STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Paranna kielitaitoasi Brightonissa

Englantia Brightonissa

Ikä 14-17

Luova, värikäs ja täysin ainutlaatuinen. Joka kesä Brighton kutsuu turisteja ja kieltenopiskelijoita, jotka haluavat kokea kaupungin nuorekkaan ilmapiirin ja viehättävän tunnelman. Upeine rantoineen ja juhlineen Brighton on täydellinen kielimatkakohde, joka takaa unohtumattoman kesän.

Englannin kielen kurssi ja hauskaa toimintaa

Kielimatkoillamme yhdistyvät luokkaopetus ja hauskat vapaa-ajan toiminnot. Koulua käydään kolme tuntia päivässä maanantaista perjantaihin, ja ohjelma on täynnä vapaa-ajanaktiviteetteja ja

retkiä. Luokkaopetuksessa keskitytään käytännön harjoituksiin ryhmätöiden ja roolileikkien muodossa, ja koska luokat koostuvat eri maista tulevista opiskelijoista, saat uusia ystäviä eri puolilta maailmaa samalla kun parannat englannin kielen taitojasi.

Yhteistyökumppanimme EC English järjestää Ison-Britannian kielikurssimme. EC Englishillä on yli 50 vuoden kokemus, ja se on British Councilin akkreditoima.

STS Kielikurssisi

 • Opetusta: 15-20 tuntia/vko, riippuen kurssityypistä
 • Luokkakoko: Enintään 17 opiskelijaa luokkaa kohti; yhdistelmä kansainvälisiä opiskelijoita yli 20 maasta
 • Tasoryhmät: A1 – C2, CEFR:n (Common European Framework) mukaisesti
 • Opetusmetodi: Opetusta on kaikilla tasoilla, aloittelijoista edistyneisiin, ja kursseilla opettavat pätevät opettajat, joilla on akateeminen koulutus. Käytössä on erilaisia tuntisuunnitelmia, joilla kehitetään opiskelijoiden valmiuksia eri tasoilla.
 • Opetusmateriaalit: nuoria opiskelijoita ja intensiivisempiä opintokokonaisuuksia varten suunniteltu oma kirjasarjamme, sisältyy kurssin hintaan
 • Tasotesti: suoritetaan ennen kielimatkaa (tai ensimmäisenä koulupäivänä kohteessa), takaa oikeantasoisen opetuksen ja materiaalit
 • Diplomi: Loppukokeen jälkeen jaetaan diplomit, joista ilmenevät nuoren osallistuminen kurssille, sekä CEFR:n mukainen kielellinen kehitys

Eri aktiviteetteja

Brightonin kielimatkoihimme kuuluu englannintuntien lisäksi myös paljon hauskaa tekemistä sinulle ja uusille ystävillesi. Asiantuntevat ja kokeneet ohjaajat vetävät kaikkia aktiviteetteja ja retkiä matkan aikana. Kaikkia aktiviteetteja ei järjestetä joka viikko, joten se, mihin kaikkeen ehdit mukaan, riippuu siitä, montako viikkoa kurssisi kestää.

Arkipäivisin aktiviteetit järjestetään oppituntien jälkeen, mutta viikonloppuisin on sekä puolipäivä- että kokopäiväretkiä. Kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että jatkat englannin kielen oppimista viettämällä aikaa uusien ystäviesi kanssa sekä osallistumalla hauskoihin kilpailuihin, retkiin ja erilaisiin urheilutapahtumiin.

Heti saavuttuasi Brightoniin järjestämme tervetuliaisiksi iltatapahtuman, jossa sinulla on tilaisuus tavata henkilökuntaa ja muita opiskelijoita sekä saada kaikki tarvittavat tiedot, jotta kielimatkastasi tulisi mahdollisimman hyvä.

Majoitus

Mitä hintaan sisältyy

 • Majoitus
 • Täysihoito
 • Kuljetus London Gatwickin ja sieltä pois
 • 15 tuntia kielikoulutusta viikossa
 • Kurssimateriaali
 • Aktiviteetit ja retket paikan päällä
 • Diplomi
 • Paikalliset ohjaajat ja opettajat
 • Tuki 24/7

Lähdöt ja hinnat

Lento- tai junaliput eivät sisälly hintaan. Varaat itse omat kuljetuksesi ja matkustat omatoimisesti kohteeseen ja takaisin. Voit siis valita itsellesi parhaiten sopivan matkustusvaihtoehdon. STS järjestää kohteessasi kuljetukset lentokentälle tai rautatieasemalle ja sieltä pois, joten on tärkeää, että ilmoitat meille saapumis- ja lähtöaikasi.

Toivomme sinun saapuvan paikalle klo 8.00–20.00 kurssin alkamispäivänä. Jos päätät lentää Brightoniin, varaa lentosi Lontoon Gatwickiin. Kuljetukset Lontoon Gatwickin lentokentälle sisältyvät hintaan ja lentokenttä on lähimpänä Brightonia, joten siirtymä on opiskelijalle kätevin. Jos varaat lennon toiselle Lontoon lentokentälle, kuljetusmaksu lisätään hintaan. Varaa paluulentosi samasta paikasta, johon olet saapunut. Lähtöaika voi olla joustava, mutta mieluiten klo 8-20 kurssin päättymispäivänä.