Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Varaa turvallisesti STS:ltä

Varaa vaihto-ohjelma turvallisesti STS:ltä - ue täältä lisää alan parhaimmista ehdoista!

Turvallisuus ennen matkaa, matkan aikana ja sen jälkeen on tärkeää sekä meille, opilaillemme ja heidän perheilleen - etenkin tällaisina aikoina. Siksi olemme muuttaneet varausehtojamme.
Muutokset maksuaikataulussa ja peruutusehdoissa
Tiedämme, että rokotteesta huolimatta maailmassa on edelleen paljon epävarmuutta, ja ymmärrämme, että vaihto-ohjelma on iso sitoutuminen. Olemme varmoja siitä, että vaihto-ohjelmat voidaan toteuttaa syksyllä 2021 ja että voit lähteä suurelle seikkailullesi. Ymmärrämme kuitenkin, että vaihto-ohjelmaan sitoutuminen on iso päätös, varsinkin tämänhetkisessä tilanteessa. Siksi olemme päättäneet muuttaa maksuaikataulua ja peruutuskäytäntöämme vastaavasti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia suurten maksujen suorittamisesta tai korkeista peruutuskuluista.

Mikäli vahvistat paikkasi ennen 31. Tammikuuta 2021:

  • Ei varausmaksua
  • Ei maksuja ennen 1. Huhtikuuta 2021
  • Ei peruutuskuluja, mikäli päätät peruuttaa matkasi ennen 1. Huhtikuuta 2021

Nämä ehdot ovat voimassa 1/9 2020- 31/1 2021 välillä paikkansa vahvistaneille vaihto-oppilaille.

Jos haluat pysyä alkuperäisessä maksusuunnitelmassa tai suorittaa kuukausimaksuja tästä huolimatta, ilmoita siitä meille ja lähetämme sinulle ohjeet. Jos haluat maksaa luottokortilla, VISA: lla tai Mastercardilla, on tämä myös mahdollista.

Maksa luottokortilla lisäturvan takaamiseksi

Voit nyt maksaa osan tai koko ohjelmamaksun luottokortilla - tämä voi antaa sinulle maksuvakuutuksen ja oikeuden vaatia maksuja luottokortin tarjoajalta, jos jostain syystä organisaationa emme pystyisi toimittamaan varaustasi.
Huomaathan kuitenkin, että eri luottokorteissa sovelletaan erilaisia ​​ehtoja, joten tarkistathan aina palveluntarjoajan ehdot ennen tämän maksutavan valitsemista.