Empowering young people since 1958
Kestävää matkailua

Kestävämpää matkustamista

Kansainväliselle koulutukselle ja kulttuurivaihdoille omistautuneena yrityksenä, on tehtävämme tarjota nuorille mahdollisuus tutustua kauniiseen planeettaamme parhaimmillaan. Samalla velvollisuutemme on kannustaa oppilaitamme ottamaan vastuuta teoistaan ja päätöksistään ja opastaa heitäkin kohti kestävämpiä matkailutottumuksia. Koemme velvollisuudeksemme kantaa vastuumme ympäristövaikutuksestamme tarjoamalla kestävämpiä vaihtoehtoja ja kannustamalla järkevämpiin valintoihin.

Ilmastonmuutos on maailmanlaajuinen ongelma, joka tulee ottaa vakavasti. Nykypäivän nuoriso on hyvin vastuuntuntoista ja perillä ympäristöön vaikuttavista teoistaan ja me haluamme auttaa nuoria matkailijoita tekemään päätöksiä, joilla hekin voivat vaikuttaa, niin matkustajina, kuin maailman kansalaisina. Nyt voimmekin ylpeänä kertoa askelistamme kohti ilmastoystävällisempää matkustamista ja kestävämpien materiaalien ja menettelytapojen hyödyntämistä kaikessa toiminnassamme.

STS MUKANA ILMASTONMUUTOSTALKOISSA

STS on ottanut tärkeitä askeleita korvatakseen lentomatkustamista muilla vaihtoehdoilla esimerkiksi eri Euroopan maiden välillä. Monet tarjoamamme matkat vaativat kuitenkin myös lentomatkustamista, joka tuottaa suuria määriä hiilidioksidia. Uudella STS Climate Compensation -aloitteella STS haluaa olla mukana ilmastonmuutostalkoissa ja tarjota asiakkailleen ilmastokompensoidumpaa matkailua. Hankkeella tuetaan Global Standard Certified -ohjelmaa, joka edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita sekä FlyGreenFundia, joka on biopolttoaineiden tuotantoa ja kehittämistä edistävä voittoa tavoittelematon järjestö.

Junalla kielimatkalle

Syksyllä 2019 saimme ylpeänä esitellä kesän 2020 uutuuden, Brighton by Train -kielimatkat nuorille, jotka haluavat valita matkustavansa pienemmällä hiilijalanjäljellä.

STS t-paidat ja reput

Oppilaidemme rakastamat aurinkoiset STS t-paidat on valmistettu tietysti luomupuuvillasta ja niistä löytyy OEKO-TEX Confidence in Textile -merkintä. Matkoilla paljon nähneet STS reput taas valmistetaan yksinomaan STS:lle valmistetuista materiaaleista, jotta voimme olla varmoja, että mukana on vain sallittuja ja kestäviä materiaaleja sekä tuotantotapoja. Sekä t-paidat, että reput on valmistettu EU:n REACH-asetusten mukaisesti kemiallisten aineiden käyttöä rajoittaen.