Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Sinun vaihtovuoden seikkailusi alkaa tästä

Lähde vaihtoon STS Educationin kanssa!

Oletko 14-18-vuotias? Haluaisitko kokea millaista on asua toisessa maassa tutustuen samalla kansainvälisiin ystäviin ja kokien uusia asioita, oppien samalla toista kieltä? Sitten sinun kannattaa lähteä lukiovaihtoon ja hankkia elämäsi kokemus!

Tulet asumaan ja opiskelemaan toisessa maassa 3–10 kuukautta. Tutustut uuteen kulttuuriin, saat paremman käsityksen maailmasta sekä paikan, jota voit kutsua toiseksi kodiksesi. Luot muistoja loppuelämäksi kasvaen ihmisenä, itsenäistyen, ja saat myös samalla lisää itseluottamusta. Lukiovaihto antaa sinulle arvokkaita etuja tulevia opintojasi ja uraasi varten. Lähteminen vaihtoon on iso päätös, mutta lupaamme, että se on elämäsi paras päätös.

Näin teet hakemuksen

Juuri nyt - 500€ alennuksen USA Classicista

Haluatko lähteä vaihtoon Yhdysvaltoihin? Juuri nyt saat 500€ alennuksen, kun varaat paikan 15. elokuuta mennessä. Lue lisää tarjouksesta.

Get the real stories from our students

Inspiroivat infotilaisuudet!

Lataa esitteesi

Lataa vaihtariesite ja saat kattavan paketillisen lisätietoa vaihto-ohjelmista, kohdemaista ja hakuprosessista. Inspiroivia lukuhetkiä!

Valitse Classic tai Select

Tulevaisuutesi on käsissäsi! Vaihto-oppilasvuosi on ponnahduslauta, jonka avulla voit saavuttaa täyden potentiaalisi. STS Education vaihto-oppilaana voit valita Classic- ja Select-vaihtoehdon mieltymystesi mukaan. Lue lisää 20 eri kohteestamme, joista lähes kaikki tarjoavat Classic-vaihtoa, tai lue lisää USA:ssa, Kanadasta, Australiasta, Uudesta-Seelannista, Isosta-Britanniasta ja Irlannista, joissa voit valita myös Select-vaihdon.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä! Mutta muista, että valitsitpa minkä tahansa, vaihtovuodestasi tulee elämäsi paras vuosi!

Elämäsi seikkailu yhdessä STS Educationin kanssa!

STS:n kanssa valmistaudut vaihto-ohjelmaasi parhaiten! STS:n vaihto-oppilaana sinulla on ammattitaitoisen henkilökuntamme tuki aina hakuvaiheesta kotiinpaluuseen. Olemme järjestäneet vaihto-ohjelmia jo vuosikymmenten ajan ja yhteistyössä maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme kanssa pidämme huolen siitä, että saat kokea parhaan mahdollisen vaihto-ohjelman valitsemassasi kohdemaassa. Yhteinen tavoitteemme on tarjota nuorille mahdollisuus kasvaa ja saada kokemuksia ja elämyksiä kansainvälisen koulutuksen ja kulttuurivaihdon kautta. Parhaimman meistä tekee se, että todella rakastamme sitä, mitä teemme ja se, että olemme täällä juuri sinua varten, yksilöinä yksilöille, matkakumppaneina toisillemme. Taitamme matkan kanssasi aina lähtökuopista kotiinpaluuseen! Hae nyt – otetaan ensimmäinen askel kohti unelmiesi vaihto-ohjelmaa yhdessä!