Discover You - in a new language
Koe mennyt, nykyinen ja tuleva Iso-Britanniassa

Kielimatkat Isoon-Britanniaan

Isossa-Britanniassa vanhat perinteet ja värikäs historia kohtaavat muodin uudet tuulet ja teknologian innovaatiot tavalla, joka ei ikinä lakkaa hämmästyttämästä. Englannissa ja Skotlannissa luonto on yhtä monipuolista, kuin sen monikulttuurinen väestökin ja ilmasto huonosta maineestaan huolimatta kesäisin miellyttävän lämmin. Ei ole ihme, että joka kesä sadat kielimatkalaiset suuntaavat etelä-rannikon suosikkikohteisiin viettämään unelmiensa kesää! Älä missaa mahdollisuutta olla mukana!

Mihin haluaisit matkustaa?

Bournemouth
Englanti ja Skotlanti
 • 12 kilometriä hiekkarantaa
 • The Bournemouth Pier -huvilaituri
 • Tower Parkin rajattomat aktiviteettimahdollisuudet
Brighton
Englanti ja Skotlanti
 • Viihtyisä rantakatu
 • Maailmankuulu viihdelaituri, The Brighton Palace Pier
 • Monipuolisen trendikäs ruokakulttuuri
Edinburgh
Englanti ja Skotlanti
 • Skotlannin monipuolinen ja kiehtova pääkaupunki
 • Jännittävä ja monipuolinen kaupunki
 • Harry Potter –elokuvien kuvauspaikat
Lontoo
Englanti ja Skotlanti
 • Yksi maailman upeimmista kaupungeista
 • Iso-Britannian kulttuurielämän keskus
 • Monipuolinen historia
Oxford
Englanti ja Skotlanti
 • Maailmankuulu yliopistokaupunki
 • Kansainvälinen ilmapiiri
 • Upea goottilainen arkkitehtuuri

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Englantia Englannissa tai Skotlannissa

On sanomattakin selvää, että Iso-Britannia on täydellinen kohde englannin kielen opiskeluun kesän kielimatkoilla! Englannissa on kunniallisen pitkät kielimatkaperinteet ja maan monet suosikkikohteet toivottavat joka kesä tervetulleeksi satoja ja taas satoja kielimatkalaisia ympäri maailmaa. Upean legendaariset etelärannikon kohteet, kuten Brighton ja Bournemouth, ovat viehättäneet oppilaitamme jo vuosikymmenten ajan ja säilyvät kohdesuosikkeina aina tänäkin päivänä. Kaikki kurssityyppimme Englannissa ja Skotlannissa tarjoavat mahdollisuuden uppoutua paikalliseen kulttuuriin ja kielen nyansseihin perinpohjaisesti samalla kohteen ja lähiympäristön parhaimpiin nähtävyksiin ja aktiviteettimahdollisuuksiin tutustuen.

Viimeisten 50 vuoden aikana on Isosta-Britanniasta muodostu STS:n oppilaiden keskuudessa supersuosittu kielimatkakohde ja joka kesä sadat kielestä, kulttuurista, uusista kansainvälisistä ystävistä ja eri harrastusmahdollisuuksista kiinnostuneet nuoret suuntaavat Englannin ja Skotlannin kurssikohteisiin viettämään unelmiensa kesää. Perinteisten kielikurssien lisäksi tarjolla on vaihtoehtoja esimerkiksi ratsastuksesta, jalkapallosta tai valokuvaamisesta kiinnostuneille, sekä laaja valikoima erilaisia urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia nuorille, jotka ovat innokkaita kehittämään taitojaan rakastamassaan lajissa tai kokeilemaan ehkä jotain aivan uutta. Meillä STS:llä uskotaan siihen, että kielen opiskeleminen kohteessa, jossa sitä puhutaan on huomattavasti tehokkaampaa, kuin kotioloissa. Vietät kielimatkasi viikot kielen ympäröimänä aina luokkahuoneesta rannalle ja monipuolisen vapaa-ajan rientoihin ja sen lisäksi, että kielitaitosi vahvistuu, saat roppakaupalla rohkeutta käyttää sitä.

