Varaa kielimatka - Saat 20 % alennuksen American Touristerin matkalaukusta
Ranskan Rivieran glamouria

Kielimatka Ranskaan

Vaikuttaa siltä, että Ranskassa kaikki on kaunista; kaupungit, maisemat, ruoka, ihmiset ja kieli. Lähde kanssamme kielimatkalle Ranskaan tutustumaan maan kauneuteen, oppimaan rakkauden kieltä ja tapaamaan kaltaisiasi kansainvälisyydestä kiinnostuneita nuoria ympäri maailmaa.

Olitpa sitten opiskellut ranskaa kauemminkin tai vasta aloittelemassa kieliopintojasi, saat matkasta merkittävää buustia opintoihisi niin kohteessa, kuin kotiin palattuasikin. Lähde tutustumaan rakkauden kieleen yhdessä uusien ympäri maailmaa saapuvien kansainvälisten ystäviesi kanssa!

Opiskele ranskaa Ranskassa

Ranskan kieli on sointuva ja kaunis kieli, joka sopii loistavasti maan kauniisiin maisemiin ja viehättävään elämänmenoon. Elämä Ranskassa keskittyy perheen, hyvän ruoan ja eloisan vapaa-ajan ympärille ja kielimatkalla maahan pääset tutustumaan niin kieleen kuin ruokakulttuuriin ja elämänrytmiinkin. Kielen opiskelu tapahtuu ammattiopettajien johdolla ja vapaa-ajalla pääset käyttäään kehittynyttä kielitaitoasi keskusteluissa paikallisten kanssa samalla, kun vietät kesälomaviikkojasi Ranskan ainutlaatuisuuteen tutustuen. Liity kaltaistesi globetrottereiden joukkoon ja lähde tutkimaan Ranskan nähtävyyksiä, elämänmenoa ja kulttuuria unohtumattomien aktiviteettien ja retkien parissa.

Mihin haluaisit matkustaa?

Inspiroivat infotilaisuudet!

Lataa esitteesi

Oletko valmis unohtumattomaan kesään STS:n Kielimatkalla? Lisätietoja saat esitteestämme.

Matkustaminen Ranskaan

Varaat oman matkasi kohteeseen ja ohjaajasi on sinua vastassa vastaan paikan päällä. Ranskaan on helppo matkustaa sekä lentokoneella että junalla lähes kaikkialta Euroopasta, joten voit valita sinulle sopivimman matkustustavan. Saapuessasi menet ohjaajien kanssa kampuksellesi.

Kokeneet ja koulutetut ohjaajat osallistuvat kaikkiin aktiviteetteihin ja retkille varmistaakseen, että sinulla on turvallinen ja miellyttävä kielimatka Ranskassa. Hoidamme kaikki yksityiskohdat, jotta voit keskittyä saamaan kaiken irti kokemuksestasi, oppimaan mahdollisimman paljon ja luomaan uusia muistoja.

Ranska

Väkiluku: 67 miljoonaa
Pinta-ala: 644 000 km2 
Pääkaupunki: Pariisi
Kieli: Ranska 
Valuutta: Euro (EUR) 
Maakoodi: +33
Aikaero Suomeen: -1 tunti

Tietoa Ranskasta

Ei ole sattumaa, että Ranska on maailman vierailluin maa! Vuosi toisensa perään kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa matkustavat Ranskaan kokemaan sen glamouria, ihastumaan sen maailmanluokan arkkitehtuuriin ja taiteeseen, tutustumaan viehättäviin pikkukyliin ja elämään suurkaupunkien sykkeen monipuolisine ravintola- ja viihdetarjontoineen. Aina Pariisin historiallisista maamerkeistä Välimeren rannikon kultaisiin hiekkarantoihin, Ranskassa on tekemistä, nähtävää ja maisteltavaa jokaiseen makuun.

Sää ja ilmasto 

Kaakkois-Ranskassa vallitsee ihanteellinen subtrooppinen Välimeren ilmasto, jonka myötä talvet ovat leutoja ja kesät aurinkoisia ja kuumia, juuri täydellisiä pitkille rantapäiville. Kesäkuukausina alueella sataa hyvin harvoin ja viilennyksesi kuumana kesäpäivänä saatkin pulahtamalla virkistävään mereen. Muistathan siis pakata mukaasi uima-asun, aurinkolasit ja riittävät suojakertoimet nauttiaksesi Ranskan Rivieran kuumasta kesästä täysin mitoin.