Varaa kielimatka - Saat 20 % alennuksen American Touristerin matkalaukusta

    Kesän 2018 uutuudet

    Mon Aug 28 2017

    Loistouutisia sinulle, joka haaveilet ensi kesän kielimatkasta! Valikoimiin on lanseerattu 6 uutta matkaa, joista 3 aivan uudessa mielenkiintiosessa maassa! Jännittävää, eikö?

    Bali

    Eksoottinen Balin saari Indonesiassa on ehdoton sinulle, joka unelmoit matkasta kaukaiseen lomaparatiisiin tutustumaan aivan erilaiseen kulttuuriin. Balilla opit englantia ilman luokkahuoneopetusta tutustuessasi trooppisen saaren tarjoamiin ihmeisiin yhdessä kurssikavereidesi ja ohjaajasi kanssa. Miltä kuulostaisi vaellus Mount Baturin huipulle aamuvarhaisella auringonnousua ihastellen, sukellus turkoosiin mereen tai Gili Islandin kolmeen paratiisisaareen tutustuminen? Jep - Bali it is! Tätä seikkailua et halua missata!

    Lue lisää Balista

    Kypros

    Englannin opiskeleminen on superhyödyllistä, mutta jos sen voi tehdä Välimeren auringon alla, on se vielä huomattasti mukavampaa. Kypros tunnetaan lomamatkailijoiden unelmakohteena ja nyt sinulla on mahdollisuus tutustua kohteeseen vieläkin syvemmin. Englannin oppituntien jälkeen luvassa on roppakaupalla mielenkiintoisia aktiviteetteja ja mm. Limassolin kaupunkiin tutustumista.

    Lue lisää Kyproksesta

    Canada Adventure

    Kanadan suosio on ollut selkeässä nousussa ja kysyntään vastataksemme järjestämme kesällä 2018 monien mahdollisuuksien road trip -kielimatkan tähän maagiseen maahan, klassisen kielen äärelle.

    Canada Adventure on 19 päivän Road Trip Vancouverista Calgaryyn. Matkan varrelle mahtuu monia unohtumattomia kohteita ja henkeäsalpaavia maisemia, joten varmistathan ennen lähtöä, että olet tyhjentänyt puhelimesi muistin kuvia varten ;)

    Lue lisää Canada Adventure -roadtripista

    West Palm Beach, Florida

    Orlando on ollut STS:n kestosuosikki jo vuosien ajan ja Floridan tarjontaa laajentaaksemme on perinteisen Orlandon kielimatkan rinnalle tullut ylellinen West Palm Beach, kampusmajoituksella. Keizerin kampus sijaitsee trooppisessa ympäristössä kauniiden maisemian ja veden äärellä!

    Lue lisää West Palm Beachistä

    New York, New York

    Uudistunut New York Original on täydellinen yhdistelmä oppitunteja, nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Amerikkalaista unelmaa symboloivassa Isossa Omenassa! Lähde mukaan näkemään mm. Empire State Building, Top of the Rock, Central Park ja kokemaan aito amerikkalainen opiskelijaelämä kampuksella majoittuen.

    Lue lisää New Yorkista

    Real Madrid Football Camp

    Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä haluamme kaikille jalkapallofaneille ilmoittaa uudesta upeasta jalkapalloleiristä Espanjassa! Real Madrid Football Camp tarjoaa 2 viikkoa treenejä kampusmajoituksella perehdyttäen sinua samalla 2 kieleen, englantiin ja espanjaan!

    Lue lisää Real Madrid Football Campista

    Jalkapallon ystäville mainittakoon vielä, että myös jo yli 10vuotta valikoimassa ollut Chelsea FC Foundation Football Camp on saanut ansaitsemansa päivityksen ja valloittaa kesällä 2018 upeampana kuin koskaan! Suosittelemme tsekkaamaan kurssikuvauksen ;)

    Mihin retkikuntaan sinä aiot liittyä? Kun sinulla herää kysyttävää, ole meihin yhteydessä, autamme mielellämme!

    Nähdäksesi oppilaiden ja ohjaajiemme matkakuvat yksissä kansissa, seuraa meitä Instassa @stsfinland