Varaa kielimatka - Saat 20 % alennuksen American Touristerin matkalaukusta
Majoittuminen kielikurssilla

Valitse haluamasi majoitus

Kaikki majoitusvaihtoehtomme ovat tarkkaan valikoituja, sillä tiedämme, että majoitus on muutakin kuin nukkumispaikka.

Kampus

Monissa kohteissamme on tarjolla kampusmajoitusta lähellä yliopistoaluetta, oppituntien pitopaikkaa. Kaikki on kivenheiton päässä! Majoitus, koulu, uudet kaverisi ja kaikki kivat aktiviteetit. Tämä majoitusvaihtoehto tarjoaa aidon ja oikean college-kokemuksen. Kampusmajoitukseemme sisältyy yleensä asuminen ja täysihoito.

Hotelli

Joissakin kohteissamme voit majoittua kielimatkasi ajaksi hotelliin. Ne ovat tarkkaan valikoituja ja tarjoavat kaikki mukavuudet, joita onnistuneelta kielimatkalta voi toivoa. Kaikki hotellimme ovat erilaisia, mutta yleensä niissä on uima-allasalue, kahvila ja ilmainen langaton verkko. Jaat tavallisesti huoneen enintään kolmen muun kielimatkalaisen kanssa. Majoitus ja täysihoito sisältyvät hintaan.

Lue lisää toivomasi kohdemaan tarjonnasta.

Hauskanpitoa vapaa-ajallasi

Kielimatka kanssamme on paljon muutakin kuin koulua ja opiskelua. Olemme suunnitelleet kurssilaisillemme monenlaista tekemistä, ja koska kaikki ohjaajat puhuvat paikallista kieltä, saat runsaasti tilaisuuksia kielen harjoitteluun.

Toivoisitko muitakin elämyksiä? Joissakin kohteissamme aktiviteettivalikoimaa voi laajentaa hankkimalla lisäpalveluita. Tarkista, mitä aktiviteetteja kohteessasi on tarjolla, ja ilmoita valintasi meille varauksen yhteydessä.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkalla sinulla on kaksi eri aikataulua, joita noudattaa. Niistä toisessa on oppitunnit, toisessa iltapäiviksi suunnittelemamme yhteinen toiminta. Ohjelmassa voi olla vaikkapa rantapäiviä, shoppailua, piknikkejä, museokäyntejä, kilpailuja tai vierailuja lähikaupunkiin. Ohjaajat pitävät huolen siitä, että edessä on monenlaista kivaa!

Student Partyt

Pakkaa mukaan upeimmat bileasusi! Järjestämme useimmissa kohteissamme ainakin yhden Student Partyn. Kokoonnutte kaikkien uusien kavereiden ja ohjaajien kanssa illaksi tanssimaan mahtavan musiikin tahdissa tai vain viettämään aikaa yhdessä. Juhlissamme on luonnollisesti aina nollatoleranssi huumeiden ja alkoholin suhteen.

Suurkaupunkivierailut

Kielimatkoihimme sisältyy yleensä ainakin yksi suurkaupunkivierailu. Kannattaa siis ottaa mukaan mukavat kengät ja käyttörahaa syömistä, ostoksia ja mahdollisia sisäänpääsymaksuja varten.