Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
Kesä loputtomien mahdollisuuksien maassa

Kielimatkalle USA:han

USA:ssa on kaikkea: suurkaupunkien sykettä, uskomattomia luonnonelämyksiä, maailmankuuluja nähtävyyksiä, viehättävän monipuolinen kulttuuritarjonta sekä monipuolinen väestö. USA on dynaamisen kiehtova maa, josta löytyy jokaiselle jotakin, aina Kalifornian ja Floridan kultaisista hiekkarannoista New Yorkin ja Los Angelesin vilkkaaseen kaupunkielämään. Keksitkö parempaa paikkaa viettää kesää kieltä oppien, kuin loputtomien mahdollisuuksien maan?

Mihin haluaisit matkustaa?

San Diego
Yhdysvallat
  • Yksi USA:n cooleimpia kaupunkeja
  • Rento kalifornialainen elämänmeno
  • Eläväinen kulttuurielämä

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Englantia USA:ssa

Olet luultavasti koko elämäsi ajan kuullut Amerikan englantia, tietoisesti tai tiedostamattasi, elokuvissa, tv-sarjoissa, musiikissa, peleissä ja muissa medioissa. Tästä syystä Amerikan englanti on yleensä meille se ´paremmin pohjustettu´ ja kotoisamman kuuloinen, helpommin ymmärrettävissä oleva englannin kieli. Amerikkalaiset ovat luonteeltaan avoimia ja puheliaita, mikä tarjoaa loistavan tilaisuuden treenata kieltä oppituntien lisäksi myös arkisissa keskusteluissa paikallisten kanssa. Tartu siis tilaisuuteen lähteä tutustumaan kieleen ja kulttuuriin ja viettämään unohtumaton kesä samalla, kun kielitaitosi saa hyödyllistä boostia taas seuraavaan kouluvuoteen.

Kielimatka tarjoaa mahdollisuuden harjoitella englantia jokapäiväisissä tilanteissa ja kokea amerikkalaista yhteiskuntaa. Nuoret opiskelijat kaikkialta maailmasta matkustavat joka vuosi Yhdysvaltoihin parantamaan englannin kielen taitojaan. He palaavat kotiin paljon rikkaampina: mukanaan unohtumattomia kokemuksia, hyviä muistoja ja ystäviä loppuelämäksi.

Yhdysvalloissa tarjoamme sekä klassisen englanninkurssin että Road Trip-matkan, joten voit valita, haluatko luokkahuoneopetusta vai kokemuspohjaisen kieleen tutustumisen. Klassinen englanninkurssi on suosituin kurssimme, joka antaa sinulle sekoituksen kielitunteja, vapaa-ajan toimintaa ja retkiä. Road Trip-matkalla sinulla ei ole oppitunteja, mutta harjoitat englantiasi päivittäin muiden opiskelijoiden ja ohjaajien kanssa, kokien kauniita paikkoja ja unohtumattomia seikkailuja matkan varrella. Valitse sinulle parhaiten sopiva matkatyyppi ja valmistaudu upeaan kokemukseen USA:ssa!

Matkustaminen Yhdysvaltoihin

Varaat oman kuljetuksesi Yhdysvaltoihin. Lentokentältä sinut noutaa joko isäntäperheesi tai ohjaajasi, kurssityypistä ja majoitusmuodosta riippuen.

Sinulla on oltava voimassa oleva passi ja ESTA Yhdysvaltoihin saapuessasi. Saat lisätietoja ESTA:sta ja muista asiakirjoista ennen matkaa. Kokeneet ohjaajamme ovat mukana kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä varmistaakseen, että kielimatkasi on mahdollisimman onnistunut.

Tietoa Yhdysvalloista

Yhdysvalloissa on kaikki. Maa ulottuu koko Pohjois-Amerikan mantereelle rannikosta rannikolle. Suuri koko tarkoittaa erilaisia ​​maisemia, ihmisiä ja kokemuksia. Täältä löydät niin pitkiä hiekkarantoja kuin kiehtovia autiomaita ja suuria viheralueita. USA:ssa on äärettömän monia kauniita paikkoja, joissa voit vierailla. Amerikkalainen yhteiskunta on dynaaminen ja monipuolinen, New Englandista Kaliforniaan ja eteläisiin osavaltiohin. Koko maata yhdistaa kuitenkin paikallisten ahkeruus ja ystävällinen asenne.

Yhdysvallat

Väkiluku: 322 miljoonaa
Pinta-ala: 9.8 milj. km2 
Pääkaupunki: Washington D.C.  
Suurin kaupunki: New York City (8.5 milj. asukasta)  
Osavaltioiden määrä: 50  
Aikaero Suomeen: 7-12 tuntia, osavaltiosta riippuen
Vauutta: Yhdysvaltain Dollari (USD)

Sää ja ilmasto

USA on suuri maa, jolla on useita eri ilmastovyöhykkeitä, mutta kaikilla Yhdysvaltain matkoillamme sää on lämmin ja mukava. New Yorkissa ja Kaliforniassa lämpötila on noin 25–30 ° C, kun taas Floridassa ja Las Vegasissa lämpötila voi olla usein yli 30 ° C. Suosittelemme, että pakkaat vaatteet kaiken tyyppisiin sääolosuhteisiin, sillä kesäsateita voi olla. Todennäköisempää on kuitenkin, että käytät enemmän uimapukujasi kuin sadevaatteita. Muista juoda runsaasti vettä ja käyttää aurinkovoidetta suojautuaksesi voimakkailta auringon säteiltä.

Yhteenveto

Lista asioista, joita voit kokea Yhdysvalloissa, on pitkä. Kaikki kielimatkamme Yhdysvalloissa ovat erilaisia, ja riippumatta siitä mitä valitset, yksi asia on varma: koet asioita, joita et voi koskaan kuvitella, löydät uusia paikkoja ja tapaat uusia ystäviä eri puolilta maailmaa. Parannat englannin taitojasi ja lisää itseluottamusta. Valitse määränpää ja aloita matka!