Kielimatkat, 15–19-vuotiaille
Kalifornian tyylikkäin kaupunki

Kielimatka San Diegoon

Lähes täydellisen ilmastonsa, rennon elämänmenonsa ja ystävällisen, ulospäinsuuntautuneen väestönsä ansiosta San Diego on ehdottomasti ansainnut lempinimensä, ´The United States’ Finest City´! Ehdotuksemme toiseksi lempinimeksi olisi ehdottomasti ´The United States´ Finest Language Trip Destination´!

Kohokohdat

  • Yksi USA:n cooleimpia kaupunkeja
  • Rento kalifornialainen elämänmeno
  • Eläväinen kulttuurielämä
  • Maan miellyttävin ilmasto
  • Värikäs kirjo erilaisia kaupunginosia
  • Ainutlaatuiset puitteet surffauskurssille

Kurssivaihtoehdot

Englantia San Diegossa
San Diego, Yhdysvallat
  • Ikä 16-19
  • Isäntäperhe
  • Täysihoito
  • Englanti

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia San Diegossa

Kalifornian lämmin ilmasto, rento elämäneno ja upeat, valokuvaukselliset maisemat tekevät San Diegosta ihanteellisen kohteen kesän kielimatkalle. Alueen luonnon kauneus ja paikallisten ihmisten rento elämänasenne tarjoavat sinullekin tilaisuuden rentoutua ja nauttia siitä, mitä kaupungilla ja sen lähiympäristöllä on tarjota. Miltä kuulostaisi surffitunti San Diegon aalloilla, iltapäivä vihreässä puistossa tai tutustuminen ainutlaatuiseen paikalliseen fuusiokeittiöön? Tule mukaan San Diegoon kehittämään kielitaitoasi Classic-kurssillamme, viettämään aktiivista vapaa-aikaa, rentoutumaan, tapaamaan nuoria ympäri maailmaa ja kokemaan kesäloma, jonka muistat lopun ikääsi.

Majoittuminen San Diegossa   

Asut tarkoin valitun isäntäperheen luona joko yksin tai toisen kielimatkalaisen kanssa. Perhemajoittuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon aitiopaikalta ja treenata kielitaitoa ympärivuorokautisesti perheesi kanssa kommunikoiden. Kampusmajoittuminen taas tarjoaa katsauksen opiskelijaelämään USA:ssa sekä enemmän aikaa yhdessä uusien kielimatkaystäviesi kanssa. