Kielimatkat, 15–18-vuotiaille
Discover you in a new destination
Tutustu kielimatkakohteisiin!!
Kohteet ja hinnat

Koe elämäsi paras kesä yhdessä STS Kielimatkojen kanssa!

Hei sinä, joka haluat kokea uusia asioita, tavata uusia ystäviä ja kehittyä ihmisenä - valmistaudu elämäsi parhaaseen kesään!

STS: n kanssa voit tutkia maailmaa hauskalla, turvallisella ja jännittävällä tavalla, joka eroaa täysin jokapäiväisestä elämästä. Tapaat muita nuoria kaikkialta maailmasta, koska kaikki nuoriso- ja kielimatkamme ovat kansainvälisiä. Asut ja elät keskellä erilaista kulttuuria ja pääset kokeilemaan uudenlaista ruokaa, ainutlaatuisia perinteitä ja henkeäsalpaavia paikkoja.

Uskomme vakaasti, että opit parhaiten kokemusten kautta, ja siksi voit valita itse, kuinka paljon kielenopetusta matkastasi tulee sisältämään. Perinteisten Englantiin tai Maltalle suuntaavien kielimatkojen lisäksi järjestämme urheilu- ja nuorisomatkat, joiden aikana opit kieltä luokkahuoneopetuksen sijaan vuorovaikutuksessa uusien ystävien, isäntäperheen ja ohjaajien kanssa.

Yay, we’re on TikTok!

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Kielimatkat – juuri niin kuin sinä haluat!

STS on järjestänyt matkoja nuorille vuodesta 1958 lähtien, ja siitä lähtien yli 1200 000 nuorta on löytänyt maailman - ja itsensä - matkoillamme. Tarkistamme joka vuosi valikoimamme ja kysymme oppilailtamme mitä he haluaisivat kokea. Tällä tavoin pidämme matkatarjonnan ajan tasalla ja keskitymme juuri niihin kohteisiin ja kokemuksiin, jotka sopivat tähän aikaan ja täyttävät nuorten unelmat ja tavoitteet. Tänä vuonna olemme mukauttaneet valikoiman oppilaidemme toiveiden mukaisesti joustavammaksi mitä tulee matkareitin ja kuljetustavan valintaan sekä matkan pituuteen, ja keskitymme aktiviteetteihin, jotka ottavat paremmin huomioon ympäristön - mikä on mielestämme upeaa!

Matkustaminen STS: n kanssa

Matkoillamme on sinua varten huolella valittu yhdistelmä aktiviteetteja, oppitunteja, vapaa-aikaa ja retkiä, jotta saat mahdollisimman paljon irti matkastasi. Kun matkustat STS: n kanssa, kaikki aktiviteetit ja useimmissa tapauksissa kaikki ateriat sisältyvät matkan hintaan, ja matka kurssikohteeseen ja takaisin jää sinun suunniteltavaksesi. Lentokenttäkuljetukset tapahtuvat kurssiohjaajiemme johdolla. Sinun tulee saapua lentokentälle tietyssä aikaikkunassa. Jos haluat apua matkan varaamiseen, on meillä on yhteistyömatkatoimisto, joka auttaa sinua löytämään parhaan, edullisimman ja ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon.

Lue lisää matkoistamme ja valmistaudu elämän seikkailuun!