Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Metodimme

Tärkeintä kielimatkakokemuksessasi on ehdottomasti kokonaisuus ja henkilökohtainen kehittymisesi. Päätavoitteemme on auttaa sinua niin kielellisesti, kuin ihmisenäkin samalla, kun vietät elämäsi ikimuistoisimman kesän!

STS Progressive Learning

Hyvä kielitaito ja kulttuurien tuntemus on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Oppiminen on tehokkainta itse paikan päällä, kun tapaat paikallisia ja opit kieltä myös heiltä. Näin harjoitat kieltä käytännössä joka päivä ja opit kielelle tyypillisiä ilmaisuja ja ääntämistä. Kun opiskelet kieltä ulkomailla, opit myös kulttuurien yhteneväisyyksistä ja eroavaisuuksista kuten myös vahvistat motivaatiotasi opiskella kieliä (koska saat heti oppimasi käyttöön).

Oppitunnit

Olemme kehittäneet akateemisten asiantuntijoiden kanssa sellaisen filosofian ja lähestymistavan oppimiseen, jossa fokus on oppimistavassa itsessään. Kielitaitosi kehittyy nopeasti innostavilla oppitunneilla, ryhmätöissä ja roolipeleissä. Keskustelu ja interaktiivisuus on tärkeää, mutta emme unohda myöskään kielioppia, sanastoa tai luetun- ja kuullunymmärtämistä.

Opetus omalla tasollasi

Joko ennen matkaa, tai ensimmäisenä koulupäivänäsi teet tasotestin, jolla arvioidaan kielitaitoasi. Tulosten perusteella sinut sijoitetaan ryhmään, jolla on sama kielitaso. Tapaat päteviä opettajia eri kansallisuuksista ja sinua opettaa aina myös natiivi opettaja. Paikalliset opettajat tuovat usein osan kulttuuriaan opetukseen tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa kielitaitoasi ja maailmankatsomustasi aivan uusiin suuntiin. Kielimatkan lopussa tulet hämmästymään, miten paljon oikeasti olet kehittynyt. Loppukokeen jälkeen saat todistuksen oppimastasi.

Elämä koulun jälkeen

Oppiminen ei pääty luokkahuoneopetukseen. Opit koko ajan kieltä lisää: kun puhut myyjille kaupoissa, kun syöt yhdessä isäntäperheesi kanssa ja kun tutustut kansainvälisiin ystäviisi.

Henkilökohtainen kehityksesi ja uudet ystävät

Matkustelu ja uusiin ystäviin, paikkoihin ja kulttuureihin tutustuminen antaa paljon enemmän kuin vain mahdollisuuden oppia kieltä. On upea tunne saada uutta näkemystä maailmasta, ottaa itsestään vastuuta ja onnistua matkassa ilman omia vanhempia, ehkä ensimmäistä kertaa elämässäsi. Yhdessä kielimatkakavereidesi ja ohjaajasi kanssa sinulla tulee olemaan upea kesä täynnä hauskoja aktiviteetteja, retkiä ja diskoiltoja, joista saat ihania muistoja.