Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Bonjour glamour!

Ranskaa Ranskan Rivieralla

Et löydä jännittävämpää, kansainvälisempää ja samaan aikaan niin tyylikästä paikkaa opiskella ranskaa, kuin Côte d'Azur. Kolmen viikon jälkeen voit muistella upeaa kesää – ranskankielellä!


Kurssit Ranskan Riviera

Français

Alkaen 2 295 €

8_shutterstock_153817571_Paddle_Board_Ocean (1).jpg

Kokeile Suppausta

Halusit sitten kuntoilla, pitää hauskaa tai ihan vain nauttia rantamaisemista vesiltä käsin on Stand Up Paddling (SUP) mainio tapa viettää aikaa ja saada kaikki irti kurssikohteestasi. Lue lisää ja varaa harrastuskurssi osaksi kielimatkaasi.

iStock_9366642_Nice_Beach.jpg

Ranskan Riviera odottaa sinua

On hankalaa löytää jännittävämpää tai kansainvälisempää paikkaa opiskeluihin joka on yhtä “chic” kuin Côte d´Azur. Ulkoilmakahvilat, myymälät, aurinko, matkailijat ja suuret huvijahdit satamassa ovat omaa luokkaansa. 

Näe kaikki matkaan sisältyvät aktiviteetit

Juan-les-Pins faktoja

Kieli: Ranska
Ikä: 13-19-vuotta
Asukkaita: 75 000
Valuutta: Euro €
Uintimahdollisuudet: Rivieran pisimmät ja leveimmät hiekkarannat
Kesälämpötila: 30 °C
Shoppailumahdollisuudet: Erinomaiset niin Juan-les-Pinsissä kuin Antibesissäkin

En ollut osannut edes haaveilla siitä, kuinka ihana paikka Ranska on! Opin nopeasti tuntemaan uudet kurssikaverit, joiden kanssa vietimme ikimuistoiset 3 viikkoa.
Quang Lillsö
Juan-les-Pins

Majoittuminen ranskalaisessa isäntäperheessä

Paikallinen ranskalainen perhe odottaa jo sinua majoittumaan kanssaan kielimatkasi ajan. Perheen kanssa pääset treenaamaan kielitaitoasi samalla, kun pääset tutustumaan ranskalaiseen elämänmenoon.

1_0818_Juan-les-Pins_host_family_IMG_0144.jpg

Voit samalla oppia tuntemaan paikallista kulttuuria ja historiaa keskustelemalla ja kyselemällä. Perheessä majoittuu kanssasi 1-3 muuta nuorta ja nautitte aamiaisen ja illallisen perheen luona.

Suurin osa isäntäperheistä asuu keskeisellä paikalla noin 5-20 minuutin matkan päässä koululta.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Ranskan Rivieralle on täynnä hauskoja aktiviteetteja ja retkiä, joissa pääset kokemaan Antibes – Juan-les-Pinsin kaksoiskaupungin parhaat palat. Kaikki aktiviteetit ja retket ovat valvottuja omistautuneiden ja kokeneiden STS ohjaajien toimesta.

Kaupunkikierros Antibes – Juan-les-Pins

Matkasi alkaa kierroksella kahdessa kauniissa kaupungissa, joissa tulet opiskelemaan ja elämään seuraavat viikkosi, Antibesissa ja Juan-les-Pinsissä. Kaupunkikierros tulee helpottamaan kulkemistasi alueella ja tulet nopeasti tuntemaan olosi kotoisaksi. Kaupunkikierros on opastettu, ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Tervetuliaispiknik

Aloitamme kielimatkamme parhaalla mahdollisella tavalla, suurella piknikillä rannalla, yhdessä STS ohjaajien, muiden kielimatkalaisten ja isäntäperheiden kanssa. Ohjelmassa on paljon hyödyllistä käytännön infoa, hyvää ruokaa ja loistava mahdollisuus perheiden ja kielimatkalaisten tutustua toisiinsa.

Vierailu Musée Picassoon

Picasso -museo sijaitsee Chateau Grimaldissa, vanhassa linnassa Antibesin vanhassa kaupungissa. Näemme kaunista taidetta ja opimme lisää yhdestä maailmankuuluisimmasta taiteilijasta.

Markkinat Vieil Antibesissa

Joka aamu torimarkkinat täynnä hedelmiä ja kasviksia avautuu Antibesin vanhassa kaupungissa ja joskus markkinoilta voi löytää myös vaatteita, kenkiä tai kalusteita. Yhden oppituntimme aikana, menemme markkinoille oppimaan uusia sanoja ranskaksi ja harjoittelemaan kieltä paikallisten kanssa keskustellen.

Erilaisia pelejä ja aktiviteetteja

Kielimatka on täynnä hauskoja pelejä ja aktiviteetteja. Ranskan Rivieran kielimatkallamme näitä ovat mm. Aarteenjahti sekä erilaiset kilpailut ja joukkueharjoitukset, joissa pääsemme tutustumaan toisiimme vieläkin paremmin ja pitämään hauskaa yhdessä. STS ohjaajasi järjestävät kaikki pelit ja aktiviteetit.

STS Student Party

STS ohjaajasi järjestävät juhlia, joissa syömme hyvää ruokaa, tanssimme, kuuntelemme musiikkia ja pidämme hauskaa. Juhlalokaationa voi toimia koulu, ranta tai vaikkapa puisto, joissa pääsemme nauttimaan upeista Rivieran kesäöistä.

Tietoa French Riviera

Aurinkoinen Juan-les-Pins ja sen sisarkaupunki Antibes sijaitsevat Nizzan ja Cannesin välimaastossa Rivieralla. Siellä on pitkä, valkoinen ja elämää täynnä oleva ranta, loputon määrä ulkoilmaravintoloita ja -kahviloita, boutique-liikeitä, turisteja ja vaikuttavia veneitä satamassa. Täällä preppaat ranskaasi 24/7, etkä vain luokkahuoneessa, vaan myös ostaessasi jäätelöä hiekkarannalla tai mageeta t-paitaa kaupassa, ja juttelemalla isäntäperheen äidille aamupalalla croisanttia syödessäsi.

Mitä Juan-les-Pinsillä on tarjota?

Koulun jälkeen lähdemme kävelylle vanhaankaupunkiin, Viel Antibesiin. Pääsemme herkuttelemaan Nutellalla ja banaanilla täytetyillä crêpeksillä, must to try when in Riviera! Toisena päivänä ihastelemme luksusjahteja Quai des Milliardainesissa, shoppailemme tai vaikkapa rentoudumme pitkillä hiekkarannoilla.

Ranskalaiset isäntäperheet

Juan-les-Pinsissä majoitut lämminhenkiseen ja sinut avoimin mielin vastaanottavaan ranskalaiseen perheeseen ja oppituntien jälkeen sinä, ohjaajat ja ystäväsi pidätte loputtomasti hauskaa yhdessä. 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018