Kielimatkat, 8–19-vuotiaille

Andrean ja hänen ystäviensä valinta oli selkeä: Real Madrid Football Camp

Thu Oct 19 2017

Sara, Emelie, Ylva, Maria ja Andrea ovat 15-vuotiaita ystävyksiä Norjasta. Tytöt pääsevät toteuttamaan unelmansa ja ovat lähdössä kesällä 2018 kohti Madridia STS:n uudelle Real Madrid Football Camp – leirille, tekemään sitä, mitä rakastavat – pelaamaan jalkapalloa. Pääsimme kyselemään tytöiltä heidän ystävyydestään, suhteestaan jalkapalloon ja Real Madridiin sekä siitä, mitä he eniten odottavat tulevalta jalkapallokesältä!

Vaikutatte tosi läheisiltä, kuinka tutustuitte?

Tapasimme kymmenen vuotta sitten, kun liityimme Storhamar Fotbal - jalkapallojoukkueeseen. Kaikki paitsi Sara olivat myös samassa koulussa seitsemän vuoden ajan. Sara alkoi opiskella koulussamme vuonna 2015 ja siitä asti olemme olleet erottamattomia.

Kenen idea jalkapalloleirille lähteminen oli?

Andrean! Hän on pitkään halunnut lähteä STS:n kielimatkalle. Huomatessaan, että STS järjestää myös jalkapalloleirejä, hän tiesi, että tämä sopisi täydellisesti. Maria, Andrean kaksoissisko, halusi myös lähteä mukaan. Tämän jälkeen ei mennyt kauaakaan, kunnes jokainen meistä oli lähdössä mukaan. Rakastamme jalkapalloa ja rakastamme uusiin ystäviin tutustumista, joten tämä on meille loistava vaihtoehto.

Oletteko Real Madrid - faneja?

Hehe, itseasiassa seuraamme enemmän englantilaista jalkapalloa. Andrea, Maria ja Emelie kannattavat Liverpoolia, Sara on Manchester United-fani. Ylva on meistä ainoa, joka seuraa enemmän espanjalaista jalkapalloa, mutta hän kannattaa F.C. Barcelonaa. Olemme erimielisiä siitä, mikä La Ligan joukkue on paras, mutta ehkä mielemme muuttuu Madridissa pelattuamme!

Mitä odotatte eniten ensi kesän jalkapalloleiriltä?

Uusia samanhenkisiä ystäviä ja tuttavia! Jalkapallotaitojen teroittaminen kieltä samalla opiskellessa on myös tosi siistiä. Madrid on ihanan kaunis kaupunki, aurinkoinen sääkään ei ole pahitteeksi. Treenien jälkeen tehtävät retket kuulostavat myös mielenkiintoisilta. Tiivistettynä odotamme vain uusia kokemuksia ja elinikäisiä muistoja.

Miten aiotte valmistautua ennen leirille lähtöä?

Harjoittelemme itsenäisemmiksi ja hengailemme tietysti paljon yhdessä. Lähtöinfossa pääsemme ehkä tutustumaan jo muihinkin matkalle lähtijöihin, se on jännittävää! Ai niin, ja pelaamme tietenkin paljon jalkapalloa, niin kuin aina.

Kiitos tytöille!

Haluatko sinäkin lähteä viettämään elämäsi jalkapallokesää? Ota pelikaverisi mukaan tai lähde reissuun yksin – varaa Real Madrid Football Camp jo tänään ja viimeistään 19.12. 300 €:n alennuksella, paikkoja on rajoitetusti!