Discover You - in a new language
Ranskan Rivieran glamouria

Kielimatkalle Ranskaan

Vaikuttaa siltä, että Ranskassa kaikki on kaunista; kaupungit, maisemat, ruoka, ihmiset ja kieli. Lähde kanssamme kielimatkalle Ranskaan tutustumaan maan kauneuteen, oppimaan rakkauden kieltä ja tapaamaan kaltaisiasi kansainvälisyydestä kiinnostuneita nuoria ympäri maailmaa.

Mihin haluaisit matkustaa?

Ranskan Riviera
Ranska
  • Välimeren rannan ranskalainen glamour
  • Kiehtovat keskiaikaset rannikkokaupungit
  • Jännittävät kaupunkikohteet, kuten Nizza ja Cannes

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele ranskaa Ranskassa  

Ranskan kieli on sointuva ja kaunis kieli, joka sopii loistavasti maan kauniisiin maisemiin ja viehättävään elämänmenoon. Elämä Ranskassa keskittyy perheen, hyvän ruoan ja eloisan vapaa-ajan ympärille ja kielimatkalla maahan pääset tutustumaan niin kieleen kuin ruokakulttuuriin ja elämänrytmiinkin. Kielen opiskelu tapahtuu ammattiopettajien johdolla ja vapaa-ajalla pääset käyttäään kehittynyttä kielitaitoasi keskusteluissa paikallisten kanssa samalla, kun vietät kesälomaviikkojasi Ranskan ainutlaatuisuuteen tutustuen. Liity kaltaistesi globetrottereiden joukkoon ja lähde tutkimaan Ranskan nähtävyyksiä, elämänmenoa ja kulttuuria unohtumattomien aktiviteettien ja retkien parissa.

Matkustaminen Ranskaan

Matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja matkajärjestelyt on tietysti tehty puolestasi. Yhdessä STS:n henkilökunnan kanssa teette check inin ja lentomatkasi taitat yhdessä muiden kohteeseen suuntaavien nuorten kanssa. Laskeuduttuanne tapaatte kansainväliset kurssikaverinne ja ohjaajanne ja jatkatte matkaa yhteisellä kuljetuksella kohti majapaikkaanne. Oma ohjaajasi tulee olemaan mukana kaikilla retkillä ja aktiviteeteissa koko kielimatkasi ajan. Me STS:llä huolehdimme, että matkasi sujuu mutkitta, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan ajastasi Ranskassa kerryttäen kokemuksia ja muistoja, jotka pysyvät loppuelämän!

Ranskasta

Ei ole sattumaa, että Ranska on maailman vierailluin maa! Vuosi toisensa perään kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa matkustavat Ranskaan kokemaan sen glamouria, ihastumaan sen maailmanluokan arkkitehtuuriin ja taiteeseen, tutustumaan viehättäviin pikkukyliin ja elämään suurkaupunkien sykkeen monipuolisine ravintola- ja viihdetarjontoineen. Aina Pariisin historiallisista maamerkeistä Välimeren rannikon kultaisiin hiekkarantoihin, Ranskassa on tekemistä, nähtävää ja maisteltavaa jokaiseen makuun.

Ranska

Väkiluku: 67 miljoonaa
Pinta-ala: 644 000 km2 
Pääkaupunki: Pariisi
Kieli: Ranska 
Valuutta: Euro (EUR) 
Maakoodi: +33
Aikaero Suomeen: -1 tunti

Sää ja ilmasto 

Kaakkois-Ranskassa vallitsee ihanteellinen subtrooppinen Välimeren ilmasto, jonka myötä talvet ovat leutoja ja kesät aurinkoisia ja kuumia, juuri täydellisiä pitkille rantapäiville. Kesäkuukausina alueella sataa hyvin harvoin ja viilennyksesi kuumana kesäpäivänä saatkin pulahtamalla virkistävään mereen. Muistathan siis pakata mukaasi uima-asun, aurinkolasit ja riittävät suojakertoimet nauttiaksesi Ranskan Rivieran kuumasta kesästä täysin mitoin.

Yhteenveto

Ranska on kiehtova maa, jolla on mielenkiintoista tarjottavaa niin ensikertalaisille, kuin palaavillekin matkalaisille. Ei ole parempaa tapaa tutustua Ranskaan, sen ihmisiin ja kauniiseen kieleen, kuin lähteä kanssamme paikan päälle kesän kielimatkalla! Olitpa sitten opiskellut ranskaa kauemminkin tai vasta aloittelemassa kieliopintojasi, saat matkasta merkittävää buustia opintoihisi niin kohteessa, kuin kotiin palattuasikin. Lähde tutustumaan rakkauden kieleen yhdessä uusien ympäri maailmaa saapuvien kansainvälisten ystäviesi kanssa!