Koe mennyt, nykyinen ja tuleva Iso-Britanniassa

Kielimatkat Englantiin

Englannissa vanhat perinteet ja värikäs historia kohtaavat muodin uudet tuulet ja teknologian innovaatiot tavalla, joka ei ikinä lakkaa hämmästyttämästä. Englannissa luonto on yhtä monipuolista, kuin sen monikulttuurinen väestökin ja ilmasto huonosta maineestaan huolimatta kesäisin miellyttävän lämmin. Ei ole ihme, että joka kesä sadat kielimatkalaiset suuntaavat Englannin suosikkikohteisiin viettämään unelmiensa kesää! Älä missaa mahdollisuutta olla mukana!

Mihin haluaisit matkustaa?

Bournemouth
Englanti
Alkaen 1 895 €
-200 €:n talviale
 • 12 kilometriä hiekkarantaa
 • The Bournemouth Pier -huvilaituri
 • Tower Parkin rajattomat aktiviteettimahdollisuudet
Brighton
Englanti
Alkaen 970 €
 • Viihtyisä rantakatu
 • Maailmankuulu viihdelaituri, The Brighton Palace Pier
 • Monipuolisen trendikäs ruokakulttuuri
Edinburgh
Englanti
Alkaen 2 345 €
-200 €:n talviale
 • Skotlannin monipuolinen ja kiehtova pääkaupunki
 • Jännittävä ja monipuolinen kaupunki
 • Harry Potter –elokuvien kuvauspaikat
Lontoo
Englanti
Alkaen 1 030 €
 • Yksi maailman upeimmista kaupungeista
 • Iso-Britannian kulttuurielämän keskus
 • Monipuolinen historia
Oxford
Englanti
Alkaen 1 995 €
-200 €:n talviale
 • Maailmankuulu yliopistokaupunki
 • Kansainvälinen ilmapiiri
 • Upea goottilainen arkkitehtuuri

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Englantia Englannissa

On sanomattakin selvää, että Englanti on täydellinen kohde englannin kielen opiskeluun kesän kielimatkoilla! Englannissa on kunniallisen pitkät kielimatkaperinteet ja maan monet suosikkikohteet toivottavat joka kesä tervetulleeksi satoja ja taas satoja kielimatkalaisia ympäri maailmaa. Upean legendaariset etelärannikon kohteet, kuten Hastings ja Brighton, ovat viehättäneet oppilaitamme jo yli 50 vuoden ajan ja säilyvät kohdesuosikkeina aina tänäkin päivänä. Kaikki kurssityyppimme Englannissa tarjoavat mahdollisuuden uppoutua paikalliseen kulttuuriin ja kielen nyansseihin perinpohjaisesti samalla kohteen ja lähiympäristön parhaimpiin nähtävyksiin ja aktiviteettimahdollisuuksiin tutustuen.

Viimeisten 50 vuoden aikana on Englannista muodostun STS:n oppilaiden keskuudessa supersuosittu kielimatkakohde ja joka kesä sadat kielestä, kulttuurista, uusista kansainvälisistä ystävistä ja eri harrastusmahdollisuuksista kiinnostuneet nuoret suuntaavat Englannin kurssikohteisiin viettämään unelmiensa kesää. Perinteisten Classic-kielikurssien lisäksi tarjolla on vaihtoehtoja esimerkiksi ratsastuksesta, jalkapallosta tai valokuvaamisesta kiinnostuneille, sekä laaja valikoima erilaisia urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia nuorille, jotka ovat innokkaita kehittämään taitojaan rakastamassaan lajissa tai kokeilemaan ehkä jotain aivan uutta. Meillä STS:llä uskotaan siihen, että kielen opiskeleminen kohteessa, jossa sitä puhutaan on huomattavasti tehokkaampaa, kuin kotioloissa. Vietät kielimatkasi viikot kielen ympäröimänä aina luokkahuoneesta rannalle ja monipuolisen vapaa-ajan rientoihin ja sen lisäksi, että kielitaitosi vahvistuu, saat roppakaupalla rohkeutta käyttää sitä.

