Miksi juuri STS?

Olet meille prioriteetti numero yksi

Meille on tärkeää kohdella jokaista oppilastamme yksilönä. Tunnemme nuoret oppilaamme nimeltä ja seuraamme heidän matkaansa alusta loppuun. Olemme sitoutuneita kokemukseesi, hyvinvointiisi ja tulevaisuudensuunnitelmiisi – ja vannomme tekevämme kaikkemme sen eteen, että saavuttaisit täyden potentiaalisi!

Matkasi onnistuminen on meidän intohimomme

Tämä ei ole meille vain työtä, vaan ennen kaikkea intohimo ja elämäntyyli. Melkein jokainen työntekijä STS:llä on jossain vaiheessa elämäänsä opiskellut ja työskennellyt ulkomailla. Teemme tätä työtä, koska rakastamme näitä asioita. Nautimme suuresti, kun näemme, miten vaihtoon tai kielimatkalle lähtö kasvattaa ja kehittää sinua merkittävästi, miten se vahvistaa ymmärrystäsi toisista kulttuureista, ja koet niin paljon ihania asioita matkan aikana. Nautimme tämän kokemuksen mahdollistamisesta sinulle!

Voit luottaa siihen, että olet aina turvassa

Turvallisuutesi on elintärkeää meille. Saat tukea koko matkasi ajan ja sinusta pidetään aina huolta. Verkostomme, johon kuuluu yhteistyökoulujamme, isäntäperheitä, paikallista henkilökuntaa, ja yhteistyökumppaneita sekä muita sidosryhmiä, pitävät huolen, että sinä voit hyvin. Huolehdimme myös käytännön yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sellaiseen. 

Voit nauttia ammattitaidostamme ja luottaa pitkään kokemukseemme

Olemme toimineet vuodesta 1958 asti ja yli 1,2 miljoonaa nuorta on osallistunut matkoillemme. Olemme mahdollistaneet nuorten unelmien toteutumisen jo 65 vuoden ajan, tiedämme mitä teemme.

Opiskelijoiden kertomuksia

Lue opiskelijoidemme kertomuksia vaihdoista ja kielimatkoilta oheisesta linkistä. Voit seurata meitä myös Instagramin ja TiK Tokin kautta, mistä löydät opiskelijoidemme päivityksiä joka päivä.