Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Metodimme

Tärkeintä kielimatkakokemuksessasi on ehdottomasti kokonaisuus ja henkilökohtainen kehittymisesi. Päätavoitteemme on auttaa sinua niin kielellisesti, kuin ihmisenäkin samalla, kun vietät elämäsi ikimuistoisimman kesän!

1_Malta_School_0097 (1).jpg

STS Progressive Learning

Hyvä kielitaito ja kulttuurien tuntemus on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Oppiminen on tehokkainta itse paikan päällä, kun tapaat paikallisia ja opit kieltä myös heiltä. Näin harjoitat kieltä käytännössä joka päivä ja opit kielelle tyypillisiä ilmaisuja ja ääntämään paremmin. Kun opiskelet kieltä ulkomailla, opit myös kulttuurien yhteneväisyyksistä ja eroavaisuuksista kuten myös vahvistat motivaatiotasi opiskella kieliä (koska saat heti oppimasi käyttöön).

Opiskelu koulussa

Olemme kehittäneet akateemisten asiantuntijoiden kanssa sellaisen filosofian ja lähestymistavan oppimiseen, jossa fokus on oppimistavassa itsessään. Kielitaitosi kehittyy nopeasti innostavilla oppitunneilla, ryhmätöissä ja roolipeleissä. Keskustelu ja interaktiivisuus on tärkeää, mutta emme unohda myöskään kielioppia, sanastoa, luetun- ja kuullunymmärtämistä.

Opetus omalla tasollasi

Ensimäisinä koulupäivinä teet testin, jolla arvioidaan kielitaitoasi. Tulosten perusteella sinut sijoitetaan ryhmään, jolla on sama kielitaso. Tapaat päteviä opettajia eri kansallisuuksista ja sinua opettaa aina myös natiivi opettaja. Paikalliset opettajat tuovat usein osan kulttuuriaan opetukseen - todella ainutlaatuista mahdollisuus sinulle. Kielimatkan lopussa tulet hämmästymään, miten paljon oikeasti olet kehittynyt. Loppukokeen jälkeen saat todistuksen oppimastasi.

Elämä koulun jälkeen

Oppiminen ei pääty luokkahuoneopetukseen. Opit koko ajan kieltä lisää: kun puhut myyjille kaupoissa, kun syöt yhdessä isäntäperheesi kanssa ja tutustut kansainvälisiin ystäviisi STS Student Partyssa.

Henkilökohtainen kehityksesi ja uudet ystävät

Matkustelu ja uusiin ystäviin, paikkoihin ja kulttuureihin tutustuminen antaa paljon enemmän kuin vain mahdollisuuden oppia kieltä. On upea tunne saada uutta näkemystä maailmasta, ottaa itsestään vastuuta ja onnistua matkassa ilman omia vanhempia, ehkä ensimmäistä kertaa elämässäsi. Yhdessä kielimatkakavereidesi kanssa sinulla tulee olemaan upea kesä, joka on täynnä hauskoja aktiviteetteja, retkiä ja diskoiltoja, joista saat ihania muistoja.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018