Meistä

Kasvua ja kehitystä kulttuurivaihdoista ja kieliopinnoista ulkomailla

STS tarjoaa kansainvälistä koulutusta kielimatkojen ja vaihto-ohjelmien muodossa eri puolilla maailmaa. Vuodesta 1958 alkaen olemme lähettäneet yhteensä lähes 1200000 nuorta maailmalle kokemaan uusia asioita ja kasvamaan ihmisenä, kohti maailman kansalaisuutta. Tänä päivänä meillä on toimistot 11 maassa ja kansainvälinen koulujen, isäntäperheiden, yhteistyökumppaneiden ja paikallisten työntekijöiden verkostomme ulottuu ympäri maailman.

Miksi matkustaa kanssamme?

Tarjoamme laajan valikoiman kohdevaihtoehtoja, vaativampaankin makuun sopivia ohjelmatyyppejä sekä kokemuksen mukanaan tuomaa ammattitaitoa! Mutta mikä tekee meistä erityisiä? Miksi sinun tulisi matkustaa juuri meidän kanssamme?

Palvelemme henkilökohtaisesti!

Omistautunut tiimimme tuntee oppilaamme ja tietää, mitä heille kuuluu. Me kuljemme nuoren rinnalla matkan alusta loppuun. Meille STS:llä tämä ei ole pelkkää työtä – tämä on intohimo ja elämäntapa. Teemme tätä rakkaudesta lajiin. Me välitämme kokemuksestasi ja hyvinvoinnistasi, ja omistaudumme auttamaan sinuakin saavuttamaan täyden potentiaalisi.

Olemme turvallinen valinta!

Opiskelijoidemme turvallisuus on meille aina ensisijaisen tärkeää. Me pidämme huolen siitä, että et missään matkan vaiheessa jää yksin ja että saat apua ja tukea tilanteessa kuin tilanteessa aina hakuvaiheesta kotiinpaluuseen saakka. Hiomme yksityiskohdat kuntoon puolestasi.

Kuuntelemme ja välitämme!

Etsimme koko ajan uusia keinoja tehdä vaihto-ohjelmistamme entistäkin parempia. Teemme taustatyömme kuuntelemalla asiakkaitamme, päivittämällä toimintatapojamme ja tarjontaamme ja pyrkimällä vastaamaan jopa kaikkein seikkailunhaluisimpien ja korkeimmalle tavoittelevimpien nuorten toiveisiin ja vaatimuksiin.