Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Kuinka hakea

Varmistaaksesi paikkasi vaihto-oppilasohjelmassamme, suosittelemme hakemaan niin aikaisin kun mahdollista. Hakuprosessi on melko yksinkertainen ja autamme sinua mielellämme sen läpi.

#1 Löydä unelmasi

Kaikki alkaa unelmasta! Mitä haluat kokea ja millaiseksi kehittää itseäsi? Autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivat vaihto-ohjelman Löydettyämme sen, teet hakemuksen kotisivuillamme.

#2 Haastattelu – sinut on hyväksytty

Haastattelun jälkeen saat unelmiesi uutiset: sinut on hyväksytty ohjelmaan! Ohjaamme sinut askel askeleelta läpi hakuprosessin. Pidä hauskaa!

#3 Odottaminen ja valmistautuminen

Seuraavaksi on vuorossa odottaminen. Täydellinen hetki valmistautua kunnolla. Tutustu kohdemaahasi, kysy meiltä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset ja osallistu lähtövalmennukseen. Saat kauttamme yhteyden myös aiempiin vaihto-oppilaisiimme, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi ja kertovat kokemuksistaan vaihdossa.

#4 Olet saanut uuden perheen

Lisää hyviä uutisia. Olemme löytäneet sinulle täydellisesti sopivan isäntäperheen. Tutustu heihin Skypessä, Facetimella tai sähköpostitse. Toisiinne tutustuminen on loistavaa valmistautumista vaihto-ohjelmaan.

#5 Lähtöpäivä

On aika lähteä matkaan! Kaikissa kohdemaissa valmennuskurssi sisältyy vaihto -ohjelman alkuun vaihto -ohjelmaan. Isäntäperheesi ja aluevalvojasi ovat valmiina ottamaan sinut vastaan ja varmistavat sinulle parhaan mahdollisen kulttuurivaihdon.