Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

  High School Select Irlanti

  Irlanti koostuu kahdesta maasta, Irlannin tasavallasta ja Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kuuluvasta Pohjois-Irlannista. STS:n vaihto-oppilaana sinut sijoitetaan Irlannin tasavaltaan, jonka pääkaupunki on Dublin. Sinua odottaa kulttuuristaan ylpeä vihreä saari täpötäynnä perinteistä musiikkia, erikoisia urheilulajeja, ihastuttavia ihmisiä ja kauniita maisemia. Irlanti on myös valittu kahteen kertaan maailman ystävällisimmäksi maaksi. Turvallinen, kaunis ja viihtyisä maa on valmis ottamaan sinut vastaan!

  Laadukas koulutus

  Irlannin koulujärjestelmällä on hyvä maine, ja opetuksen taso on erinomainen. Myös mahdollisuus oppia englantia sujuvasti on syy sille, että Irlanti on loistava valinta vaihto-oppilasvuodeksesi. Irlannissa yläastetta ja lukiota kutsutaan secondary schooliksi, joka jakautuu kahteen osaan: Junior Cycleen ja Senior Cycleen. Useimmat vaihto-oppilaat sijoitetaan Senior Cycleen, jossa opiskellaan niin teoreettisia ja käytännöllisiä aineita kuin taideaineitakin. Pakollisia ovat englanti ja matematiikka, ja lopuista päätät itse.

  Saat valita itse, missä päin Irlantia haluat opiskella

  STS High School Select -ohjelmassa voit räätälöidä vaihto-oppilasvuotesi kaikkien toiveidesi ja mieltymystesi mukaan. Kerro meille, mikä sinulle on tärkeintä, niin varmistamme, että saat juuri sellaisen kokemuksen kuin haluat.

  Lue lisää vaihto-oppilasvuodesta Irlannissa täältä!