Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022

Me suosittelemme STS:ää

Lue miten vanhemmat, ohjaajat ja monet muut suosittelevat kielimatkojamme.

“Kielen oppiminen maassa, jossa sitä puhutaan, on luonnollinen ja tehokas tie menestykseen. Samalla saat hyödyllisen katsauksen maan kulttuuriin. STS:n kielimatka on monipuolisesti suunniteltu ja opetus on laadukasta. Suosittelen kielimatkaa jokaiselle nuorelle.”

Liss Kerstin Sylvén, englannin filosofian maisteri. Apulaisprofessori Göteborgin yliopistossa. Tutkija ja lehtori avoimessa yliopistossa, keskittyen pääasiassa toisen kielen sanaston ja ääntämisen opiskeluun.

“Tehtävänäni on olla opettaja, vastuullinen vanhempi ja ystävä yhtä aikaa. Pidän huolen siitä, että jokainen on tyytyväinen ja muistaa olla siellä, missä kuuluukin koko matkan ajan. Tärkein tehtäväni on varmistaa, että oppilailla on turvallinen olla ja he saavat kaiken irti kielimatkastaan. Kun oppilaat viihtyvät, minäkin viihdyn.”

Ida Westerlund, STS ohjaaja ja lukion englanninkielen ja ruotsinkielen opettaja.

Kielimatkalle lähteminen on upea kokemus ja sijoitus tulevaisuuteen. Se, että STS on toiminut kielimatkojen parissa jo kauan, kasvattaa luottamusta heidän toimintaansa. Meidän nuoremme palasi matkaltaan vastuuntuntoisempana nuorena, joka oli saanut paljon uusia ystäviä. Selvästi hän oli kehittynyt positiivisempaan suuntaan.

Ulrika Nilsson, STS oppilaan äiti

“Molemmat lapseni olivat kielimatkalla Jerseyn saarella. Matkalle lähdettiin Pariisin kautta ja molemmat pitivät kaupungista valtavasti. Tyttäreni matkusti yhdessä ystävänsä kanssa, mutta poika päätti haluta matkalle yksin. Oli ihana kuulla, miten nopeasti he ystävystyivät muiden ryhmäläisten kanssa ja yhä vieläkin he tapaavat kielimatkakavereitaan aika ajoin. Tärkeintä minulle vanhempana oli, että nuorilla oli hauskaa matkallaan, mutta tottakai oli mukava nähdä, miten paljon itseluottamusta he reissultaan saivat.

Sofia Ojala, kahden kielimatkalaisen äiti