Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Me autamme sinua

Hyvä valmistautuminen on avain menestyksekkääseen vaihtovuoteen. Henkilökunnallamme on kokemusta ja koulutus auttaa sinua kaikissa vaihto-ohjelman vaiheissa aina hakemisesta kotiinpaluuseen. Lähes kaikki STS:n työntekijät ovat vanhoja vaihto-oppilaita, joten me tiedämme, mistä puhumme. Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan intohimomme vaihto-opiskelua kohtaan kanssasi.

Maan valinta

Me STS:llä esittelemme ylpeänä kohdemaamme, joista pääset valitsemaan oman suosikkisi. Haaveiletko eksoottisesta kohteesta vai haluatko kokea todellisen amerikkalaisen unelman. Kerro meille unelmistasi ja me autamme sinua luomaan unelmiesi vaihtovuoden.

Viisumihakemus

Osaan maista tulet tarvitsemaan viisumin maassa asuaksesi ja opiskellaksesi. Jos tarvitset viisumin, me annamme sinulle tarvittavat tiedot, jotta viisumin hakeminen kävisi mahdollisimman vaivattomasti. Haet viisumin itse, sillä se on henkilökohtainen dokumentti, mutta me autamme sinua selviämään prosessista.

STS PDO (Pre Departure Orientation)

Tulemme pitämään sinulle ja vahemmillesi infotapaamisen ennen vaihtoon lähtöäsi. Tulet samaan paljon tarvittavaa lisämateriaalia tulevasta seikkailustasi.

Vain puhelinsoiton päässä

Muista, että me olemme vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua mielellämme.