¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Kielimatkalle Espanjaan

Koe kaunis Espanja ja opi espanjan kieltä kesälomasi aikana. Lähde viettämään kesää, jonka muistat koko loppuelämäsi. Espanjan kielimatka on täynnä hauskoja aktiviteetteja, uusia ystäviä ja paljon mieleenpainuvia kokemuksia.

Opi espanjaa Espanjassa

Espanjassa harjoittelet kielitaitoasi opettajien kanssa samalla kun tutustut kaupunkiin ja rentoudut rannalla uusien ystävien kanssa. Espanjalaiset ovat tunnetusti hyvin ystävällisiä ja juttelevat mielellään kanssasi toivottaen sinut tervetulleeksi maahansa. Olit sitten vasta-alkava tai osaat jo espanjaa, kielitaitosi paranee ihan varmasti kurssin aikana.

Mihin haluaisit matkustaa?

Espanjaa Marbellassa
Espanja
  • Ikä 15–18
  • Kampus
  • Täysihoito
  • Espanja

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Matkustaminen Espanjaan

Tapaamme sinut lentokentälle saapuessasi ja olemme mukanasi koko matkan ajan. Kokeneet ja luotettavat ohjaajamme ovat mukana kaikilla retkillä ja osallisena aktiviteeteissa, joten sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä, jos tarvitset tukea. Ethän unohda noudattaa ohjeitamme lentoaikataulujen suhteen.

Espanja

Kieli: espanja
Väkiluku: 47 miljoonaa
Valuutta: Euro (EUR)
Maakoodi: +34
Aikaero Suomeen: -1 tuntia
Pinta-ala: 504 782 km2