Empowering young people since 1958
Join the STS Team

Autamme nuoria kasvamaan

STS Education Groupilla nojaamme kokemuspohjaisen oppimisen konseptiin kielimatkoillamme ja high school –vaihdoillamme. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsin Göteborgissa. Meillä on paikallisyksiköt myös mm. Saksassa, Alankomaissa, Puolassa, Italiassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Uudessa-Seelannissa.

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä nopeasti muuttuvalla alallamme ajamaan kanssamme kehitystä eteenpäin.

Löydät STS:n avoimet työpaikat tästä linkistä.

Ryhdy STS:n aluevalvojaksi!

Oletko kiinnostunut työskentelemään STS:n edustajana omalla kotiseudullasi? Aluevalvojana pidät säännöllisesti yhteyttä yhteen tai useampaan vaihto-oppilaaseen, heidän isäntäperheisiinsä ja kouluihinsa. Tämä tehtävä sopii erityisen hyvin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään nuorten ihmisten kanssa, ja jotka ovat olleet vaihto-oppilaina tai ehkä kiinnostuneet lähtemään vaihtoon joskus tulevaisuudessa. Työ sopii mainiosti tehtäväksi opintojen tai toisen työn ohella.

Lue STS:n aluevalvojana toimineen Lucaksen haastattelu tästä linkistä.

Täytä aluevalvojahakemus tästä linkistä.

Ryhdy STS-lähettilääksi!

Parhaiten STS-lähettiläiksi sopivat henkilöt, jotka ovat itse olleet vaihdossa tai muuten tykänneet viettää aikaa ulkomailla. Otamme usein yhteyttä vaihto-oppilaisiimme sen jälkeen, kun he ovat palanneet koti-Suomeen, ja kysymme, kiinnostaisiko heitä toimia haastattelijoinamme tai edustajinamme kansainvälisissä tapaamisissamme, kouluvierailuillamme tai messuilla.

STS-lähettiläät järjestävät tapahtumia, haastattelevat vaihto-oppilaaksi haluavia, toivottavat tulevat vaihto-oppilaat tervetulleiksi ja jakelevat mainoslehtisiä yms. Olet sitten nykyinen tai entinen STS:n vaihto-oppilas, STS-lähettiläänä toimiminen antaa mahdollisuuden kertoa kokemuksistasi muille nuorille. Autat uusia oppilaita, kun he ovat lähdössä kohti omia seikkailujaan. Voiko olla parempaa ja kätevämpää työtä kuin saada mahdollisuus jakaa omia kokemuksiaan muille ja tehdä työtä samaan aikaan?

On itsestäsi kiinni, kuinka aktiivinen haluat olla. STS-lähettiläänä toimiminen kehittää esiintymistaitoja, organisointikykyä ja sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Bonuksena pidät hauskaa samalla kuin hankit arvokasta kokemusta ja opit tärkeitä taitoja tulevaisuuttasi varten!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään STS-lähettiläänä, lähetä sähköpostia tähän osoitteeseen: welcome@sts.fi