Discover You - in a new language
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Kielimatkalle Espanjaan

Vietä kesäloma kanssamme Espanjan auringossa! Espanjan kielen opiskelujen ohella kesäsi tulee olemaan täynnä hauskoja aktiviteetteja, jännittäviä tapahtumia, uusia ystäviä ja ikimuistoisia kokemuksia.

Mihin haluaisit matkustaa?

Alicante
Espanja
  • Yhdet Espanjan parhaista rannoista
  • 3000 vuotta mielenkiintoista historiaa
  • Vaikuttava Castillo de Santa Bárbara
Madrid
Espanja
  • Historiallinen ja monipuolinen kaupunki
  • Maailmanluokan museot ja taide
  • Tunnettuus maailmalla jalkapallon keskipisteenä

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele espanjaa Espanjassa

Kielimatkamme on suunniteltu niin, että saat parhaan mahdollisen hyödyn niin kielen opiskelusta kuin vapaa-ajasta tehokkaiden oppituntien ja aktiivisen vapaa-ajanohjelman myötä. Matkasi on täynnä mahdollisuuksia kehittää kielitaitoasi oppituntien ulkopuolellakin tutustuessasi kohteeseen yhdessä uusien matkakavereidesi ja koulutettujen ohjaajiemme kanssa. Espanjalaiset ihmiset ovat tunnetusti avoimia ja ystävällisiä ja keskustelevat kanssasi mielellään kulttuuristaan ja elämämenostaan. Espanjan kielimatkoillamme voit osallistua Classic -kurssille ihanan Alicanten rannoilla tai tulla mukaan ainutlaatuiselle jalkapalloleirille, jonka toteutamme maan sykkivässä pääkaupungissa yhdessä yhden maailman parhaimman jalkapalloseuran, Real Madridin, kanssa. Olipa espanjan kielitaitosi sitten alkeissa tai kehittyneemmällä tasolla, saat takuuvarmaa buustia niin kieleen, kuin sen opiskeluun matkan jälkeenkin lähtemällä mukaamme viettämään elämäsi kesää Espanjan auringon alle.

Matkustaminen Espanjaan

Kumman tahansa Espanjan kursseistamme valitsetkin, pidämme huolen siitä, että matkasi kohteeseen sujuu turvallisesti ja mukavasti, aina Helsinki-Vantaan lentokentältä valitsemaasi majapaikkaan saakka. Henkilökuntamme tapaa sinut ja matkakaverisi lentokentällä ja varmistaa, että lähtö sujuu mutkitta. Kokeneet ohjaajamme ovat tavoitettavissasi koko matkan ajan ja osallistuvat ryhmän mukana aktiviteetteihin ja retkille varmistaen, että saat kaiken irti kesästäsi Espanjassa.

Espanjasta

Espanja on yksi maailman vierailluimmista maista ja toivottaa vuosittain tervetulleeksi miljoonia turisteja nauttimaan upeista hiekkarannoistaan, eläväisestä elämänmenostaan, maailmanluokan arkkitehtuuristaan ja koukuttavasta ruokakulttuuristaan. Välimeren idyllisistä rannoista Madridin ja Barcelonan kaltaisiin kuhiseviin suurkaupunkeihin, Espanjassa jokaisen kulman takana odottaa uusi seikkailu. Espanja tunnetaan yhtenä maailman parhaista matkailumaista myös sen lämpimän, avoimen ja ystävällisen väestönsä ansiosta. Espanjalaiset rakastavat saada tehdä vieraidensa olon tervetulleiksi ja jakavat mielellään tietouttaan upeasta maastaan ja sen hirstoriasta. Ei ole parempaa tapaa oppia käytännön espanjaa, kuin ryhtyä eläväiseen keskusteluun espanjalaisesta kulttuurista ja elämänmenosta paikallisen kanssa.

Espanja

Kieli: espanja
Väkiluku: 47 miljoonaa
Valuutta: Euro (EUR)
Maakoodi: +34
Aikaero Suomeen: -1 tuntia
Pinta-ala: 504 782 km2

Sää ja ilmasto

Espanjassa ilmasto voi vaihdella suurestikin sen mukaan, missä päin maata olet, mutta varsinkin Välimeren rannoilla kesät ovat pääsääntöisesti aurinkoisia ja lämpimiä. Madridissa päivän keskilämpötila on kesäisin 23 °C, mutta esimerkiksi heinäkuussa kannattaa varautua lämpimämpäänkin. Alicantessa keskilämpötila kesäkuukausina pysyttelee noin 24 °C:n tietämillä ja sademäärät ovat hyvin pieniä. Myös veden lämpötila on kesäisin noin 24 °C:ssa, joten varauduthan matkaan hyvien aurinkosuojakertoimien lisäksi uimavarusteilla. Ei ole mitään palkitsevampaa, kuin kipaista virkistymään meriveteen koulun oppituntien jälkeen!

Yhteenveto

Espanja on upea ja monipuolinen maa, joka tunnetaan ympäri maailman suosittuna matkakohteena, eikä suotta. Kielimatka Espanjaan on mahdollisuus tutustua maan ihmeisiin samalla kielitaitoa kehittäen, uusia asioita kokien ja ympäri maailmaa saapuvien kurssikavereiden kanssa tutustuen. Valitsitpa sitten Classic –kielikurssin Alicanteen tai jalkapallokurssin Madridiin, vietät varmasti unohtumattoman kesän näkien ja oppien enemmän, kuin osasit haaveillakkaan.