Kielimatkat, 15–19-vuotiaille
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Kielimatkalle Espanjaan

Koe kaunis Espanja ja opi espanjan kieltä kesälomasi aikana. Lähde viettämään kesää, jonka muistat koko loppuelämäsi. Espanjan kielimatka on täynnä hauskoja aktiviteetteja, uusia ystäviä ja paljon mieleenpainuvia kokemuksia.

Mihin haluaisit matkustaa?

Barcelona
Espanja
  • Yksi maailman tunnetuimmista kaupungeista
  • Sekoitus kaupungin vilskettä ja rantaelämää
  • Upeita rakennuksia

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi espanjaa Espanjassa

Espanjan kohteemme on jännittävä ja nopeatempoinen, trendikäs ja monikulttuurinen Barcelona. Pääset harjoittamaan kieltä ohjaajien johdolla kun tutustut kaupunkiin ja rentoudut rannalla uusien ystäviesi kanssa. Espanjalaiset ovat tunnetusti hyvin ystävällisiä ja juttelevat mielellään kanssasi toivottaen sinut tervetulleeksi maahansa. Olit sitten vasta-alkava tai osaat jo espanjaa, kielitaitosi paranee ihan varmasti kurssin aikana.

Matkustaminen Espanjaan

Tapaamme sinut lentokentälle saapuessasi ja olemme mukanasi koko matkan ajan. Kokeneet ja luotettavat ohjaajamme ovat mukana kaikilla retkillä ja osallisena aktiviteeteissa, joten sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä, jos tarvitset tukea.

Tietoja Espanjasta

Saavuttuasi Barelonan lentokentälle, kurssiohjaajamme vievät sinut kampukselle. Ohjaajamme ovat kampuksella koko matkasi ajan ja vievät sinut lentokentälle viimeisenä kurssipäivänä. Ethän unohda noudattaa ohjeitamme lentoaikataulujen suhteen.

Espanja

Kieli: espanja
Väkiluku: 47 miljoonaa
Valuutta: Euro (EUR)
Maakoodi: +34
Aikaero Suomeen: -1 tuntia
Pinta-ala: 504 782 km2