Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

High School Select Iso-Britannia

Vaihto-oppilasvuosi Isossa-Britanniassa on täynnä uusia kokemuksia toisessa kulttuurissa. Historiaa, perinteitä ja muistomerkkejä. Musiikin, elokuvien ja muodin uusimpia tuulia. Monen mielestä maan jalkapalloliiga on maailman paras, ja täällä sijaitsevat kuuluisat kaupungit, kuten Lontoo, Oxford ja Edinburgh. Britanniassa todella on kaikkea.

Hanki hyvä koulutus Isossa-Britanniassa

Brittiläisellä koulutusjärjestelmällä on erinomainen maine, ja sitä pidetään usein maailman parhaana. Loistava valinta vaihto-oppilasvuodellesi! Iso-Britannia on myös täydellinen valinta, jos haluat keskittyä englannintaitosi parantamiseen. Lisäksi paikallisissa kouluissa on tarjolla runsaasti järjestettyä vapaa-ajan toimintaa, kuten urheilua, musiikkia, taidetta sekä kulttuuri- ja opintokerhoja. Vaihtovuotesi Isossa-Britanniassa tuo sinulle ihania, elinikäisiä muistoja.

Saat valita itse, missä päin Isoa-Britanniaa haluat opiskella

STS High School Select -ohjelmassa voit valita, mihin kaupunkiin ja kouluun haluat lähteä. Se on hyvä asia, jos haluat asua pääkaupunki Lontoossa, Brightonissa tai Oxfordissa. Mihin päädytkin, saat kokea unohtumattoman vaihto-ohjelman. Autamme sinua suunnittelemaan sinulle täydellisesti sopivan vaihto-ohjelman.

Lue lisää vaihto-oppilasvuodesta Isossa-Britanniassa täältä!