STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien

Varaus ja maksaminen

Voit varata matkasi tällä sivustolla tai ottamalla yhteyttä meihin. Meillä voit aina maksaa kielimatkan erissä. Varmista paikkasi jo tänään!

Kielimatkan maksaminen

  • Ensimmäinen maksuerä (varausmaksu) ja mahdollinen peruutusturva maksetaan verkossa tehtävän varauksen yhteydessä. 200 €:n varausmaksu sisältyy kielimatkan kokonaishintaan. Varausmaksun suorittamalla sinä ja huoltajasi vahvistatte, että olette lukeneet ja hyväksytte STS:n yleiset ehdot ja Pakettimatkojen yleiset matkustusehdot.
  • Loppuosa matkan hinnasta laskutetaan 60 päivää ennen matkan alkua, ja maksu on suoritettava viimeistään 40 päivää ennen matkan alkua. Mahdolliset alennukset huomioidaan loppulaskussa.

Lisätietoja saat soittamalla STS:lle numeroon 09-6850 8300 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen welcome@sts.fi.

Mitä hintaan sisältyy?

STS:n kielimatkoihin sisältyvät aina oppitunnit, majoitus ja aktiviteetit. Mihin maahan haluatkin lähteä viettämään mahtavia viikkoja, olemme paketoineet upean kokonaisuuden matkaasi varten.

Kaikki tämä sisältyy STS:n kielimatkaan.

• Majoitus

• Asuminen ja täysihoito

• Meno-paluukuljetukset kohteessa lentokentältä tai rautatieasemalta majapaikkaasi

• 15 tuntia kielenopiskelua viikossa

• Oppimateriaalit

• Aktiviteetit ja retket paikan päällä

• Diplomi

• Paikalliset ohjaajat ja opettajat

• Tuki 24/7

Mahdolliset lisäkustannukset

Lento- tai junaliput kohteeseen eivät sisälly hintaan, ellei muuta erikseen ilmoiteta. Hintaan eivät sisälly myöskään matkat lentokentälle tai rautatieasemalle ja takaisin Suomessa. Sen sijaan hinta sisältää meno-paluukuljetukset kohteessa lentokentältä tai rautatieasemalta majapaikkaasi.

Hintaan voidaan lisätä valuuttalisä, ja myös ruoka-aineallergioista voidaan periä lisämaksua. Lue tästä tarkemmin oman kurssisi sivulta. Tarvitset myös käyttörahaa ostoksiin, välipaloihin, matkamuistoihin yms. Jos muutat matkavaraustasi eikä sinulla ole peruutusturvaa, sinulta veloitetaan muutosmaksu (99 €).

Aktiviteetit ja retket

Kaikkien kohteiden tarjontaan sisältyy monenlaisia aktiviteetteja ja retkiä. Jos toivot kielimatkaltasi vieläkin enemmän, voit hankkia ylimääräisiä aktiviteetteja tai retkiä kiinnostaviin kohteisiin. Lue valittavana olevasta tarjonnasta kunkin kohteen sivulta.

Tarjoamme myös seuraavat lisäpalvelut

Muutos- ja peruutusturva

Jos olet ottanut muutos- ja peruutusturvan ja haluatkin varauksen tehtyäsi lähteä eri kohteeseen, vaihtaa lähtöpäivää tai jättää kielimatkan kokonaan väliin sairauden ja tapaturman vuoksi, voit helposti muuttaa matkan ajankohtaa lisämaksutta viimeistään 60 päivää ennen lähtöä. Peruutusturva hankitaan ja maksetaan matkavarauksen yhteydessä, eikä sitä voi lisätä varaukseen jälkikäteen.

Hinta: 69 €.

Muutos- ja peruutusturva on voimassa myös siinä tapauksessa, että olet varannut kielimatkan kaverin kanssa, joka sairastuu tai joutuu onnettomuuteen. Tämä edellyttää, että olette molemmat hankkineet muutos- ja peruutusturvan. Jos lähtöön on aikaa alle 30 päivää, maksetun summan palauttaminen kokonaisuudessaan (muutos- ja peruutusturvan hinnalla vähennettynä) edellyttää lääkärintodistusta.

Varausta koskevat kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää varauksesta, rahoituksesta, vakuutuksesta, majoittuminen, lisäpalveluista tai mistä vain, ota yhteyttä STS:ään, niin autamme sinua! Soita meille numeroon 09 6850 8300 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen welcome@sts.fi. Saat meihin yhteyden myös sosiaalisen median kanavissamme.

Lue tarkat maksu- ja varausehtomme täältä.