Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Me suosittelemme STS:ää

Lue miten vanhemmat, ohjaajat ja monet muut suosittelevat kielimatkojamme.

“Kielen oppiminen maassa, jossa sitä puhutaan, on luonnollinen ja tehokas tie menestykseen. Samalla saat hyödyllisen katsauksen maan kulttuuriin. STS:n kielimatka on monipuolisesti suunniteltu ja opetus on laadukasta. Suosittelen kielimatkaa jokaiselle nuorelle.”

Liss Kerstin Sylvén, englannin filosofian maisteri. Apulaisprofessori Göteborgin yliopistossa. Tutkija ja lehtori avoimessa yliopistossa, keskittyen pääasiassa toisen kielen sanaston ja ääntämisen opiskeluun.

Kielimatkalle lähteminen on upea kokemus ja sijoitus tulevaisuuteen. Se, että STS on toiminut kielimatkojen parissa jo kauan, kasvattaa luottamusta heidän toimintaansa. Meidän nuoremme palasi matkaltaan vastuuntuntoisempana nuorena, joka oli saanut paljon uusia ystäviä. Selvästi hän oli kehittynyt positiivisempaan suuntaan.

Ulrika Nilsson, STS oppilaan äiti

“Molemmat lapseni olivat kielimatkalla Jerseyn saarella. Matkalle lähdettiin Pariisin kautta ja molemmat pitivät kaupungista valtavasti. Tyttäreni matkusti yhdessä ystävänsä kanssa, mutta poika päätti haluta matkalle yksin. Oli ihana kuulla, miten nopeasti he ystävystyivät muiden ryhmäläisten kanssa ja yhä vieläkin he tapaavat kielimatkakavereitaan aika ajoin. Tärkeintä minulle vanhempana oli, että nuorilla oli hauskaa matkallaan, mutta tottakai oli mukava nähdä, miten paljon itseluottamusta he reissultaan saivat.

Sofia Ojala, kahden kielimatkalaisen äiti