Discover You - in a new language
Englantia Välimeren rannalla

Kielimatkalle Maltalle 

Kesä toisensa jälkeen sijoittuu Malta TOP 3 –listalle suosituimpia kielimatkakohteita listattaessa, eikä ihme. Ihanteellinen ilmasto, mielenkiintoinen kulttuurien sekoitus ja monipuolisen kiehtovat maisemat tarjoavat upeat puitteet kesän kielimatkalle.  

Mihin haluaisit matkustaa?

Englantia Maltalla
Malta
 • Ikä 13-19
 • Isäntäperhe/Resort
 • Englanti
 • Ryhmämatka
Englantia ja Beach Week Maltalla
Malta
 • Ikä 13-19
 • Resort
 • Englanti
 • Ryhmämatka
Work & Study -kurssi Maltalla
Malta
 • Ikä 15-19
 • Isäntäperhe
 • Englanti
 • Ryhmämatka
Englantia Maltalla – Independent
Malta
 • Ikä 15-17
 • Resort
 • Englanti
 • Itsenäinen matka
Englantia Maltan hiihtolomakurssilla
Malta
 • Ikä 13-19
 • Isäntäperhe
 • Englanti
 • Ryhmämatka

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Englantia Maltalla

Malta on Englannin entinen siirtomaa, upea välimeren saari, jossa englantia puhutaan Maltan kielen lisäksi toisena virallisena kielenä. Malta on kulttuurinsa kirjavuuden, pitkän ja aurinkoisen kesän ja kauniiden turkoosien vesiensä ansiosta loistava matkakohde ja tarjoaa monipuoliset puitteet kielimatkailuun. Maltan kielikurssit koostuvat monipuolisesta yhdistelmästä tehokasta kielenopiskelua, aktiivista vapaa-ajanohjelmaa ja mielenkiintoisia retkiä yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajiemme kanssa. Ammattitaitoiset opettajamme pitävät huolen siitä, että saat juuri tasoosi sopivaa opetusta laadukkaiden opintomateriaalien avulla. Oppitunnit pidetään STS:n omalla viihtyisällä koululla. Älä missaa tilaisuutta viettää unohtumatonta seikkailujen kesää kuvankauniilla Maltan saarella.

Majoittuminen Maltalla

Varatessasi kielimatkaa Maltalle, pääset valitsemaan majoitukseksesi joko neljän tähden (****) resortin tai paikallisen isäntäperheen.

Aktiviteetit ja retket

Maltan kielimatkasi on paljon enemmän, kuin vain kielenopiskelua. Ohjaajasi ja paikallinen henkilökuntamme tulevat pitämään yhdessä huolen siitä, että saat parhaan mahdollisen irti kielimatkastasi Maltalla ja että pääset mahdollisimman monipuolisesti tutustumaan kohteeseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Pääset mm. kokopäiväretkelle Vallettaan, Maltan pääkaupunkiin, 5D leffateatteriin, rantaretkille, rantalentisturnaukseen ja shoppailuretkelle Sliemaan. Näiden lisäksi pääset kokemaan lähes legendaariset STS Student Partyt Numero Unossa!

Lisäpalvelut 

Maksimoi kielimatkasi lisäämällä varaukseesi suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Pakettiin on iloksesi paketoitu kautta aikojen suosituimpia aktiviteetteja ja retkiä, kuten veneretki ja vierailu upealle Blue Lagoonilla, beach partyt sekä kamaraanipurjehdus. Maltalla voit buustata kielimatkaasi myös kokopäiväretkellä tarunhohtoiselle Sisilian saarelle ja seikkailunhaluisille on tarjolla myös sukellus- ja windsurfing-kursseja.

Maltasta

Malta sijaitsee keskellä Välimerta Pohjois-Afrikan ja Sisilian välissä. Malta on tunnettu rikkaasta kulttuuriperinnöstään ja värikkäästä historiastaan ja ihastuttaa tuhansia ja taas tuhansia turisteja viehättävällä arkkitehtuurillaan, turkooseilla vesillään ja aurinkoisella ilmastollaan joka vuosi. Malta koostuu kolmesta saaresta, Maltasta, Gozosta ja Cominosta. Kielimatkoilla majoittuminen ja koulunkäynti tapahtuvat pääsaarella, Maltalla.

Faktaa

Kieli: viralliset kielet malta ja englanti
Väkiluku: 434,000 
Valuutta: Euro (EUR) 
Aikaero Suomeen: - 1 tunti
Maakoodi: +356 
Pinta-ala: 316 km2 

Vaahtobileet, rantalentisturnaus ja lukemattomat aurinkoiset päivät - sain rusketuksen melkein samaa vauhtia, kun tulin sinuiksi englannin kielen kanssa / Freja Johansson

Matkustaminen Maltalle

Matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jossa tapaat kielimatkakaverisi ja STS:n edustajan. Yhdessä muun ryhmän kanssa lennätte Maltan kansainväliselle lentoasemalle, josta jatkatte yhteisellä bussikuljetuksella kohti hotellia ja yhteistä tapaamispaikkaa, jossa isäntäperheissä majoittuvia odottaa lämminhenkinen isäntäperhe viedäkseen nuoret tutustumaan tulevaan kesäkotiinsa. Kaikki kielimatkasi aktiviteetit ja retket toteutetaan yhdessä muun ryhmän ja ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa.

Sää ja ilmasto

Maltalla vallitsee miellyttävä subtrooppinen ilmasto, jonka myötä kesät ovat kuivia ja kuumia ja talvisinkin päivälämpötila pysyttelee 15 lämpöasteen tienoilla. Kesät ovat poikkeuksetta aina aurinkoisia, eikä sadepäivistä juuri tarvitse huolia. Keväiden ja syksyjen ollessa myös aurinkoisia ja lämpöasteiden pysytellessä 20 asteen yläpuolella, on uima- ja rantakausi Maltalla ihanteellisen pitkä. Kesäisin lämpötila on pääsääntöisesti päivisin yli 30 astetta, joten suosittelemme hankkimaan hyvät suojakertoimet mukaan matkalle.

Yhteenveto

Olemme järjestäneet kielimatkoja Maltalle jo vuosikymmenien ajan ja tästä kauniista Välimeren saaresta on aikojen saatosssa muodostunut yksi kaikkien aikojen suosituimmista kielimatkakohteistamme. Malta on ehdoton valinta sinulle, joka haluat opiskella englantia ja nauttia lämpimästä auringonpaisteesta ja hiekkarannoista. Maltalla tarjolla on monia eri vaihtoehtoja kurssityyppien ja majoitusmuotojen suhteen, mutta minkä ikinä valitsetkin, olemme varmoja, että pääset viettämään yhtä elämäsi ikimuistoisimmista kesistä auringon, aktiviteettien ja uusien ystävien parissa.