Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Miksi nuoret valitsevat STS:n?

Valitse kielimatkajärjestäjä, joka voi turvallisissa puitteissa toteuttaa kielimatkahaaveesi! Tutustu vahvuuksiimme ja niiden merkitykseen oman matkasi kannalta.

#1 Olemme kokeneita ammattilaisia

Meillä on vuosikymmenten kokemus kielimatkojen järjestämisestä! Vuosien aikana olemme luoneet arvokkaan kansainvälisen verkoston, joka koostuu tarkoin valituista isäntäperheistä, yhteistyökumppaneista ja paikallisesta kohdehenkilökunnasta. Yhteisenä tehtävämme on tehdä sinun kielimatkahaaveistasi totta. Vaikka olemme olleet alalla pitkään, haluamme aina kuulla nuorten ja vanhempien tuoreita ajatuksia matkoista, kehittyä niiden pohjalta ja järjestää joka vuosi aina vain parempia ja turvallisempia kielimatkoja, joihin nuoret rakastuvat, kesä toisensa jälkeen.

Tiesitkö, että STS:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1958?

#2 Olemme tukenasi koko matkasi ajan

Kun pystyt keskittymään täysillä pitämään hauskaa ja oppimaan uutta kohdemaastasi, saat matkastasi enemmän irti. Olemme tukenasi ja apunasi aina varaamispäätöksestä kotiinpaluuseen. Omistautumisemme ja kokemuksemme myötä saat aina parasta henkilökohtaista palvelua ja tukea. Meille olet yksilö, et vain osa suurempaa massaa!

Tiesitkö, että pääset tutustumaan ohjaajaasi jo ennen matkaa, ja että olemme tavoitettavissasi 24/7 koko matkasi ajan? Tai että järjestämme lähtöinfon ennen matkaa kaikille kielimatkalaisille ja heidän vanhemmilleen?

#3 Oppilaamme suosittelevat meitä

Kaikista tärkeintä meille on tyytyväiset kielimatkalaiset! Tämä näkyy vuosi vuoden jälkeen oppilailtamme saaduissa palautteissa. On ilo kuulla nuorilta, kuinka olemme päässeet useimmissa tapauksissa ylittämään heidän odotuksensa kesän kielimatkalla. On hyvä tietää olevansa hyvissä käsissä, kun on oma vuorosi lähteä valloittamaan maailmaa.

Tiesitkö, että 93 % oppilaistamme suosittelisi STS:ää ystävilleen ja tuttavilleen?

#4 Me rakastamme matkustamista

Se tunne, kun lähtöpäivä lähenee. Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Mitä kaikkea pääsetkään näkemään ja kokemaan? Ketä tulet tapaamaan matkasi aikana? Eikö voitaisi jo lähteä? Sitä tunnetta ei voi verrata mihinkään!

Olemme sekä ylpeitä että onnellisia saadessamme toteuttaa nuorten matkaunelmia vuodesta toiseen!

Tiesitkö, että 9/10 STS:läisestä on itsekin työskennellyt tai opiskellut ulkomailla?