Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

  Miksi STS?

  Olemme järjestäneet nuorten kulttuurivaihtoja ympäri maailmaa jo yli 60 vuoden ajan. STS Education perustettiin Ruotsissa 1958, jolloin järjestimme ensimmäisen kielimatkamme Itävaltaan. Tänä päivänä meillä on toimisto 15 maassa sekä yhteistyöjärjestöjä ja kumppaneita ympäri maailman.

  #1 Olemme kokeneita ammattilaisia

  Olemme järjestäneet vaihto-ohjelmia vuosikymmenten ajan. Vuosien varrella olemme luoneet arvokkaan verkoston, joka koostuu yhteistyökumppaneista, paikallisesta henkilökunnasta ja tarkoin valituista isäntäperheistä. Vaikka olemmekin olleet alalla pitkään, haluamme silti kehittyä jatkuvasti, ja lähetämme oppilaillemme useita palautekyselyjä vaihtovuoden aikana, sitä ennen, ja sen jälkeen. Nuorten vaihto-ohjelmien toteuttaminen on meille kunnia-asia!

  Tiesitkö, että STS:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1958?

  #2 Olemme tukenasi koko matkasi ajan

  Kun pystyt keskittymään täysillä uusiin kokemuksiin ja elämyksiin kohdemaassasi, tulet saamaan enemmän irti vuodestasi vaihto-oppilaana. Olemme tukenasi hakuprosessin alusta aina kotiinpaluuseen saakka. STS Vaihto-oppilaspaikkoja on rajallisesti, pienemmät vaihto-oppilasmäärät mahdollistavat henkilökohtaisen yhteyshenkilön ja tuen nuorelle.

  Tiesitkö, että kaikki STS vaihto-oppilaat pääsevät Suomessa järjestettävän PDO-valmennuskurssin lisäksi Welcome Camp orientaatiokurssille kohdemaassa? Tai että jokaisella STS vaihto-oppilaalla on oma yhteyshenkilö sekä Suomessa, että kohdemaassa?

  #3 Oppilaamme suosittelevat meitä

  Se, että oppilaamme ja heidän vanhempansa ovat tyytyväisiä, on meille kaikista tärkeintä. Pyrimme aina ylittämään oppilaidemme odotukset! Haluatko ottaa yhteyttä entisiin STS Vaihto-oppilaihin ja kysyä heidän mielipiteitään? Ota meihin yhteyttä, niin järjestämme asian!

  Tiesitkö, että 100 % vuoden 2018/2019 vaihto-oppilaiden palautekyselyyn vastanneista vanhemmista suosittelisi STS:ää ystävilleen ja tuttavilleen!

  #4 Rakastamme matkailua

  Uskomme, että maailma olisi huomattavasti parempi paikka, jos kaikki matkustaisivat hieman enemmän. Kulttuurivaihdon avulla voimme ymmärtää maailmaa ja toisiamme paremmin, saada uusia näkökulmia ja oppia arvostamaan myös kotimaatamme. Matkailu avartaa, se on varmaa ja olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme auttaa nuoria lähtemään maailmalle!

  Tiesitkö, että lähes kaikki STS:n työntekijät ovat itsekin opiskelleet tai työskennelleet ulkomailla?