Kutsu maailma kotiisi

Isäntäperheeksi vaihto-oppilaalle

Rikastuta elämääsi ryhtymällä isäntävanhemmaksi tai isäntäperheeksi vaihto-oppilaalle! Samalla sinä ja perheesi saatte parantaa kielitaitoanne ja oppia uudesta kulttuurista – lähtemättä kotoa minnekään! Isäntäperheenä toimiminen on merkityksellinen kokemus, jonka ansiosta perheenne oppii tuntemaan uuden kulttuurin ja saa elinikäisen ystävän. Tutustu vaihto-oppilaisiimme ja ilmoita meille kiinnostuksestasi, niin kerromme lisää isäntäperheenä toimimisesta!

Vaihto-oppilaat saapuvat 3–10 kuukaudeksi, ja heidän edellytetään osaavan oman äidinkielensä lisäksi hyvin englantia. Kaikkia heitä yhdistää halu oppia suomea ja käydä suomalaista koulua. He ovat kiinnostuneita Suomesta, Suomen kulttuurista ja kielestä – kenties luettuaan ja kuultuaan maastamme paljon, kuunneltuaan tunnettujen artistiemme musiikkia ja seurattuaan urheilutähtiämme.

Sekä syys- että kevätlukukaudella Suomeen saapuu uusia vaihto-oppilaita ympäri maailmaa. Etsimme sitoutuneita isäntäperheitä eri puolilta Suomea, joten jos isäntäperheeksi ryhtyminen kiinnostaa, soita meille numeroon +3589 6850 8300, lähetä sähköpostia osoitteeseen host@sts.se tai ilmoita kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenottosi ei luonnollisesti sido sinua mihinkään. Voit myös ilmoittautua infotapaamiseen, jossa kuulet lisää ja saat tilaisuuden esittää kaikki kysymyksesi. Tarkempaa tietoa isäntäperheenä toimimisesta saat myös tutustumalla meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Inspiroivat infotilaisuudet!

Lataa esitteesi

Lue kaikki STS:n isäntäperhetoiminnasta, joka voi olla myös sinun elämäsi paras päätös! Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle digitaalisen esitteemme.