Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Miksi nuoret valitsevat STS:n?

Valitse kielimatkajärjestäjä, joka voi turvallisissa puitteissa toteuttaa kielimatkahaaveesi! Tutustu vahvuuksiimme ja niiden merkitykseen oman matkasi kannalta.

#1 Olemme kokeneita ammattilaisia

Meillä on vuosikymmenten kokemus kielimatkojen järjestämisestä! Vuosien aikana olemme luoneet arvokkaan kansainvälisen verkoston, joka koostuu tarkoin valituista isäntäperheistä, yhteistyökumppaneista ja paikallisesta kohdehenkilökunnasta. Yhteisenä tehtävämme on tehdä sinun kielimatkahaaveistasi totta. Vaikka olemme olleet alalla pitkään, haluamme aina kuulla nuorten ja vanhempien tuoreita ajatuksia matkoista, kehittyä niiden pohjalta ja järjestää joka vuosi ain vain parempia ja turvallisempia kielimatkoja, joihin nuoret rakastuvat, kesä toisensa jälkeen.

Tiesitkö, että STS:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1958?

#2 Olemme tukenasi koko matkasi ajan

Kun pystyt keskittymään täysillä pitämään hauskaa ja oppimaan uutta kohdemaastasi, saat matkastasi enemmän irti. Olemme tukenasi ja apunasi aina varaamispäätöksestä kotiinpaluuseen. Omistautumisemme ja kokemuksemme myötä saat aina parasta henkilökohtaista palvelua ja tukea. Meille olet yksilö, et vain osa suurempaa massaa!

Tiesitkö, että pääset tutustumaan ohjaajaasi jo ennen matkaa, ja että olemme tavoitettavissasi 24/7 koko matkasi ajan? Tai että järjestämme lähtöinfon ennen matkaa kaikille kielimatkalaisille ja heidän vanhemmilleen?

#3 Oppilaamme suosittelevat meitä

Kaikista tärkeintä meille on tyytyväiset kielimatkalaiset! Tämä näkyy vuosi vuoden jälkeen oppilailtamme saaduissa palautteissa. On ilo kuulla nuorilta, kuinka olemme päässeet useimmissa tapauksissa ylittämään heidän odotuksensa kesän kielimatkalla. On hyvä tietää olevansa hyvissä käsissä, kun on oma vuorosi lähteä valloittamaan maailmaa.

Tiesitkö, että 93 % oppilaistamme suosittelisi STS:ää ystävilleen ja tuttavilleen?

#4 Me rakastamme matkustamista

Se tunne, kun lähtöpäivä lähenee. Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Mitä kaikkea pääsetkään näkemään ja kokemaan? Ketä tulet tapaamaan matkasi aikana? Eikö voitaisi jo lähteä? Sitä tunnetta ei voi verrata mihinkään!

Olemme sekä ylpeitä että onnellisia saadessamme toteuttaa nuorten matkaunelmia vuodesta toiseen!

Tiesitkö, että 9/10 STS:läisestä on itsekin työskennellyt tai opiskellut ulkomailla?

 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018