Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Kielimatkalle Espanjaan

Koe kaunis Espanja ja opi espanjan kieltä kesälomasi aikana. Lähde viettämään kesää, jonka muistat koko loppuelämäsi. Espanjan kielimatka on täynnä hauskoja aktiviteetteja, uusia ystäviä ja paljon mieleenpainuvia kokemuksia.

Mihin haluaisit matkustaa?

Barcelona
Espanja
  • Yksi maailman tunnetuimmista kaupungeista
  • Sekoitus kaupungin vilskettä ja rantaelämää
  • Upeita rakennuksia

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi espanjaa Espanjassa

Retkemme on suunniteltu huolellisesti, jotta voit parantaa kielitaitoasi yhdistämällä kielen opiskelun hauskoihin aktiviteetteihin. Sinulla on useita mahdollisuuksia harjoitella kieltä jokapäiväisissä tilanteissa kaupunkiin tutustuen tai uusien ystäviesi ja taitavien ohjaajien kanssa rannalla rentoutuen. Espanjalaiset tunnetaan ystävällisyydestään ja he puhuvat mielellään kanssasi, paikalliset saavat sinut pian tuntemaan olosi tervetulleeksi. Kielimatka Espanjassa tarjoaa jännittävää ja nopeatempoista oleskelua trendikkäässä ja kulttuurisesti monimuotoisessa Barcelonassa. Olitpa aloittelija tai jo oppinut hieman espanjaa, nostat kielitaitosi seuraavalle tasolle ja vietät ikimuistoisen kesän Espanjassa.

Matkustaminen Espanjaan

Tapaamme sinut lentokentälle saapuessasi ja olemme mukanasi koko matkan ajan. Kokeneet ja luotettavat ohjaajamme ovat mukana kaikilla retkillä ja osallisena aktiviteeteissa, joten sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä, jos tarvitset tukea.

Tietoja Espanjasta

Espanja on yksi suosituimmista matkakohteista maailmassa ja houkuttelee miljoonia turisteja joka vuosi. Vilkkaiden kaupunkien, upeiden rantojen, maailmanluokan arkkitehtuurin ja upean ruoan ansiosta ei ole vaikea ymmärtää miksi. Nähtävää ja koettavaa on kaikkialla, aina Välimeren rannikolla sijaitsevista idyllisistä rannoista vilkkaisiin kaupunkeihin, kuten Madrid ja Barcelona. Mikä todella erottaa Espanjan muista kohteista on ystävällinen ja avoin ilmapiiri. Ei ole parempaa tapaa harjoitella espanjan kieltä kuin kokea espanjalainen kulttuuri uusien ystävien kanssa.

Espanja

Kieli: espanja
Väkiluku: 47 miljoonaa
Valuutta: Euro (EUR)
Maakoodi: +34
Aikaero Suomeen: -1 tuntia
Pinta-ala: 504 782 km2