Varaa kielimatka - Saat 20 % alennuksen American Touristerin matkalaukusta
Opi ranskan kieltä ranskan Rivieralla

Ranskaa Ranskan Rivieralla

Ikä 14-17

Koe ranskalainen elämäntapa ja nauti Ranskan Rivieran ihanasta ilmapiiristä. Antibesissa rento ja ylellinen elämä on aina läsnä. Täällä vesi on lämmintä, rantakadut suunnattoman pitkiä ja tunnelma aina mahtava.

Klassinen ranskan kielimatka

Klassinen ranskan kielen kurssimme Ranskan Rivieralla on paljon muutakin kuin pelkkä kielikurssi. Kyseessä on mainio sekoitus luokkaopetusta, koulun ulkopuolisia aktiviteetteja ja jännittäviä retkiä. Et siis ainoastaan opi ranskaa, vaan myös kasvat ihmisenä ja opit asioita, joita et osannut odottaa. Kokeneiden opettajiemme ansiosta oppitunnit ovat hauskoja ja opettavaisia, ja ne järjestetään hienossa, modernissa koulussa. Yhdessä uusien ystäviesi ja asiaansa omistautuneiden ohjaajien kanssa saadaan aikaan täydellinen tasapaino opiskelun ja aurinkoloman välillä. Rauhallisista päivistä rannalla aina grillijuhliin, urheilupäiviin ja aarteenetsintään. Ranskan Rivieralla on loputtomasti tekemistä ja opittavaa. Älä missaa tilaisuutta jakaa tämä upea kokemus uusien ystävien kanssa kaikkialta maailmasta.

STS Kielikurssisi

 • Opetusta: Noin 15 tuntia viikossa, mukaan lukien suulliset työpajat.
 • Luokkakoko: Enintään 15 opiskelijaa luokkaa kohti; yhdistelmä kansainvälisiä opiskelijoita yli 20 maasta
 • Tasoryhmät: A1 – C2, CEFR:n (Common European Framework) mukaisesti
 • Opetusmetodi: Opetusta on kaikilla tasoilla, aloittelijoista edistyneisiin, ja kursseilla opettavat pätevät opettajat, joilla on akateeminen koulutus. Käytössä on erilaisia tuntisuunnitelmia, joilla kehitetään opiskelijoiden valmiuksia eri tasoilla.
 • Opetusmateriaalit: nuoria opiskelijoita ja intensiivisempiä opintokokonaisuuksia varten suunniteltu oma kirjasarjamme, sisältyy kurssin hintaan
 • Tasotesti: suoritetaan ennen kielimatkaa (tai ensimmäisenä koulupäivänä kohteessa), takaa oikeantasoisen opetuksen ja materiaalit
 • Diplomi: Loppukokeen jälkeen jaetaan diplomit, joista ilmenevät nuoren osallistuminen kurssille, sekä CEFR:n mukainen kielellinen kehitys

Eri aktiviteetteja

Kielimatka Etelä-Ranskassa tarkoittaa hauskanpitoa! Kielimatkasi Ranskan Rivieralla on täynnä hauskoja aktiviteetteja ja retkiä, joilla päästään tutustumaan Rivieran tarjontaan. Mukana on kokopäivä- ja puolipäiväretkiä sekä runsaasti hienoja tapahtumia kampuksella. Mitä sanot – vierailu Monacoon, puunlatvaseikkailurata, trampoliini, Aquasplash, keilaus, purjehdus, urheilukisat jne?

Arkipäivisin aktiviteetit järjestetään oppituntien jälkeen, ja viikonloppuisin on sekä puolipäivä- että kokopäiväretkiä. Kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että jatkat ranskan kielen oppimista samalla kun vietät aikaa uusien ystäviesi kanssa ja nautit hauskoista aktiviteeteista. Ohjaajatiimi on läsnä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, ja se valvoo myös allaspelejä, juhlia ja rantaretkiä.

Kaikkia aktiviteetteja ei järjestetä joka viikko, joten se, mihin kaikkeen ehdit mukaan, riippuu siitä, milloin saavut ja montako viikkoa kurssisi kestää.

Majoitus

Mitä hintaan sisältyy

 • Majoitus
 • Täysihoito
 • Kuljetus lentokentälle/juna-asemalle ja sieltä pois
 • 15 tuntia kielikoulutusta viikossa
 • Kurssimateriaali
 • Aktiviteetit ja retket paikan päällä
 • Diplomi
 • Paikalliset ohjaajat ja opettajat
 • Tuki 24/7

Lähdöt ja hinnat

Lento- tai junaliput eivät sisälly hintaan. Varaat itse omat kuljetuksesi, ja matkustat omatoimisesti kohteeseen ja takaisin. Voit siis valita itsellesi parhaiten sopivan matkustusvaihtoehdon. Voit varata lentosi, kun STS on vahvistanut varauksesi. Siihen vaaditaan vanhempiesi suostumus eli ’parental agreement’, ja että se on allekirjoitettu ja palautettu STS:lle.

STS järjestää kohteessasi meno-paluukuljetukset lentokentälle tai rautatieasemalle. On siis tärkeää, että ilmoitat meille saapumis- ja lähtöaikasi. Kun matkustat Ranskan Rivieralle, toivomme, että saavut Nizzan lentokentälle tai Antibesin rautatieasemalle kurssin alkamispäivänä klo 08:00–20:00 välisenä aikana. Varaa paluulentosi samasta paikasta, johon olet saapunut. Lähtöaika voi olla joustava, mutta mieluiten klo 08:00–20:00.

Muista, että saapumispäivä on sunnuntai ja lähtöpäivä on lauantai.