Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Meidän kanssamme olet hyvässä turvassa

Olemme tukenasi

Minne päätätkin lähteä, olemme tukenasi koko vaihto-oppilasvuoden ajan. Hoidamme matkajärjestelysi ja varmistamme, että olet valmistautunut hyvin, kun lähdön hetki koittaa. Paikan päällä olemme aina tukenasi isäntäperheen ja aluevalvojien välityksellä sekä tietysti puhelimitse.

Aluevalvoja

Paikan päällä kohteessa meillä on aina paikallinen yhteyshenkilö, aluevalvoja. Hän tuntee alueen ja on tarvittaessa aina apunasi. Tapaatte säännöllisesti vuoden aikana.

Isäntäperheesi auttaa sinua koulun aloituksessa ja yhteyden saamisessa muihin vaihto-oppilaisiin. Jos vanhemmillasi on kysyttävää poissa ollessasi, helpointa on soittaa suoraan meille STS:lle.

Soita milloin vain

Olet meille tärkeä, ja haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi. Tiedäthän, että voit olla yhteydessä meihin milloin vain. Ennen lähtöäsi saat päivystysnumeron, josta tavoitat meidät toimistoaikojen ulkopuolella, vuorokauden ympäri. Siitä on sinulle tukea ja turvaa.

Näe enemmän – osallistu yhteisille matkoille

Jokainen kaipaa joskus hengähdystaukoa koulusta ja läksyistä. Siksi järjestämme monissa maissa vaihto-oppilaillemme matkoja, joilla pääsette näkemään enemmän uudesta maasta. Saat kaikki tarvittavat tiedot aluevalvojaltasi. Matkat eivät sisälly ohjelmamaksuun, ja niiden hinnat vaihtelevat maittain.

Lue täältä lisää eri maista.