Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Sinun vaihtovuoden seikkailusi alkaa tästä
Vaihtokohteet ja hinnat

Vaihto-oppilaaksi ulkomaille!

Ryhdy turistista paikalliseksi vaihto-oppilaaksi ja koe vuosi, jonka jokainen päivä tuo mukanaan uuden seikkailun!

Matkustaminen on ehdottomasti yksi elämän monipuolisimmista nautinnoista. Matkustaminen tarjoaa mahdollisuuden kokeilla uusia asioita, tutustua uusiin kulttuureihin, kokea ainutlaatuisia kohteita, saada uusia näkökulmia elämään, hankkia uusia ystäviä ja palata kotiin tuhansia muistoja rikkaampana. Vaihto-oppilaana ryhdyt turistista paikalliseksi opiskelijaksi ja pääset kokemaan vieläkin enemmän. Vaihto-oppilaana saat toisen kodin ja perheen ulkomailta ja pääset tutustumaan paikalliseen elämänmenoon ´sisältä päin´. Ryhtymällä vaihto-oppilaaksi, pääset itsenäistymään ja kasvamaan ihmisenä, maailman kansalaisena, jolla on kansainvälisiä kontakteja ja tulevaisuus avoinna ihan mille vain, mistä ikinä haaveiletkin!

Valitse siis suosikkikohteesi, varaa ilmainen haastatteluaika ja aloita elämäsi ikimuistoisimman vuoden suunnittelu yhdessä kanssamme!

Yay, we’re on TikTok!

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa vaihtariesite ja saat kattavan paketillisen lisätietoa vaihto-ohjelmista, kohdemaista ja hakuprosessista. Inspiroivia lukuhetkiä!

Elämäsi seikkailu yhdessä STS:n kanssa!

STS:n kanssa valmistaudut vaihto-ohjelmaasi parhaiten! STS:n vaihto-oppilaana sinulla on ammattitaitoisen henkilökuntamme tuki aina hakuvaiheesta kotiinpaluuseen. Olemme järjestäneet vaihto-ohjelmia jo vuosikymmenten ajan ja yhteistyössä maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme kanssa pidämme huolen siitä, että saat kokea parhaan mahdollisen vaihto-ohjelman valitsemassasi kohdemaassa. Yhteinen tavoitteemme on tarjota nuorille mahdollisuus kasvaa ja saada kokemuksia ja elämyksiä kansainvälisen koulutuksen ja kulttuurivaihdon kautta. Parhaimman meistä tekee se, että todella rakastamme sitä, mitä teemme ja se, että olemme täällä juuri sinua varten, yksilöinä yksilöille, matkakumppaneina toisillemme. Taitamme matkan kanssasi aina lähtökuopista kotiinpaluuseen! Hae nyt – otetaan ensimmäinen askel kohti unelmiesi vaihto-ohjelmaa yhdessä!

Lähde opiskelemaan ulkomaille!

American high school - It´s not just a year in your life, but a lifetime in one year! Kansainvälinen opiskelu missä tahansa ulkomailla tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkä lomamatka unelmiesi kohteeseen! Mahdollisuudet ovat rajattomat ja mihin ikinä päädytkin, on vaihto-ohjelman suorittaminen upea meriitti jatko-opintoja ja tulevaisuuden työelämää ajatellen. Asuminen ulkomailla osana paikallista kulttuuria avartaa maailmankatsomustasi ja kasvattaa sinusta itsenäisemmän ja itsevarmemman nuoren aikuisen, joka tuntee hieman paremmin itsensä ja on valmiimpi tavoittelemaan unelmiaan kotiin palattuaankin! Samalla saat eläämääsi toisen paikan, jota kutsua kodiksi ja pääset preppaamaan kielitaitoasi maassa, jossa kieltä puhutaan - äärimmäisen tehokasta ja hyödyllistä, eikö?

Päätös vaihtoon lähtemisestä on suuri, mutta älä huoli, me olemme täällä kanssasi ja pidämme huolen, että et pääse katumaan päätöstäsi!