STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Aika lähteä matkaan

Matkustaminen kohteeseesi

Lento- tai junaliput eivät sisälly kielimatkan hintaan. Varaat kuljetuksesi itse ja matkustat kohteeseesi ja sieltä kotiin omin päin. Voit siis valita itsellesi parhaiten sopivan matkustustavan. Henkilökuntamme tulee sinua vastaan lentokentälle tai rautatieasemalle ja järjestää kuljetuksen majapaikkaasi.

STS huolehtii kohteessa kuljetuksista lentokentältä tai rautatieasemalta majapaikkaasi ja takaisin, joten sinun on tärkeää ilmoittaa meille saapumis- ja lähtöaikasi. Ajoita lentosi tai junamatkasi siten, että saavut kohteeseen kurssin alkamispäivänä ja palaat kotiin sen päättymispäivänä. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.

Muista pitää matkustusasiakirjasi, kuten passi ja matkaliput, matkan ajan helposti ulottuvilla käsimatkatavaroissa. Ota varmuuden vuoksi mukaan myös STS:n ja sinua kohteessa vastaan tulevan työntekijän osoite ja puhelinnumero.

Tarkistathan oman kielimatkasi ohjelmasivulta ennen lippujen varaamista, mitä saapumis- ja lähtöaikoja ja lentokenttiä suosittelemme. Jos olet alaikäinen ja tarvitset matkalle saattajan, käänny lentoyhtiön puoleen. Suosittelemme myös varaamaan muutettavat ja peruutettavat matkaliput.