STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Näin se tapahtuu

Varauksesta lähtöön

Ehkä olet jo varannutkin kielimatkan, ja seikkailusi lähestyy huimaa vauhtia! Entä mitä on vielä edessä ennen lähtöä? Siitä voit lukea tarkemmin täältä, ja jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Varausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on linkki huoltajien suostumukseen, yleisiin ehtoihimme ja muuhun tärkeään tietoon.

Lasku ja maksaminen

Kielimatkan varausmaksu maksetaan varaushetkellä, ja se sisältyy matkan kokonaishintaan. Loppulasku lähetetään noin 60 päivää ennen lähtöä, ja maksu erääntyy 40 päivää ennen lähtöä. Voit myös maksaa koko matkan hinnan varauksen tehdessäsi.

Matkan lisäpalvelut

Haluatko harjoittaa kielitaitoasi myös lempilajisi parissa tai ylimääräisillä retkillä? Joissakin kohteissa voit täydentää kielimatkaasi ylimääräisillä tunneilla tai retkillä. Tutustu oman kohteesi tarjontaan ja tee lisävalinnat kielimatkan varausvaiheessa. Autamme mielellämme, jos tarvitset apua.

Pre-Departure Orientation

Keväällä järjestämme Pre-Departure Orientation -lähtöinfon verkossa. Tilaisuudessa STS:n edustajat antavat tärkeää tietoa käytännön asioista ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Saat meiltä myös Student Handbookin, joka sisältää kaikenlaisia hyviä vinkkejä matkaasi varten!

Viikkoa ennen lähtöä lähetämme sinulle tietoa majoituksesta ja saapumisesta, paikallisen henkilökuntamme puhelinnumerot ja muuta tärkeää tietoa. Voit siis lähteä matkaan huolettomin mielin.

Matkalippusi

Kielimatkalle lähtiessäsi varaat juna- tai lentolippusi itse ja matkustat omin päin. Varmuuden vuoksi kannattaa varata muutettavat ja peruutettavat liput.

Saapuminen perille

Kohteessa tulemme sinua vastaan ja järjestämme kuljetuksen majapaikkaasi. Lisäksi saat tietoa kouluun kulkemisesta ja aikatauluista. Huomaathan, että otamme joskus kuvia oppilaistamme Tiktokissa, Instagramissa ja Facebookissa jaettaviksi. Jos sinä tai vanhempasi ette halua sinun esiintyvän kuvissa, on tärkeää ilmoittaa asiasta meille, kun suostut ehtoihimme.