Discover You - in a new language
Bonjour glamour!

Kielimatkalle Ranskan Rivieralle

Nizzan loisteliaisuudesta Monacon mahtipontisiin maisemiin ja idyllisistä rannikkokylistä kuvankauniisiin hiekkarantoihin, Ranskan Riviera on ehdottomasti vertaansa vailla oleva kohde kesäloman viettoon. Kielimatkamme Ranskaan tarjoavat loistavan mahdollisuuden tutustua rannikon suosituimpiin nähtävyyksiin samalla, kun kehität kielitaitoasi ja tutustut nuoriin eri puolilta maailmaa.

Kohokohdat

  • Välimeren rannan ranskalainen glamour
  • Kiehtovat keskiaikaset rannikkokaupungit
  • Jännittävät kaupunkikohteet, kuten Nizza ja Cannes
  • Suosittu Picasso Museum
  • Maailmanluokan ruokakulttuuri
  • Elegantit pienet kyät ja tyylikkäät lomakeskukukset

Kurssivaihtoehdot

Ranskaa Ranskan Rivieralla
Ranskan Riviera, Ranska
  • Ikä 13-19
  • Isäntäperhe
  • Ranska
  • Ryhmämatka

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele ranskaa Ranskan Rivieralla  

Ranskan Riviera on loistoesimerkki siitä, mikä tekee Ranskasta niin kiehtovan ja mielenkiintoisen kohteen. Rannat ovat kuvankauniita, kylät idyllisen viehättäviä ja kaupungit suuria ja elegantteja.

Kesäisin kaupunkien kadut täyttyvät ihmisvilinästä, kun paikalliset ja matkailijat nauttivat ulkoilmakahviloista ja auringosta. Kielimatkamme Ranskan Rivieralle on suunniteltu niin, että pääset kokemaan kohteesi hauskimmat aktiviteetit, suosituimmat nähtävyydet ja mielenkiintoisimmat retket samalla kielitaitoasi luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella tehokkaasti kehittäen. Luokkahuoneessa opetuksestasi vastaavat tietysti alansa kokeneet ammattilaiset. Älä missaa tilaisuutta lähteä kanssamme Ranskan Rivieran aurinkoon nauttimaan kesälomasi ihanimmista viikoista!

Majoittuminen Ranskan Rivieralla

Kielimatkallasi Ranskan Rivieralle tulet majoittumaan paikallisessa isäntäperheessä Juan-les-Pinsin ja Antibesin alueella, aikojen saatossa yhteen kasvaneiden kauniiden kaupunkien viihtyisissä ympäristöissä. Perheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen tukiverkostoon matkasi ajan ja on loistava tilaisuus kurkistaa paikalliseen elämänmenoon ja kulttuuriin aitiopaikoilta. Samalla voit treenata kieltä arkisimmissakin askareissa perheesi kanssa keskustellen.

Aktiviteetit ja retket

Ranskan Rivieran kielimatka sisältää oppituntien lisäksi aktiivista vapaa-aikaa räätälöitynä niin, että saat siitä irti parhaan mahdollisen hyödyn. Matkasi alkaa tervetulo-piknikillä ja tutustumiskierroksella Antibesin ja Juan-les-Pinsin kaupunkeihin niin, että saat mahdollisuuden tutustua sekä uuteen ympäristöösi, että eri maista saapuneisiin kurssikavereihisi. Pääsette käymään Antibesin vanhan kaupungin markkinoilla ja tunnetussa Picasso Museossa, ensimmäisessä taiteilijalle omistetussa museossa kaupungissa, jossa tämä vietti ison osan elämästään. Omistautuneet STS ohjaajamme ovat aina mukana retkillä ja aktiviteeteissa, järjestävät oheisohjelmaa, kuten aarteenmetsästystä ja STS Student Partyja ja pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää koko matkan ajan.

Lisäpalvelut

Jos mielesi tekee seikkailla vielä vähän enemmän, pidä huoli, että lisäät suositun STS Explorer Pass -lisäretkipaketin varaukseesi. Lisäretkipaketti on pääsylippusi retkille Saint-Raphaëliin ja Île Sainte-Margueriteen sekä virkistävään päivään Aquasplash vesipuistossa. Jos olet valinnut 3 viikon kielimatkan, pääset lisäksi tutustumaan kohteen tunnetuimpiin naapureihin, kuten Nizzaan, Cannesiin ja Monacon ruhtinaskuntaan.

Toinen tapa kokea vieläkin enemmän matkallasi Ranskan Rivieralle on ottaa SUP (Stand-up Paddling) -kurssi osaksi kielimatkaasi. Kurssilla opit suppailun perusteet ja pääset näkemään Antibesin rannikkoa ja sen nähtävyyksiä vesiltä käsin.

Ranskan Rivierasta

Ranskan Riviera on noussut supersuosioon jo satoja vuosia sitten, kun Euroopan vauraimmat ja kuuluisimmat, kuninkaalliset ja aristokraatit tajusivat alueen potentiaalin ja houkuttelevuuden täydellisine rantoineen ja tyylikkäine kaupunkeineen. Vuosien saatossa alueen glamouri ja hienostuneisuus ei ole hävinnyt minnekään, ja se on kasvattanut suosiotaa kaiken kansan keskuudessa houkutellen puoleensa vuosittain miljoonia turisteja. Nizzan ja Monacon loisto yhdistettynä Välimeren rannikon idyllisiin kalastajakyliin tekee Ranskan Rivierasta alueena ainoan laatuaan ja ehdottomasti tutustumisen arvoisen!

Faktaa

Kieli: ranska
Väkiluku: 2 milj.
Valuutta: Euro (EUR) 
Maakoodi: +33 
Aikaero Suomeen: -1 tuntia

En ollut osannut edes haaveilla siitä, kuinka ihana paikka Ranska on! Opin nopeasti tuntemaan uudet kurssikaverit, joiden kanssa vietimme ikimuistoiset 3 viikkoa / Quang Lillsö

Matkustaminen Ranskan Rivieralle

Menomatkasi Ranskan Rivieralle alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jossa lähtöjärjestelyissä sinua ja kurssikavereitasi on auttamassa STS:n henkilökuntaa. Lennätte yhdessä Nizzaan, josta jatkatte matkaa yhteisellä bussikuljetuksella Antibesin satamaan. Täältä, yhteiseltä tapaamispaikaltanne sinua tulee noutamaan isäntäperheesi viedäkseen sinut ja asuinkumppanisi kotiutumaan ranskalaiseen kesäkotiinne.

Yhteenveto

Kielimatka on ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla omia siipia, kehittää kielitaitoa, oppia uusia asioita ja saada uusia kansainvälisiä ystäviä ympäri maailmaa. Jos sydämesi sykkii sointuvalle ranskan kielelle ja Côte d’Azur,in glamourille, suosittelemme ehdottomasti lähtemään mukaan Ranskan Rivieralle. Matka-aikataulusi on täytetty mielenkiintoisilla oppitunneilla, hauskoilla haasteilla ja unohtumattomilla seikkailuilla unohtamatta rentoutumista Ranskan Rivieran auringon alla. Pääset yhdessä ammattitaitoisten ohjaajiemme ja uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa viettämään kesää, jota et unohda ikinä.