Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Kalifornian tyylikkäin kaupunki

Englantia San Diegossa

San Diego tunnetaan hiekkarannoistaan, joilla on valkoista pehmeää hiekkaa ja jotka jatkuvat silmänkantamattomiin. Kesällä taivaalla näkyy tuskin ollenkaan pilviä, ja lämmin Tyyni valtameri on täynnä uimareita, surffareita, sukeltajia ja purjeveneitä. Kuulostaako sinun tyyliseltä paikalta? Lähde kanssamme Kaliforniaan!


Kurssit San Diego

-200 €:n alennus!

English

Alkaen 3 495 €

3_iStock_3249802_San_Diego.jpg

Lähde lainelautailemaan

Haluatko päästä täydellisen laineen vietäväksi? Lisää Wave Surfing -kurssi kielimatkaasi ja luvassa on paljon hauskanpitoa aalloissa. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Käytä hyväksesi tilaisuus surffata kaupungissa, jossa laji on elämäntapa.

3_Hollywood_Sign_Los_Angeles_DSC04764.jpg

Maksimoi matkakokemuksesi

Ota kaikki irti kielimatkastasi San Diegoon! STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla matkasi tulee sisältämään entistäkin enemmän suosituimpia retkiä ja aktiviteetteja.

Lue lisää STS Explorer Pass -lisäretkipaketista

San Diego -faktoja

Kieli: englanti
Ikä: 13-19-vuotta
Asukkaita: 1.2 milj
Valuutta: USA:n dollari
Uintimahdollisuudet: Tyynen valtameren kauniilla rannoilla
Kesälämpötila: 25 - 28 °C
Shoppailumahdollisuudet: Ylellisiä liikkeitä kaupungin keskustassa, ostoskeskuksia vähän kauempana keskustasta

Tunne oli kuin elokuvissa - koulumme oli upea, hiekkarantoja, palmupuita ja Starbucks joko kadunkulmassa.
Emma Pettersson
San Diego

Majoitu isäntäperheessä

Amerikkalainen isäntäperhe odottaa sinua ja haluaa toivottaa sinut tervetulleeksi San Diegoon. Kaikki isäntäperheemme on huolella valittu ja innokkaita esittelemään sinulle kulttuuriaan ja perinteitään.

2_5489_Bo_Host_2012.jpg

Pääset kokeilemaan amerikkalaisen nuoren elämää majoittumalla paikallisessa isäntäperheessä yhdessä 2-3 muun kielimatkalaisen kanssa. Syömällä aamiaisen ja illallisen sekä viikonloppuisin lounaan perheen kanssa, saat loistavan mahdollisuuden harjoittaa kielitaitoasi. Arkisin saat luonaspaketin mukaasi kouluun.

Kuten amerikkalaisilla perheillä on tapana, isäntäperhe järjestää sinulle kuljetuksen kouluun ja takaisin.

Kielimatkaan kuuluvat aktiviteetit

Kaikki STS kielimatkat on paketoitu täyteen hauskanpitoa ja aktiivista vapaa-aikaa, eikä San Diego ole missään nimessä poikkeus. Miltä kuulostaa vaikkapa rantapäivä La Jollassa? Kokenus STS Ohjaajasi on mukana kaikilla retkillä.

Huomaathan, että aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua.

1-Lions-San-Diego-Zoo-AdobeStock_543454 (4).jpg

Vierailu San Diego Zoo -eläintarhaan

Pääsemme vierailulle yhteen maailman suurimmista eläintarhoista, San Diego Zoohon, joka sijaitsee Balboa Parkissa San Diegossa. Hyppää Africa Tramin kyytiin tai tarkastele villiä luontoa korkealta kuumailmapallosta. Puistossa on yhteensä yli 3 700 eläintä, 660 eri lajista, sekä viheralue, josta löytyy yli 700 000 kasvia. San Diegon eläintarha on täynnä seikkailuja ja villieläimiä kuten sarvikuonoja, antilooppeja, gepardeja, kameleita, norsuja, leijonia, tiikereitä ja gorilloja.

Retki suosittuunr La Jollaan

La Jolla merenrantakohde, joka sijaitsee Tyynemeren rannalla, vain 15 mintuuttia San Diegon keskustasta. La Jollassa pääsemme ihastumaan upeisiin hiekkarantoihin ja upeisiin shoppailumahdolisuuksiin ja viihtyisiin kahviloihin seuraillessamme paikallisia surffareita kesyttämässä aaltoja merellä. La Jolla on aivan ehdoton vierailukohde San Diegossa käydessämme ja tulet varmasti ihastumaan paikkaan!

Retki Gaslamp Quarteriin

Gaslamp Quarter on San Diegon vanha kaupunginosa ja kaupungin viihteen keskus. Gaslamp Quarterissa järjestetään mm. Mardi Gras ja the Street Scene Music Festivals. Kiertelemme alueella nähtävyyksiä ja shoppailemme. Samalla reissulla pääsemme käymään Chicano Parkissa ja Petco Parkissa.

