STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Englantia Välimeren rannalla

Kielimatka Maltalle

Kesä toisensa jälkeen sijoittuu Malta TOP 3 –listalle suosituimpia kielimatkakohteita listattaessa, eikä ihme. Ihanteellinen ilmasto, mielenkiintoinen kulttuurien sekoitus ja monipuolisen kiehtovat maisemat tarjoavat upeat puitteet unohtumattomalle kesän kielimatkalle.  

Englantia Maltalla

Malta on Englannin entinen siirtomaa, upea Välimeren saari, jossa englantia puhutaan Maltan kielen lisäksi toisena virallisena kielenä. Malta on kulttuurinsa kirjavuuden, pitkän ja aurinkoisen kesän ja kauniiden turkoosien vesiensä ansiosta loistava matkakohde ja tarjoaa monipuoliset puitteet kielimatkailuun. Maltan kielikurssit koostuvat monipuolisesta yhdistelmästä tehokasta kielenopiskelua, aktiivista vapaa-ajanohjelmaa ja mielenkiintoisia retkiä yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajiemme kanssa. Ammattitaitoiset opettajamme pitävät huolen siitä, että saat juuri tasoosi sopivaa opetusta laadukkaiden opintomateriaalien avulla. Oppitunnit pidetään STS:n omalla viihtyisällä koululla. Älä missaa tilaisuutta viettää unohtumatonta seikkailujen kesää kuvankauniilla Maltan saarella.

Mihin haluaisit matkustaa?

Englantia Maltalla
Malta
  • Ikä 14-17
  • Hotelli
  • Täysihoito
  • Englanti

Inspiroivat infotilaisuudet!

Lataa esitteesi

Oletko valmis unohtumattomaan kesään STS:n Kielimatkalla? Lisätietoja saat esitteestämme.

Majoittuminen Maltalla

Maltan kielimatkalla sinulla on hotellimajoitus.

Aktiviteetit

Maltan kurssi pitää sisältää paljon muutakin kuin englannin tunnit. Kurssiohjaajamme järjestävät hauskoja retkiä ja aktiviteetteja, joiden kautta koet Maltan parhaat palat ja pidät hauskaa uusien ystäviesi kanssa. Voit valita myös ylimääräisiä retkiä ja aktiviteetteja kun saavut paikan päälle..

Vaahtobileet, rantalentisturnaus ja lukemattomat aurinkoiset päivät - sain rusketuksen melkein samaa vauhtia, kun tulin sinuiksi englannin kielen kanssa / Freja Johansson

Tietoa Maltasta

Malta sijaitsee keskellä Välimerta Pohjois-Afrikan ja Sisilian välissä. Malta on tunnettu rikkaasta kulttuuriperinnöstään ja värikkäästä historiastaan ja ihastuttaa tuhansia ja taas tuhansia turisteja viehättävällä arkkitehtuurillaan, turkooseilla vesillään ja aurinkoisella ilmastollaan joka vuosi. Malta koostuu kolmesta saaresta, Maltasta, Gozosta ja Cominosta. Kielimatkoilla majoittuminen ja koulunkäynti tapahtuvat pääsaarella, Maltalla.

Matkustaminen Maltalle

Henkilökuntamme on sinua vastassa Maltan kansainväliselle lentokentälle laskeuduttuasi. Sieltä ohjaajamme vievät sinut hotellillesi muiden opiskelijoiden kanssa. Kokeneet ohjaajamme ovat tavoitettavissa koko kielimatkasi ajan varmistaakseen, että kielimatkasi Maltalla on onnistunut.

Sää ja ilmasto

Maltalla vallitsee miellyttävä subtrooppinen ilmasto, jonka myötä kesät ovat kuivia ja kuumia ja talvisinkin päivälämpötila pysyttelee 15 lämpöasteen tienoilla. Kesät ovat poikkeuksetta aina aurinkoisia, eikä sadepäivistä juuri tarvitse huolia. Keväiden ja syksyjen ollessa myös aurinkoisia ja lämpöasteiden pysytellessä 20 asteen yläpuolella, on uima- ja rantakausi Maltalla ihanteellisen pitkä. Kesäisin lämpötila on pääsääntöisesti päivisin yli 30 astetta, joten suosittelemme hankkimaan hyvät suojakertoimet mukaan matkalle.