Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Lisäpalvelut

Täydennä hakemustasi ja kokemustasi lisäpalveluilla. Hanki matkavakuutus joko omasta vakuutusyhtiöstä tai varaa kauttamme, vaikuta aluevalintaasi Classic-ohjelmassa esim. USA:ssa lisämaksusta ja maksimoi vaihto-ohjelmasi päättämällä se huikeaan road tripiin!

Valitse alueesi

Onko sinulla selkeä kuva siitä, missä maassa ja millä alueella haluaisit vaihto-ohjelmasi viettää? Osassa kohdemaistamme sinulla on mahdollisuus vaikuttaa osavaltioon, alueeseen ja/tai kaupunkiin, johon tulet sijoittumaan. Miltä kuulostaisi Kalifornia Yhdysvalloissa tai Lontoon aluee Iso-Britanniassa? Me teemme parhaamme, jotta toiveesi toteutuisi. Sijoitustoiveesi toteutuessa perimme palvelusta lisämaksun.

Kielikurssit

Jos haluat parantaa kielitaitoasi ennen vaihto-ohjelmasi alkua, kerro siitä meille, niin katsotaan yhdessä mahdollisuuksiasi. Ehkä voit osallistua kesän kielimatkalle ennen vaihtoon lähtöä, tai opiskella koulun ohella lisäkursseja kotipaikkakunnallasi. Voimme auttaa sinua ottamaan osaa erilaisille kielikursseille myös kohdemaassasi. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoa peruskielitaitovaatimuksista tai suosituksista. Autamme mielellämme!

Kesän kielimatkat, kts kohdekohtaiset hinnat!

Matkavakuutus

Jokaisella vaihto-oppilaalla tulee olla matkavakuutus koko vaihto-ohjelman ajaksi. Moniin kohteisiin voit valita vakuutuksesi itse, mutta esimerkiksi USA:ssa viisumi rajoittaa jonkin verran sitä, millainen vakuutus on riittävä. STS:n kautta, voit lisäpalveluna ottaa AVI Insurancen kanssa yhteistyössä räätälöidyn matkavakuutuksen ohjelmasi ajaksi.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulle on epäselvää, millaisen matkavakuutuksen tarvitset matkalle.

Erityisruokavaliomaksu

Espanjassa, Kanadassa, Irlannissa ja Isossa-Britanniassa perimme erityisruokavaliosta lisämaksun.