Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
We still have a few extra spots left for the USA, apply now!
Pientä ekstraa vaihtovuoteen

Lisäpalvelut

Vaihto-oppilasvuoden voi järjestää monella eri tavalla. Jos sinulla on erityistoiveita tai haluat valita lisäpalveluja, voit aina ottaa meihin yhteyttä. 65 vuoden kokemuksemme koulutusalasta tarkoittaa, että meillä vastaukset ja ratkaisut melkein mihin vain.

Valitse alue

Onko sinulla mielessäsi selkeä kuva siitä, minne päin maata haluaisit lähteä vaihto-oppilaaksi? Osassa kohdemaitamme voit esittää toiveen osavaltiosta, alueesta tai kaupungista. Paikkatoiveen esittämismahdollisuus riippuu kohdemaasta ja paikkojen määrästä, sillä prosessi koulupaikan ja sopivan isäntäperheen löytämiseksi on silloin täysin erilainen.

Jos sinulla on osavaltiota, aluetta tai kaupunkia koskeva toive, esitä se hakemuksessasi. Teemme parhaamme, jotta toiveesi toteutuisi. Jos pystymme toteuttamaan toiveesi, perimme palvelusta lisämaksun. Lue lisää kunkin kohdemaan kohdalta.

Mahdollisuus koulun valintaan

Joskus vaihto-oppilaalle voi olla tärkeää saada opiskella tiettyä ainetta tai harrastaa tiettyä urheilulajia tietyssä kaupungissa. Tätä varten tarjoamme STS High School Select -ohjelman. Kyseessä on erityyppinen tuote, jonka ohjelmamaksu on huomattavasti korkeampi, koska ohjelma räätälöidään sinua varten ja saat käydä yksityiskoulua, jonka maksut ovat eri luokkaa. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, lue lisää High School Select -ohjelmista täältä.

Erilliset matkat vaihtovuoden aikan

Kaikissa kohteissamme järjestetään vaihto-oppilaille erillisiä matkoja. Tarjonta määritellään saavuttuasi vaihtokohteeseen, ja matkat ovat erinomainen tilaisuus tutustua uuden kotimaasi paikkoihin ja kaupunkeihin. Samalla tapaat muita vaihto-oppilaita, jotka ovat vastaavassa tilanteessa kuin sinäkin. Erillisille matkoille ilmoittautuminen ja matkojen maksaminen tapahtuu kohdemaassa.