1_San_Diego_Beach_1781G.jpg

Rantaretkiä

Aktiivinen rantaelämä kuuluu tietysti asiaan San Diegossa ollessamme ja pääsemmekin vierailulle usemmallakin osavaltion suosituimmista rannoista, esimerkiksi La Jollan rannalle, sekä Pacific Beachille. Rantaelämä ei toki tarkoita pelkkää auringonottoa, vaan tarjoaa tekemistä jokaiseen makuun.

Shoppailuretkiä

Ollessamme outlet paratiisien luvatussa maassa, käytämme tilaisuuden hyväksemme ja lähdemme shoppailemaan tunnetuimmille ostoskeskuksille ja outlet-keskuksiin. Voi olla, että tulet uusimaan koko vaatekaappisi sisällön kerralla ja hankkimaan ehkä jotain pientä kotiinkin taustajoukoille tuliaisiksi.

Retki Mission Beachille ja Belmont Parkiin

Suuntaamme idylliselle Mission Hill Beachille ja vierailemme sen suositussa Belmont Parkin hyvipuistossa. Pääsemme yhden päivän aikana niin nauttimaan auringosta hiekkarannalla, kokemaan hurjia vuoristoratoja kuin tutustumaan toisiimme hauskanpidon ja rentoutumisen ohessa. Lippu huvipuistoon sisältyy hintaan, mutta laiteliput on hankittava paikanpäällä erikseen.

(Sisältyy vain 3 viikon kielimatkoihin).

Vierailu USS Midway Museossa ja Seaport Villagessa

Pääsemme vierailulle yhteen San Diegon jännittävimmistä museoista, the USS Midway Museum –merenkulkumuseoon, meren rannalla. Vaikutumme erilaisista aluksista ja lautoista, jonka jälkeen suuntaamme nauttimaan loppupäivästä läheiseen Seaport Villageen.

University of California vierailu

Lähdemme opastetulle kierrokselle yhteen San Diegon suurimmista yliopistoista, University of California (UCSD). Tulet varmasti tunnistamaan monia tuttuja näkyjä myös amerikkalaisista elokuvista ja sarjoista. Kuka tietää, ehkä tulet itsekin joku päivä opiskelemaan yliopistossa Kaliforniassa.

(Sisältyy vain 3 viikon kielimatkoihin).

Vaellus Torrey Pines Gliderportissa

Otamme suunnaksi uskomattoman kauniin rannikkoalueen ja käymme pienellä vaelluksella tutustuaksemme alueeseen tarkemmin ja bongataksemme lukuisia liitovarjoilijoita.

(Sisältyy vain 3 viikon kielimatkoihin).

Erilaisia urheiluaktiviteetteja

STS Ohjaajasi tulee pitämään huolen, että vapaa-aikasi on aktiivista koko kielimatkan ajan. Otathan mukaasi treenivaatteet ja avoimen mielen. Jos sinulla on mielessä jotain, mitä haluaisit ehkä kielimatkallasi kokeilla, puhuthan asiasta ohjaajasi kanssa.

STS Student Party

Onko mikään hauskempaa kuin hyvät pippalot hyvien ystävien kanssa tanssin, musiikin ja hauskanpidon merkeissä? Ohjaajat järjestävät ikimuistoisen illan.

Tietoa San Diego

San Diego on Etelä-Kaliforniaa parhaimmillaan, ja sieltä löytyy paljon muutakin kuin rantaelämää. USA:n kahdeksanneksi suurin kaupunki pitää sisällään monipuolisesti viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria. Se on täydellinen paikka oppia englantia, mutta San Diegossa asuu myös paljon espanjankielistä väestöä.

Oppitunnit pidetään Francis Parker Schoolilla, joka on yksi länsirannikon parhaista kouluista, ja josta kerrot varmasti ylpeänä ystävillesi kotona.

Ruoka ja vapaa-aika ovat tärkeitä kalifornialaisille. Jos pidät mehukkaista hampurilaisista, tuoreista salaateista ja mausteisesta grilliruoasta, olet tullut oikeaan paikkaan. STS-kielimatkaohjaajat haluavat näyttää sinulle ja uusille ystävillesi kalifornialaisen tyylin nauttia elämästä.

Mitä tehdä San Diegossa?

Sinua odottaa San Diegossa hauska vapaa-ajanohjelma Suunnittelemme sinulle ja ystävillesi paljon vapaa-ajanaktiviteetteja. Sinulla on myös mahdollisuus viettää aikaa isäntäperheesi kanssa. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu isäntäperheeseesi, ja opit paljon amerikkalaisesta elämäntyylistä.

Isäntäperheet

San Diegossa elät amerikkailaisessa isäntäperheessäNäin pääset tutustumaan paikalliseen perheeseen ja kokemaan aidon amerikkalaisen kulttuurin.  


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018