STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Paljon muutakin kuin pelkkää kieltä

Kielimatkalle lähtemisen hyödyt?

Matkustelusta ja uusiin ihmisiin, paikkoihin ja kulttuureihin tutustumisesta saa paljon muutakin kuin kielitaitoa. Koet kasvavasi ihmisenä ja saat paljon uusia ystäviä. Tuntuu upealta laajentaa näkemyksiään maailmasta, ottaa vastuuta itsestään ja ehkä matkustaa ensimmäistä kertaa elämässä ilman vanhempia. Uusien kavereidesi seurassa koet upean kesän täynnä kivoja kokemuksia, joista jää ihanat muistot.

Palatessasi tuot mukanasi kaiken tämän:

 • Kohentunut kielitaito
  Sinulle on hyödyllistä harjoitella kieltä maassa, jossa sitä puhutaan, ja omaksut myös uusia vaikutteita ja uudenlaista kehonkieltä. Kielitaitosi kohoaa siis kokonaan uudelle tasolle.
 • Uuden kulttuurin kokeminen
  Kielimatkalla ollessasi koet kohdemaan kulttuurin syvällisemmin kuin tavallisella lomamatkalla – varsinkin jos päätät asua isäntäperheessä. Paikalliset opettajat sisällyttävät opetukseen kulttuurinsa ominaispiirteitä.
 • Uusi näkökulma omaan kulttuuriisi
  Kun näet oman kulttuurisi uusin silmin, opit paljon itsestäsi. Mistä pidät kotimaassasi? Toivoisitko, että jokin asia olisi siellä eri tavalla? Mikä kohdemaassasi on erilaista?
 • Kasvu ihmisenä
  Kielimatkalla olet ehkä ensimmäisiä kertoja ulkomaanmatkalla ilman vanhempiasi. Vastuun ottaminen kasvattaa sinua ja tuo mukanaan arvokkaita taitoja, kuten rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Itsevarmuutesi lisääntyy, ja opit pitämään mielesi avoimena.
 • Kansainvälinen ystäväpiiri
  Saat paljon uusia, suunnilleen itsesi ikäisiä kavereita monista eri maista. Inspiroidu heistä, jaa ajatuksiasi ja ideoitasi heidän kanssaan ja pysy yhteydessä. Kansainvälinen verkosto on korvaamattoman tärkeä niin yksityiselämässä kuin tulevaa uraasi ajatellen.