Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Vapaa-aika

Vapaa-aika on aikaa uusille löydöille. Osallistu retkille ja aktiviteetteihin. Harrasta lempiurheilulajiasi tai löydä uusia mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia. Osassa kohdemaista monet harrastukset ovat kytköksissä paikallisen koulun kanssa. Muissa kohteissa sinun täytyy tehdä omia järjestelyjä. Isäntäperheeseesi, aluevalvojasi ja uudet luokkatoverisi voivat varmasti auttaa sinua.

Elä kuin paikalliset

Liity jalkapallojoukkueeseen, kokeile uutta urheilulajia, laula bändissä, osallistu shakkiturnaukseen, harjoittele karnevaaliryhmässä, vietä aikaa kahvilassa kaveriesi kanssa. Pääasia on, että sopeudut joukkoon, tutustut uusiin ihmisiin ja käytät vapaa-aikaasi viisaasti. Isäntäperheesi on valmis auttamaan sinua. He vievät sinua ystäviesi luo, paikallisiin tapahtumiin ja erilaisille retkille tutustumaan uuteen ympäristöösi.

Tarjolla tulee olemaan myös meidän järjestämiämme retkiä kohdemaahasi tutustuaksesi. Retki voi olla vaikkapa mielenkiintoinen ja hauska kiertomatka. Jos vietät vaihtovuottasi USA:ssa, miltä kuulostaisi vaikkapa retki Hawajille? Jos asut Australiassa, voit lähteä kanssamme tutustumaan Sydneyyn. Järjestämme myös unohtumattomia road trippejä. Jos olet vaihto-oppilaanamme USA:ssa tai Kanadassa voit osallistua legendaariselle Coast to Coast -kiertomatkalle halki USA:n tai Canada Adventure -reissulle tutustumaan Kanadan tunnetuimpiin nähtävyyksiin!