Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Sinun vaihtovuoden seikkailusi alkaa tästä
Vaihtokohteet ja hinnat

Lähde vaihto-oppilaaksi ulkomaille

Jos olet 14–18-vuotias, voit lähteä yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi ulkomaille vaihto-oppilaaksi ja kokea elämäsi seikkailun!

Matkustaminen on yksi parhaista asioista, joita elämässä voi tehdä. Se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla uusia asioita ja nähdä kauniita paikkoja. Vaihto-oppilaana saat vielä paljon muutakin: toisen kodin. Opit tuntemaan aivan erilaisen paikan, uppoudut toiseen kulttuuriin ja tapaat ihmisiä muista maailmankolkista. Tutustut myös itseesi eri tavalla kuin mihin lyhyemmät matkat tai lomat antaisivat mahdollisuuden. Vaihto-oppilaana ulkomailla saat kokea matkustamisen ihanuuden lisäksi paljon muutakin: kasvat ihmisenä ja maailman kansalaisena, hankit kansainvälisen koulutuksen, opit uutta ja hankit lisää itseluottamusta.

Valitse Classic tai Select

Tulevaisuutesi on omissa käsissäsi, ja vaihto-oppilasvuosi toimii ponnahduslautana täyden potentiaalisi saavuttamiselle. Vaihto-oppilaana voit valita joko Classic- tai Select-ohjelman.

STS High School Classic -ohjelmassa valitset, mihin maahan haluat lähteä. STS sijoittaa sinut tarkkaan valikoituun isäntäperheeseen ja sopivaan kouluun jonnekin päin maata.

STS High School Select -ohjelmassa saat valita kaupungin, jossa haluat asua, toivomasi koulun ja tietyt kouluaineet, joita haluat opiskella. Jos haluat harrastaa tiettyä urheilulajia vaihto-oppilasvuotesi aikana, Select on loistava keino varmistaa, että koulussasi on siihen mahdollisuus. Select-ohjelma on valittavana USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Lue lisää eri maiden tarjonnasta ja pyydä meiltä lisätietoja! Kumman vaihtoehdon valitsetkin, STS Vaihto-oppilasohjelmat antavat sinun kokea elämäsi parhaan vuoden!

Yay, we’re on TikTok!

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa vaihtariesite ja saat kattavan paketillisen lisätietoa vaihto-ohjelmista, kohdemaista ja hakuprosessista. Inspiroivia lukuhetkiä!

Elämäsi seikkailu yhdessä STS Educationin kanssa!

STS:n kanssa valmistaudut vaihto-ohjelmaasi parhaiten! STS:n vaihto-oppilaana sinulla on ammattitaitoisen henkilökuntamme tuki aina hakuvaiheesta kotiinpaluuseen. Olemme järjestäneet vaihto-ohjelmia jo vuosikymmenten ajan ja yhteistyössä maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme kanssa pidämme huolen siitä, että saat kokea parhaan mahdollisen vaihto-ohjelman valitsemassasi kohdemaassa. Yhteinen tavoitteemme on tarjota nuorille mahdollisuus kasvaa ja saada kokemuksia ja elämyksiä kansainvälisen koulutuksen ja kulttuurivaihdon kautta. Parhaimman meistä tekee se, että todella rakastamme sitä, mitä teemme ja se, että olemme täällä juuri sinua varten, yksilöinä yksilöille, matkakumppaneina toisillemme. Taitamme matkan kanssasi aina lähtökuopista kotiinpaluuseen! Hae nyt – otetaan ensimmäinen askel kohti unelmiesi vaihto-ohjelmaa yhdessä!

Lähde opiskelemaan ulkomaille!

American high school - It´s not just a year in your life, but a lifetime in one year! Kansainvälinen opiskelu missä tahansa ulkomailla tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkä lomamatka unelmiesi kohteeseen! Mahdollisuudet ovat rajattomat ja mihin ikinä päädytkin, on vaihto-ohjelman suorittaminen upea meriitti jatko-opintoja ja tulevaisuuden työelämää ajatellen. Asuminen ulkomailla osana paikallista kulttuuria avartaa maailmankatsomustasi ja kasvattaa sinusta itsenäisemmän ja itsevarmemman nuoren aikuisen, joka tuntee hieman paremmin itsensä ja on valmiimpi tavoittelemaan unelmiaan kotiin palattuaankin! Samalla saat eläämääsi toisen paikan, jota kutsua kodiksi ja pääset preppaamaan kielitaitoasi maassa, jossa kieltä puhutaan - äärimmäisen tehokasta ja hyödyllistä, eikö?

Päätös vaihtoon lähtemisestä on suuri, mutta älä huoli, me olemme täällä kanssasi ja pidämme huolen, että et pääse katumaan päätöstäsi!