Matkustaminen Englantiin

Kaikki kielimatkamme Englantiin alkavat yhteisellä tapaamisella Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Sinua ja muuta ryhmää on kentällä vastassa joko ohjaajanne, tai STS:n saattaja, joka auttaa check-inin tekemisessä ja ohjeistaa teitä eteenpäin. Lontooseen saapuessanne teitä on vastassa lisää STS:n henkilökuntaa ja jatkatte yhdessä bussikuljetuksella matkaa kohti kurssikaupunkianne ja yhteistä tapaamispistettä isäntäperheet tavataksenne tai kampukselle suunnataksenne.

Kaikissa kielimatkan vaiheissa, lähtöviivalta kotiinpaluuseen saakka, apunasi on osaavaa henkilökuntaamme, joiden tehtävänä on varmistaa, että saat matkastasi kaiken irti ja vietät turvallista aikaa unelmiesi kurssikohteessa. Me hoidamme matkan yksityiskohdat, joten sinulle jää enemmän aikaa nauttia matkastasi uusia asioita kokien ja ihania matkamuistoja kerryttäen.

Englannista

Englannin ainutlaatuisuus piilee sen ominaisuudessa sulauttaa täydellisesti yhteen vanhaa ja uutta. Tuhansien vuosien värikäs historia ei estä Englantia olemasta kärjessä puhuttaessa teknologian kehityksestä, taiteen ja muodin uusista suuntauksista tai koulutuksen korkeasta tasosta. Maa tunnetaan kulttuurien sulatusuunina, joka tarjoaa väestölleen monipuolisesti myös luonnonmaisemia ja kulttuurielämyksiä. Englanti on maailmalla tunnettuna matkailukohteena ja korkealaatuisen koulutussysteeminsä ansiosta täydellinen kohde kesän kielimatkalle.

Yhdistynyt kuningaskunta

Väkiluku: 65 miljoonaa
Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti
Pinta-ala: 243,610 km2 
Pääkaupunki: Lontoo
Valtiomuoto: Parlamentaarinen monarkia 
Kieli:  Englanti
Valuutta: Englannin Punta (GBP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia  

Sää ja ilmasto

Englanti on tunnettu kurjasta ilmastostaan, mutta pääsääntöisesti väittämä on legendaa, sillä maassa nautitaan useimmiten leudoista talvista ja miellyttävistä kesistä. Lontoossa ja Etelä-Englannissa, jossa suurin osa kurssikohteistamme sijaitsee, kesät ovat lämpimiä ja vähäsateisia. Luonnollisestikin muutama sadepäivä vain piristää ja täydentää brittikokemustasi.

Yhteenveto

Englannissa tarjolla on monipuolisesti kielimatkoja jokaiseen makuun ja pääset valitsemaan oman suosikkisi mieltymystesi mukaan valikoimasta kieli-, urheilu- ja lifestyle-matkoja eri kohteissa Englannin rannikolla ja sisämaassa. Sinulle, joka haluat syventyä kielenopiskeluun intensiivisemmin, on tarjolla intensiivikurssi Oxfordissa, kun taas sinulle, joka rakastat jalkapalloa, valokuvaamista tai ratsastusta on oma varma valintasi suosikkilajisi parissa. Perinteisiin Classic-kielimatkoihin on valittavana erilaisia urheilu- ja harrastuskursseja, mikäli mielesi halajaa kokeilla jotain aivan uutta tai haluat petrata jo olemassaolevia taitojasi vaikkapa tenniksen, rantalentiksen tai erilaisten vesiurheilulajien parissa. Classic-kielikurssit tarjoavat mahdollisuuden tehokkaan kielenopiskelun ja aktiivisen vapaa-ajan yhdistämiseen. Minkä kohteista tai kurssityypeistä valitsetkin, voit olla varma, että kesästäsi tulee ikimuistoinen, joten mitä enää odotat? Aloita matkasi STS:n kanssa jo tänään!