Kielimatkat, 15–19-vuotiaille
Bonjour glamour!

Kielimatka Ranskan Rivieralle

Ranskan Riviera on jännittävä paikka viettää kesää. Ranskan Riviera on täynnä upeita kaupunkeja, kuten Nizza ja Monaco, viehättäviä kyliä ja kauniita rantoja. Kielimatka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Ranskan Rivieraan ja oppia kaunista ranskan kieltä yhdessä muiden kansainvälisten nuorten kanssa.

Kohokohdat

  • Välimeren rannan ranskalainen glamour
  • Kiehtovat keskiaikaset rannikkokaupungit
  • Jännittävät kaupunkikohteet, kuten Nizza ja Cannes
  • Suosittu Picasso Museum
  • Maailmanluokan ruokakulttuuri
  • Elegantit pienet kyät ja tyylikkäät lomakeskukukset

Kurssivaihtoehdot

Ranskaa Ranskan Rivieralla
Ranskan Riviera, Ranska
  • Ikä 16-19
  • Isäntäperhe
  • Täysihoito
  • Ranska

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi ranskaa Ranskan Rivieralla

Ranskan Riviera näyttää Ranskan parhaat puolet - kauniit rannat, viehättävät kylät ja suuret tyylikkäät kaupungit. Kesällä kadut ovat täynnä elämää, ihmisiä ja ulkokahviloita. Retkemme on suunniteltu siten, että saat mahdollisimman paljon irti matkastasi. Tutustut alueen nähtävyyksiin, osallistut hauskoihin aktiviteetteihin ja harjoitat ranskan puhumista jokapäiväisissä tilanteissa. Opettajasi ovat päteviä, ja voit parantaa ranskan kieltäsi samalla, kun tutustut uusiin ystäviisi. Älä missaa mahdollisuutta kokea tämä upea paikka ja viettää elämäsi paras kesä.

Majoitus Ranskan Rivieralla

Kielimatkallasi Ranskan Rivieralla asut paikallisen isäntäperheen luona Juan-Les-Pinsin tai Antibesin alueella. Asuminen isäntäperheen luona tarjoaa sinulle paikallista tukea matkan aikana, ja saat myös mahdollisuuden harjoitella ranskaasi jokapäiväisessä tilanteessa. Isäntäperhemajoituksessa saat ainutlaatuisen kuvan ranskalaisesta arkielämästä, opit lisää kulttuurista ja avaat mielesi uusille mahdollisuuksille.

Aktiviteetit

Kielimatkasi Ranskan Rivieralle sisältää muutakin kuin vain oppitunteja. Matka alkaa tervetulopiknikillä ja kiertueella Antibesissa ja Juan-Les-Pinsissä, jotta pääset tutustumaan alueeseen ja matkatovereihisi. Vierailet Antibesin markkinoilla ja Picasso-museossa, joka on ensimmäinen maailmankuululle taiteilijalle omistettu museo. Picasso vietti paljon aikaa tällä alueella! Ohjaajat järjestävät myös paljon hauskoja pelejä ja aktiviteetteja, kuten aarteenetsinnät, kilpailut ja opiskelijajuhlat.

Tietoja Ranskan Rivierasta

Ranskan Rivieran suosio kasvoi sata vuotta sitten, kun Euroopan rikkaimmat (mukaan lukien kuninkaalliset ja aristokraatit) löysivät alueen tyylikkäät kaupungit ja täydelliset rannat. Vaikka hohto jatkuu, on Ranskan Riviera nyt suosittu lomakohde, joka houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain. Harva paikka maailmassa on verrattavissa Ranskan Rivieran kauneuteen!

Faktaa

Kieli: ranska
Väkiluku: 2 milj.
Valuutta: Euro (EUR) 
Maakoodi: +33 

En ollut osannut edes haaveilla siitä, kuinka ihana paikka Ranska on! Opin nopeasti tuntemaan uudet kurssikaverit, joiden kanssa vietimme ikimuistoiset 3 viikkoa / Quang Lillsö

Yhteenveto

Kielimatka on loistava tilaisuus oppia paremmin kieltä, itsenäistyä ja tavata ihmisiä ympäri maailmaa. Jos rakastat ranskan kieltä ja Côte d'Azurin glamouria, lähde kanssamme kielimatkalle Ranskan Rivieralle ja vietä kesä, jota et koskaan unohda. Aikataulusi on täynnä hauskoja aktiviteetteja ja jännittäviä seikkailuja, ja pääset kokemaan kaiken yhdessä uusien ystävien kanssa. Aloita matkasi tänään!