Empowering young people since 1958
Meistä

Tämä on STS Education

Vuonna 1958 järjestimme ensimmäisen kielimatkamme, ja upouusi matkailukonsepti nuorille oli syntynyt! Siitä lähtien yli 1,2 miljoonaa nuorta on kokenut uuden kielen oppimisen ilot, ja henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen uusien kulttuurien ymmärryksen ohessa. STS Educationin laaja valikoima kielimatkoja ja vaihto-ohjelmia auttaa nuoria näkemään maailmaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on mukana alusta loppuun.

STS on lyhenne sanoista Student Travel Schools. STS on yksi maailman johtavista koulutusalan yrityksistä, joka tarjoaa nuorten vaihto-ohjelmia ja kielimatkoja. Meillä on toimipisteitä useissa maissa eri puolilla maailmaa ja verkosto, johon kuuluu loistavia kouluja, mukavia isäntäperheitä sekä upeita kansainvälisiä kollegoita ja yhteistyökumppaneita. Mietimme jatkuvasti uusia keinoja, jotta nuorten asiakkaidemme kokemuksista tulisi entistäkin ikimuistoisempia!

Pyrimme jatkuvasti kehittämään ohjelmatarjontaamme, jotta pärjäisimme alati muuttuvassa maailmassa tarjoten nuorille mahdollisuuden kasvaa koulutuksen ja kulttuurivaihdon kautta. Ohjelmamme rohkaisevat nuoria laajentamaan kansainvälistä perspektiiviään ja vahvistamaan ymmärrystään eri kulttuureista.

Tavoite, visio ja missio

Tavoite: Kehittämällä nuorten kielitaitoa ja ymmärrystä erilaisista kulttuureista avaamme ovia ideoiden, arvojen ja näkemysten kohtaamiselle. Meidän mielestämme ihmiset puhkeavat kukkaan ja saavuttavat unelmansa, kun olosuhteet ovat oikeat ja mahdollisuuksia annetaan! Nykypäivän kilpailullisessa maailmassa nuoret saavat STS:n avulla lentävän lähdön kohti tulevaa menestystä oppimalla kieltä niissä maissa, joissa sitä puhutaan.

Visio: Asiantuntemuksemme ja taidokkaan kansainvälisen yhteistyömme ansiosta olemme opiskelijavaihtojärjestöjä vertailtaessa nuorille ykkösvaihtoehto, kun he suuntaavat vaihto-oppilaaksi tai kielikurssille.

Missio: Tuemme nuorten kasvua ja kehitystä koulutuksen ja kulttuurivaihdon avulla.

STS:n saamat akkreditointitodistukset ja liittojäsenyydet

STS:n koulut ja ohjelmat ovat saaneet useita akkreditointitodistuksia monilta kansainvälisesti tunnustetuilta organisaatioilta. Nämä pätevyystodistukset osoittavat, että ohjelmamme täyttävät laatustandardit johtamisen, resurssien, ympäristöasioiden, opetuksen tason, hyvinvoinnin ja huolenpidon osalta. STS on jäsen useissa matkailualan ja opiskelijavaihtojärjestöjen liitoissa, mikä on takuu siitä, että meillä on tukena suuri ja luotettava alan yritysten verkosto.

-

Alliance

Alliance on kansainvälisten koulutus- ja kulttuurivaihtojen yhdistys, joka toimii kollektiivisena julkisen politiikan äänenä USA:n kansainväliselle koulutus- ja kulttuurivaihtoyhteisölle.
www.alliance-exchange.org

-

CSIET

The Council on Standards for International Educational Travel (CSIET) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut toisen asteen kansainvälisen koulutuksen laadun tarkkailuun ja parantamiseen. STS:llä on ollut kunnia olla CSIET:n jäsen jo useamman vuoden ajan.
www.csiet.org

-

NZCIE

STS on myös NZCIE:n, the New Zealand Council for Intercultural Educationin virallinen jäsen. NZCIE:n tavoitteena on edistää maailman kansainvälisyyttä auttamalla ihmisiä kehittymään kohti maailman kansalaisuutta ja ymmärtämään vieraita kulttuureja ja elintapoja. NZCIE:n jäsenyyden edellytyksenä on mm. järjestön kulttuurienvälisen koulutuksen hyvien käytäntöjen periaatteiden ja sääntöjen hyväksyminen ja niiden mukaisesti toimiminen.
www.nzcie.org.nz