi mitä tulee matkareitin ja kuljetustavan valintaan sekä matkan pituuteen, ja keskitymme aktiviteetteihin, jotka ottavat paremmin huomioon ympäristön - mikä on mielestämme upeaa!

Matkustaminen STS: n kanssa

Matkoillamme on sinua varten huolella valittu yhdistelmä aktiviteetteja, oppitunteja, vapaa-aikaa ja retkiä, jotta saat mahdollisimman paljon irti matkastasi. Kun matkustat STS: n kanssa, kaikki aktiviteetit ja useimmissa tapauksissa kaikki ateriat sisältyvät matkan hintaan, ja matka kurssikohteeseen ja takaisin jää sinun suunniteltavaksesi. Lentokenttäkuljetukset tapahtuvat kurssiohjaajiemme johdolla. Sinun tulee saapua lentokentälle tietyssä aikaikkunassa. Jos haluat apua matkan varaamiseen, on meillä on yhteistyömatkatoimisto, joka auttaa sinua löytämään parhaan, edullisimman ja ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon.

Lue lisää matkoistamme ja valmistaudu elämän seikkailuun!