Discover You - in a new language
Discover you in a new language
Tutustu kielimatkakohteisiin!!
Kohteet ja hinnat

Kielikurssit STS:n kanssa!

STS Kielimatkojen kanssa kielimatka on enemmän, kuin pelkkä kielikurssi, se on elämäsi kesä täynnä uusia ikimuistosia kokemuksia! Me STS:llä uskomme kulttuurivaihtojen, lyhyempien ja pidempien, transformatiiviseen voimaan, että tekemällä oppii ja kokemukset kasvattavat!

Kesän kielikurssit ovat ryhmämatkoja, joilla pääset kokeilemaan omia siipiäsi, turvallisesti STS:n kanssa! Kielenopiskelun ohella pääset tutustumaan uuteen maahan ja kulttuuriin, kasvamaan ja itsenäistymään, kokeilemaan uusia juttuja, hankkimaan muistoja, jotka säilyvät loppuelämän ja luomaan ystävyyssuhteita, jotka ylittävät rajat ja valtameret.

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Kielikurssit, jotka sopivat kaikille

STS tarjoaa kielmatkoja jokaiseen makuun ja tyyliin. Ei tule varmasti yllätyksenä, että englanti on opiskeltavista kielistä ehdottomasti suosituin, mutta valikoimasta löytyy myös muita vaihtoehtoja.

Ja tietysti STS Kielimatkojen kielikurssit ovat muutakin, kuin kielenopiskelua. Seikkailumatkat vievät sinut surffaamaan tai joogaamaan paratiisirannoille tai tutustumaan toinen toistaan mielenkiintoisempiin kohteisiin unohtumattomalle road tripille. Urheilumatkat tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kansainvälistymiseen e-sportin, ratsastuksen tai jalkapallon parissa. Uniikilla Lifestyle-matkalla pääset viettämään aktiivisen viikon Maltan rannoilla tai kehittymään valokuvaajana ammattilaisen opissa.

Kielen oppimisen ja kulttuuriin tutustumisen ohessa pääset kaikilla kielimatkoilla lisäksi viettämään aktiivista vapaa-aikaa yhdessä kansainvälisen ryhmäsi ja ohjaajasi kanssa. Vapaa-ajan ohjelmaa voit täydentää harrastuskursseilla, joista löytyy varmasti laji sinunkin makuusi. Miltä kuulostaisi vaikkapa suppaus, rantalentis, sukellus tai surffaus?

Maksimoidaksesi hauskan kielimatkallasi, voit lisätä varaukseesi supersuositun STS Explorer Pass -lisäretkipaketin, joka on pääsylippusi suosituimpiin lisäaktiviteetteihin. Lue lisää suosikkikohteesi sivuilta.

Matkusta kielimatkalle STS:n kanssa

Kielimatkalla STS:n kanssa majoituksesi on tarkoin valittu, vapaa-aikasi täynnä suosituimpia aktiviteetteja, opetus laadukasta ja ohjaaja koulutettu pitämään huolta sinusta ja matkakavereistasi koko kielikurssin ajan, ympäri vuorokauden. Sinä voit siis huoletta keskittyä vain ottamaan kaiken irti elämäsi kesästä, me hoidamme taustat ja pidämme huolen, että kaikki sujuu suunnitelman mukaan.

Tutustu kielimatkatarjontaan ja aloita valmistautuminen ikimuistoiseen aikaan ulkomailla!