STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Koe mennyt, nykyinen ja tuleva Iso-Britanniassa

Englannin kieltä Lontoossa

Vanhan ja uuden yhdistelmä Iso-Britanniassa ei tuota pettymystä. Täällä on kauniita maisemia, jännittäviä kaupunkeja ja ainutlaatuinen kulttuuri, puhumattakaan kaikista mukavista ihmisistä. Ei ole mikään ihme, että tuhannet opiskelijat päättävät vierailla täällä vuosittain. Käytä tilaisuus hyväksi ja ole yksi heistä ensi kesänä!

Isossa-Britanniassa tarjoamme laajan valikoiman kielimatkoja, urheiluleirejä ja nuorisomatkoja maan parhaissa kesäkaupungeissa, joten hyödynnä tilaisuus ja valitse mielenkiinnon mukainen matka. Kaikilla matkoillamme Isoon-Britanniaan sinulle tarjotaan paljon kokemuksia, joissa saat yhdistelmän kielikoulutusta ja hauskoja aktiviteetteja ja retkiä.

Mihin haluaisit matkustaa?

Englantia Brightonissa
Englanti
  • Ikä 14-17
  • Kampus
  • Täysihoito
  • Englanti

Inspiroivat infotilaisuudet!

Lataa esitteesi

Oletko valmis unohtumattomaan kesään STS:n Kielimatkalla? Lisätietoja saat esitteestämme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Opi englantia Englannissa

On sanomattakin selvää, että Englanti on täydellinen paikka opiskella englantia. Kielimatkasta englantiin on vuosien aikana muodostunut perinne, ja ihmiset kaikista maailman kolkista matkustavat tänne oppimaan kieltä ja tutustumaan kauniiseen maahan. Upea etelärannikko, jossa Brighton sijaitsee, on houkutellut kieliopiskelijoita yli 50 vuoden ajan ja on edelleen opiskelijoiden suosikki vuosi toisensa jälkeen.

Kaikki ohjelmamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden sukeltaa kieleen ja maan ainutlaatuiseen kulttuurielämään samalla kun tutustut kiehtoviin paikkoihin ja osallistut hauskoihin aktiviteetteihin muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.

STS on järjestänyt kielimatkoja 60 vuoden ajan. Englannista on vuosien aikana tullut todellinen suosikkikohde nuorille, jotka haluavat opiskella englantia, harrastaa urheilua ja tavata uusia ihmisiä. Klassisten kielimatkojen lisäksi tarjoamme jalkapallo-, ratsastusleirejä sekä intensiivikursseja, joten löydät varmasti sinulle sopivan matkan. Englannin opiskelu maassa, jossa sitä puhutaan äidinkielenä, tarjoaa selkeitä etuja. Kuulet kieltä joka puolella ja huomaat nopeasti merkittäviä parannuksia kielitaidossasi ja itsevarmuudessasi.

Matkustaminen Englantiin

Lontoossa on yksi maailman suurimmista lentokentistä ja loistavat junayhteydet Euroopasta. Mitä jos suunnittelisitkin menomatkalle seikkailun ja matkustaisit junalla Pariisin ja legendaarisen kanavatunnelin kautta Lontooseen?

Saavuttuasi joko junalla tai lentokoneella olemme sinua vastassa ja järjestämme kuljetuksen kurssikohteeseesi paikan päällä.

Iso-Britannia

Väkiluku: 65 miljoonaa
Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti
Pinta-ala: 243,610 km2 
Pääkaupunki: Lontoo
Valtiomuoto: parlamentaarinen monarkia  
Kieli: englanti
Valuutta: Englannin Punta (GBP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia  

Tietoa Iso-Britanniasta

Harvassa paikassa maan päällä on vastaava sekoitus vanhaa ja uutta kuin Britanniassa. Tuhansien vuosien takainen kiehtova historia on aina läsnä, ja samalla maa onnistuu aina olemaan eturintamassa lähes kaikessa aina tekniikasta ja innovaatioista taiteeseen, muotiin ja koulutukseen. Iso-Britannian väestö on monikulttuurinen ja omaa selkeän englantilaisen identiteetin, joka yhdistää väestöä. Iso-Britannia on maailmanluokan kohde ja maa, jolla on upeat koulutusmahdollisuudet!

Sää ja ilmasto

Britannian sään huhutaan aina olevan harmaa ja sateinen, mutta todellisuudessa täällä on leuto talvi ja hieno kesä. Lontoon ympäristössä ja Etelä-Englannissa kesäsää on usein aurinkoinen ja lämmin ja sadepäiviä vain muutama. Lyhyt kesäsade ei kuulu epätavallisuuksiin, mutta tuo kuumuuteen toivottua piristystä!