Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

Varaa paikkasi nyt, saat 200 €:n alennuksen!

Fri Oct 13 2017

´On upea tunne päästä seuraamaan oppilaitamme, jotka palaavat kesän kielimatkalta kotiin säihkyvin silmin, parantuneen itsetunnon kera täynnä intoa päästä kertomaan kesän kokemuksista perheelle ja ystäville. Kysyttäessä kielimatkan hyödyistä, nuoret nostavat lähes poikkeuksetta esille uudet ystävät ja rohkaistumisen kielenkäyttäjänä. Vanhemmat korostavat nuoren kehittymistä ja itsenäistymistä; lentokentällä on hyvästelty perheen tyttö tai poika matkaan, mutta kotiin palaakin itsenäisempi ja selvästi kasvanut nuori nainen tai mies.´ -Emilia, STS Toimisto

Ja sitähän se on. Palattuasi kielimatkalta tulet sinäkin huomaamaan saaneesi siitä irti paljon muutakin, kuin vain vahvistuneen kielitaidon. Olet kasvanut ihmisenä sekä saanut uusia ajattelutapoja ja näkökulmia elämää ja vieraita kulttuureja kohtaan.

Lähde kanssamme toteuttamaan kielimatkaunelmasi ja varaa paikkasi viimeistään 30.10. ja saat sen 200 €:n alennuksella, kohteesta, kurssityypistä ja matkan kestosta riippumatta! Tsekkaa esimerkiksi Maltan kielimatkat, alkaen 1899 €, intensiivikurssi Oxfordiin alkaen 1885 €, oppilaiden suosikki Brighton alkaen 1859 € tai legendaarinen USA Coast to Coast Roadtrip alkaen 3689 €.

VARAA KIELIMATKA!

Ja jos sinulla herää kysyttävää..