Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Olemme täällä sinua varten

Minne tahansa päätätkin lähteä, me olemme tukenasi koko matkasi ajan. Teemme matkaa koskevat järjestelyt ja pidämme huolen, että olet valmis matkaan, kun lähtöpäivä viimein koittaa.

STS Welcome Camp

Monissa kohdemaissamme vaihtovuotesi alkaa valmennuskurssilla. Valmennuskurssilla opit kohdemaastasi ja sen kulttuurista, opit kieltä ja tapaat muita STS vaihto-oppilaita kaikkialta maailmasta.

Aluevalvoja

Kun saavut päämäärääsi, aluevalvojasi on aina tukenasi. Voit olla aluevalvojaasi yhteydessä missä asiassa tahansa. Hän tuntee alueen ja osaa varmasti auttaa sinua. Aluevalvojasi asuu lähellä sinua ja isäntäperhettäsi, ja yhdessä isäntäperheesi kanssa auttaa sinua tutustumaan uuteen kouluusi ja muihin vaihto-oppilaisiin. Olette säännöllisesti yhteydessä aluevalvojasi kanssa ja hän auttaa ja tukee sinua koko vaihto-ohjelman ajan. Jos vanhemmillasi herää vaihtosi aikana kysyttävää, voivat he olla yhteydessä STS Vaihto-oppilasohjelmien Suomen toimistoon, he auttavat mielellään.

Soita milloin haluat

Olet meille tärkeä ja ansaitset huomiomme ja huolenpitomme. Tiedäthän, että voit olla yhteydessä meihin milloin vain. Ennen lähtöäsi tulet saamaan numeron hätäpuhelimeen, josta tavoitat meidät vuorokauden ympäri.

Matkustetaan yhdessä!

Haluamme tarjota mahdollisuuden nähdä ja kokea vieläkin enemmän kohdemaatasi. Me kaikki tarvitsemme joskus tauon kotitehtävistä. Järjestämme monissa kohdemaissamme vaihto-oppilaillemme erilaisia retkiä. Retkiohjelma eroaa maittain. Aluevalvojasi antaa sinulle lisätietoa vaihtoehtoisista retkistä omassa kohteessasi.