STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Paranna kielitaitoasi Maltalla

Englantia Maltalla

Ikä 14-17

Malta on pitkään ollut kulttuurivaihdon keskus, ja se on houkutellut matkailijoita jo vuosisatojen ajan. Nyt sinäkin voit olla yksi niistä, jotka pääsevät tutustumaan tähän idylliseen saareen lähtemällä tänne kielimatkalle – kokemaan unohtumattoman kesän täynnä aurinkoa, rantaelämää ja uusia ystäviä eri puolilta maailmaa.

Klassinen kielimatka

Englanti on toinen Maltan kahdesta kielestä. Onkin erittäin suosittua tulla tänne parantamaan kirjallisia ja suullisia taitojaan ja samalla kokemaan Välimeren upea ilmasto. Täällä koet täydellisen yhdistelmän: luokkaopetusta sekä täpötäysi ohjelma eri aktiviteetteja ja retkiä. Oppitunteja pitävät kokeneet ja pätevät opettajat, jotka auttavat sinua parantamaan sanastoasi, ääntämistäsi ja kielioppia. Yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien opiskelijoiden kanssa harjoittelet kielitaitoasi ryhmäharjoitusten ja roolileikkien avulla luokassa – ja myös jokapäiväisissä tilanteissa, kun tutustut tähän kauniiseen saareen muiden opiskelijoiden ja ohjaajien kanssa.

STS Kielikurssisi

 • Opetusta: n.15tuntia/vko, kurssityypistä riippuen
 • Luokkakoko: Enintään 17 opiskelijaa luokkaa kohti; yhdistelmä kansainvälisiä opiskelijoita yli 20 maasta.
 • Tasoryhmät: A1 – C2, CEFR:n (Common European Framework) mukaisesti
 • Opetusmenetelmä: Opetusta on kaikilla tasoilla, aloittelijoista edistyneisiin, ja kursseilla opettavat pätevät opettajat, joilla on akateeminen koulutus. Käytössä on erilaisia tuntisuunnitelmia, joilla kehitetään opiskelijoiden valmiuksia eri tasoilla.
 • Opetusmateriaalit: nuoria opiskelijoita ja intensiivisempiä opintokokonaisuuksia varten suunniteltu oma kirjasarjamme, sisältyy kurssin hintaan
 • Tasotesti: suoritetaan ennen kielimatkaa (tai ensimmäisenä koulupäivänä kohteessa), takaa oikeantasoisen opetuksen ja materiaalit
 • Diplomi: Loppukokeen jälkeen jaetaan diplomit, joista ilmenevät nuoren osallistuminen kurssille, sekä CEFR:n mukainen kielellinen kehitys

Aktiviteetit

Maltan-kielimatkasi sisältää paljon muutakin kuin pelkkiä englannin kielen tunteja! Ohjaajasi järjestävät paljon mahtavia retkiä ja aktiviteetteja. Näin sinä ja kurssikaverisi pääsette kokemaan Maltan parhaat puolet ja voitte pitää hauskaa yhdessä. Huom! Kaikkia aktiviteetteja ei järjestetä joka viikko, joten se, mihin kaikkeen ehdit mukaan, riippuu siitä, montako viikkoa kurssisi kestää.

Arkipäivisin aktiviteetit järjestetään oppituntien jälkeen, mutta viikonloppuisin on sekä puolipäivä- että kokopäiväretkiä. Kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että jatkat englannin kielen oppimista viettämällä aikaa uusien ystäviesi kanssa sekä osallistumalla erilaisiin aktiviteetteihin, kuten retkiin, eri urheilutapahtumiin, hauskoihin kilpailuihin, iltakaraokeen ja hauskoihin workshopeihin.

Heti saavuttuasi Maltalle järjestämme tervetuliaisiksi iltatapahtuman. Siellä sinulla on tilaisuus tavata henkilökuntaa ja muita opiskelijoita sekä saada kaikki tarvittavat tiedot, jotta kielimatkastasi tulisi mahdollisimman hyvä.

Majoitus

Mitä hintaan sisältyy

 • Majoitus
 • Täysihoito
 • Kuljetus lentokentälle/juna-asemalle ja sieltä pois
 • 15 tuntia kielikoulutusta viikossa
 • Kurssimateriaali
 • Aktiviteetit ja retket paikan päällä
 • Diplomi
 • Paikalliset ohjaajat ja opettajat
 • Tuki 24/7

Lähdöt ja hinnat

Lento- tai junaliput eivät sisälly hintaan. Varaat itse omat kuljetuksesi ja matkustat omatoimisesti kohteeseen ja takaisin. Voit siis valita itsellesi parhaiten sopivan matkustusvaihtoehdon. STS järjestää kohteessasi kuljetukset lentokentälle tai rautatieasemalle ja sieltä pois, joten on tärkeää, että ilmoitat meille saapumis- ja lähtöaikasi.

Toivomme sinun saapuvan paikalle klo 8.00–20.00 kurssin alkamispäivänä. Jos päätät lentää Maltalle, sinun on parasta saapua Maltan kansainväliselle lentoasemalle. Varaa paluulentosi samasta paikasta, johon olet saapunut. Lähtöaika voi olla joustava, mutta mieluiten klo 8-20 kurssin päättymispäivänä.