Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Meillä on sinulle sopiva ohjelma

Valitse Classic ja Select

Vaihto-oppilasvuosi on ponnahduslauta, joka auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi ja ottamaan tulevaisuutesi omiin käsiisi. Teini-iässä ulkomailla vietetty kouluvuosi on todella rikastuttava kokemus, ja usein ihmiset muistelevat sitä elämänsä parhaana vuotena.

STS High School Classic on perinteinen lukiotason vaihto-ohjelma, jonka useimmat opiskelijamme valitsevat. Se on täydellinen ohjelma, jos haluat kokea aidon high schoolin ulkomailla. Sinut sijoitetaan valitsemassasi maassa asuvaan isäntäperheeseen, ja pian sinusta tulee osa toista perhettäsi. Käyt paikallista koulua ja saat uusia, samalla alueella asuvia kavereita. Koulut toivottavat vaihto-oppilaamme tervetulleiksi, ja pian tunnet olevasi koulussa kuin kotonasi. Joissakin kohteissa voit esittää lisämaksusta toiveen tietystä alueesta tai osavaltiosta. Lue tästä lisää kunkin kohteen kuvauksesta.

Joskus vaihto-oppilaalle voi olla tärkeää saada opiskella tiettyä ainetta tai harrastaa tiettyä urheilulajia. Tätä varten tarjoamme STS High School Select -ohjelman. Ohjelmassa käyt yksityiskoulua ja maksat ylimääräisen ohjelmamaksun. Saat päättää asuinkaupunkisi ja useimmissa tapauksissa myös koulun, jota haluat käydä. Se on tärkeää, jos haluat opiskella tiettyä ainetta tai harrastaa tiettyä lajia vaihto-oppilasvuotesi aikana. Select-ohjelma on valittavana USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Isossa-Britanniassa. Lue lisää Select-ohjelmastamme kunkin kohteen kuvauksesta ja pyydä meiltä lisätietoja.

Basic on edullisin vaihto-ohjelmamme. Se on paras vaihtoehto niille, jotka eivät voi tai halua osallistua Welcome Campille, ja ostavat itse lentolippunsa. Lisäksi oma perheesi Suomessa ryhtyy isäntäperheeksi ulkomaalaiselle nuorelle vaihtosi ajaksi. HUOM! Basic koskee vain USA:n 10 kuukauden vaihto-ohjelmia. Lisätoiveet kuten alue- tai kaupunkitoive eivät ole mahdollisia.

Olemme aina apunasi. Tutustumalla sinuun löydämme yhdessä toiveitasi parhaiten vastaavan kaupungin ja koulun. Muista kuitenkin, että valinnastasi riippumatta saat kokea elämäsi parhaan vuoden!