Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

6 mahdollisuuttasi tutustua Lontooseen

Thu Oct 26 2017

Iso-Britannian pääkaupungissa Lontoossa on todellakin sitä jotain! Kaupungin tarjoamaa kulttuurin, nähtävyyksien, historian ja shoppailumahdollisuuksien määrää ei vain voi mitata tai sanoin kertoa - se on jokaisen koettava itse. Auttaaksemme sinuakin kokemaan Lontoon, listasimme 6 tapaa, joista voit valita oman suosikkisi.

  1. Valitse Lontoo kurssikohteeksesi ja saat mukavan 2 viikon paketin kielenopintoja ja kaupungin parhaita nähtävyyksiä.
  2. Valitse kielimatka Bournemouthiin tai Torquayhin ja pääset viettämään Lontoossa 2 yötä kielimatkasi päätteeksi.
  3. Valitsemalla Brightonin kielimatkakohteeksi, teet Lontooseen kokopäiväretken, kaksi kertaa, ja ehdit mukavasti sekä nähdä tärkeimmät nähtävyydet, sekä shoppailla suosituimmilla ostoskaduilla.
  4. Intensiivisempi kielimatka Oxfordiinkaan ei ole pelkkää opiskelua, vaan sisältää myös lähellä sijaitsevan Lontoon ihmeet päiväretkillä.
  5. Hastings on kielimatkakohteena ollut oppilaiden suosiossa jo lähes 60 vuotta ja pitää myöskin sisällään Lontoon retkiä.
  6. Rakastatko jalkapalloa? Kuvittele kielimatka Lontoon Chelseaan tapaamaan muita kaltaisiasi kansainvälisen jalkapalloleirin tiimoilta! Kyllä, sekin on mahdollista ja tietysti tälläkin matkalla pääset futistreenien jälkeen tutustumaan Lontooseen! Huom! Kielimatka järjestetään yhteistyössä Chelsea FC Foundationin kanssa!

Kun varaat kansainvälisen jalkapalloleirin joulukuun 19. päivään mennessä, saat siitä huikean 300 €:n alennuksen! Tutustu kursseihin, valitse joukkueesi ja lähde viettämään kesää kaltaistesi kanssa, rakastamasi lajin parissa!