Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

  Kuka voi hakea?

  Vaihtovuosi on suuri mahdollisuus. Olemalla avoin ja utelias uusia asioita kohtaan, tulet kokemaan paljon uusia ikimuistoisia asioita.

  Ikävaatimukset

  STS Vaihto-oppilasohjelmat on tarkoitettu 14-18-vuotiaille. Jokaisen kohdemaan koulujärjestelmällä on omat ikävaatimuksensa ja -rajansa. Löydät lisätietoja sinua kiinnostavan kohdemaan sivuilta.

  Kielivaatimukset

  Kaikkien vaihto-oppilaiden tulee pystyä puhumaan, ymmärtämään, lukemaan ja kirjoittamaan perustason englantia. Osa kohdemaiden kouluista ja yhteistyöjärjestöistämme voi vaatia sinua suorittamaan sertifioidun kielikokeen ja haastattelun kohdemaan kielellä ennen hyväksymistä. Vaatimukset vaihtelevat maittain. Löydät kaiken tarvitsemasi tiedon sinua kiinnostavan kohdemaan tiedoista.

  Arvosanavaatimukset

  Sinulla tulee olla hyväksytty arvosana kaikista kouluaineista, eikä todistuksissasi saa olla hylättyjä arvosanoja kuluvalta tai 3 viimeiseltä lukuvuodelta ennen vaihtoon lähtöä.

  Muita vaatimuksia

  Jotta tulisit hyväksytyksi ohjelmaan, tulee sinun olla perusterve. Teemme yksilöllisen arvion soveltuvuudesta, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli epäilet voitko tulla hyväksytyksi.

  Epävarma? Ota yhteyttä!

  Ota yhteyttä, niin voimme antaa lisätietoa sinua kiinnostavan kohdemaan koulun pääsyvaatimuksista.