Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

  High School Select Kanadassa

  Ei ole vaikea ymmärtää, miksi Kanada vetää puoleensa yhä useampia vaihto-oppilaita: maalla on tarjota jokaiselle jotakin! Kanada voi tuoda mieleen lumiset vuoret ja talvilajit, ja maa onkin talviparatiisi ja upea kohde lumen ystävälle. Siellä on kuitenkin paljon muutakin kuin lunta ja vuoria. Jylhät maisemat tarjoavat mahdollisuuksia lukemattomiin hauskoihin harrastuksiin vuodenajasta riippumatta. Hiekkarantojen reunustamaa kaunista rantaviivaa, upeita saaria, avaraa peltomaisemaa ja suurkaupunkeja, joissa on huikeaa arkkitehtuuria ja mahtavaa ruokaa.

  Vaihto-oppilasvuosi Kanadassa – juuri niin kuin haluat

  Kanada on maailmankuulu kouluistaan, joten käyt hyvää koulua, päätitpä lähteä minne päin maata tahansa. STS High School Select -ohjelmassa voit räätälöidä lukuvuotesi (tai lukukautesi) Kanadassa juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Jos sinun tarvitsee opiskella tiettyä ainetta, haluat varmistaa pääsysi huippuluokan jääkiekkoakatemiaan tai vain asua tietyssä osassa Kanadaa, STS High School Select -ohjelma on juuri sinua varten.

  Bonuksena toinen kieli

  Kanada on kaksikielinen maa, jossa on kaksi virallista kieltä. Yleisimmin puhutaan englantia, mutta iso osa väestöstä puhuu äidinkielenään ranskaa. Vaihto-oppilaana Kanadassa saat tilaisuuden oppia molempia kieliä. STS High School Select -ohjelmassa voit valita täysin englanninkielisen, ranskankielisen tai kaksikielisen kokemuksen. Kuvittele puhuvasi kotiin palatessasi sujuvasti kahta uutta kieltä!

  Lue lisää vaihto-oppilasvuodesta Kanadassa täältä!