Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Varmista paikkasi edullisemmin - Hae 2020 vaihto-ohjelmiin viimeistään 2.9.19!

Kampanjat ja alennukset

Ihania uutisia sinulle, joka haaveilet vaihto-ohjelmasta ulkomailla!

Haku syksyn ja kevään 2020 vaihto-ohjelmiin on alkanut vilkkaasti ja monet nuoret ovat jo hakeneet mukaan ottamaan askeleen, tai ennemminkin harppauksen kohti kansainvälisempää minää yhdessä STS:n kanssa! Kauden 2020/2021 hinnat ovat vielä muodostumassa, ja paikkoja jaetaan nyt kuluvan kauden hinnoilla!

Kun varmistat paikkasi vuoden 2020 vaihto-ohjelmassa kesäkuun loppuun mennessä, saat vaihto-ohjelmasi siihen parempaan hintaan*!

Voimassa 2.9.2019 saakka!

* ei koske STS Select -ohjelmia

Suorasijoitusalennus -600 €

Jos sinulla on jo tiedossa perhe, joka haluaisi sijoittaa sinut ja ottaa osaksi elämäänsä vaihto-ohjelmasi ajaksi, kerro siitä meille.

STS Welcome Camp sisältyy vaihto-ohjelman hintaan!

USA on suosituin vaihtokohteemme ja vuosittain sadat vaihto-oppilaamme kohtavat toisensa STS Welcome Campillä New Yorkissa valmistautuakseen yhdessä tulevaan vaihtovuoteen.

Antaaksemme oppilaillemme parhaat mahdolliset edellytykset vaihto-oppilasvuoteen, olemme sisällyttäneet valmennusleirin vaihto-ohjelmien hintaan!*

VIP -asiakkaalle VIP -alennus!

Oletko sinä tai joku perheestäsi ollut STS:n kielimatkalla tai vaihto-oppilaana aiemmin?

Koska olette meille tärkeitä, saat kampanjakoodilla STSRETURNEE 500 €:n alennuksen vaihto-ohjelmasta! Huom. tiedot tarkistetaan hakemusta käsiteltäessä. Ei yhdistettävissä muihin alennuksiin ja/tai kampanjoihin.

Kaverin kanssa maailmalle?

Kun haette vaihtoon yhdessä kaverin kanssa ja mainitsette hakemisvaiheessa toistenne nimet, saatte molemmat ylimääräisen 100 €:n alennuksen ajankohtaisen kampanjan päälle!

Huom. Jos toiveenanne on lisäksi sijoitus samalle alueelle / osavaltioon, kannattaa tsekata STS Select -ohjelma.

* vaatii vähimmäismäärän osallistujia