Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Pidä yhteyttä

Vuoden aikana tai jo yhdenkin lukukauden aikana ehtii sinusta tulla hyvinkin läheinen isäntäperheesi ja uusien ystäviesi kanssa. Älä anna kotiinpaluusi vaikuttaa yhteydenpitoon. Pidä yhteyttä ihmisiin, joihin tutustut vaihtosi aikana. Näin vaihtosi ei ole pelkästään muisto muiden joukossa.

Yksi ulkomailla asumisen hyödyistä on oman ainutlaatuisen verkoston luominen tapaamiesi ihmisten kanssa. Mutta mitä verkosto oikeasti tarkoittaa? Sen lisäksi, että saat ryhmän hyviä ystäviä, kansainvälinen verkko tarkoittaa myös paljon uusia paikkoja, joissa vierailla. Vaihtosi aikana tulet saamaan paikallisia ystäviä, mutta tapaat myös muita vaihto-opiskelijoita ympäri maailmaa.

Loputtomasti matkustusmahdollisuuksia

Pidä yhteyttä isäntäperheesi, luokkakavereihisi ja muihin vaihtareihin. Monet opiskelijat vierailevat uudelleen vaihtoperheidensä luona. Osa matkustaa uusien kansainvälisien ystävien luo tai kutsuu ystäviä omaan kotimaahansa. Kansainvälinen verkosto tarkoittaa loputonta määrää mahdollisuuksia matkustaa ja kokea maailmaa. Juuri sitä me rakastamme niin paljon, eikö? Toivomme sinun pysyvän yhteydessä myös meihin. Mekin haluamme pysyä mukana tulevissa seikkailuissasi!