Matkustaminen Isoon-Britanniaan

Kaikki ryhmäkielimatkamme Englantiin ja Skotlantiin alkavat yhteisellä tapaamisella Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Sinua ja muuta ryhmää on kentällä vastassa joko ohjaajanne, tai STS:n saattaja, joka auttaa check-inin tekemisessä ja ohjeistaa teitä eteenpäin. Lontooseen saapuessanne teitä on vastassa lisää STS:n henkilökuntaa ja jatkatte yhdessä bussikuljetuksella matkaa kohti kurssikaupunkianne ja yhteistä tapaamispistettä isäntäperheet tavataksenne tai kampukselle suunnataksenne.

Kaikissa kielimatkan vaiheissa, lähtöviivalta kotiinpaluuseen saakka, apunasi on osaavaa henkilökuntaamme, joiden tehtävänä on varmistaa, että saat matkastasi kaiken irti ja vietät turvallista aikaa unelmiesi kurssikohteessa. Me hoidamme matkan yksityiskohdat, joten sinulle jää enemmän aikaa nauttia matkastasi uusia asioita kokien ja ihania matkamuistoja kerryttäen.

Isosta-Britanniasta

Ison-Britannian ainutlaatuisuus piilee sen ominaisuudessa sulauttaa täydellisesti yhteen vanhaa ja uutta. Tuhansien vuosien värikäs historia ei estä Englantia ja Skotlantia olemasta kärjessä puhuttaessa teknologian kehityksestä, taiteen ja muodin uusista suuntauksista tai koulutuksen korkeasta tasosta. Maa tunnetaan kulttuurien sulatusuunina, joka tarjoaa väestölleen monipuolisesti myös luonnonmaisemia ja kulttuurielämyksiä. Iso-Britannia on maailmalla tunnettuna matkailukohteena ja korkealaatuisen koulutussysteeminsä ansiosta täydellinen kohde kesän kielimatkalle.

Iso-Britannia

Väkiluku: 65 miljoonaa
Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti
Pinta-ala: 243,610 km2 
Pääkaupunki: Lontoo
Valtiomuoto: parlamentaarinen monarkia  
Kieli: englanti
Valuutta: Englannin Punta (GBP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia  

Sää ja ilmasto

Iso-Britannia on tunnettu kurjasta ilmastostaan, mutta pääsääntöisesti väittämä on legendaa, sillä maassa nautitaan useimmiten leudoista talvista ja miellyttävistä kesistä. Lontoossa ja Etelä-Englannissa, jossa suurin osa kurssikohteistamme sijaitsee, kesät ovat lämpimiä ja vähäsateisia. Luonnollisestikin muutama sadepäivä vain piristää ja täydentää brittikokemustasi.

Yhteenveto

Isossa-Britanniassa on tarjolla monipuolisesti kielimatkoja jokaiseen makuun ja pääset valitsemaan oman suosikkisi mieltymystesi mukaan valikoimasta kieli-, urheilu- ja lifestyle-matkoja eri kohteissa Englannin rannikolla ja sisämaassa sekä Skotlannissa. Sinulle, joka haluat syventyä kielenopiskeluun intensiivisemmin, on tarjolla intensiivikurssi Oxfordissa, kun taas sinulle, joka rakastat jalkapalloa, valokuvaamista tai ratsastusta on oma varma valintasi suosikkilajisi parissa. Perinteisiin kielimatkoihin on valittavana erilaisia urheilu- ja harrastuskursseja, mikäli mielesi halajaa kokeilla jotain aivan uutta tai haluat petrata jo olemassaolevia taitojasi vaikkapa tenniksen, rantalentiksen tai erilaisten vesiurheilulajien parissa. Kielikurssit tarjoavat mahdollisuuden tehokkaan kielenopiskelun ja aktiivisen vapaa-ajan yhdistämiseen. Minkä kohteista tai kurssityypeistä valitsetkin, voit olla varma, että kesästäsi tulee ikimuistoinen, joten mitä enää odotat? Aloita matkasi STS:n kanssa jo tänään!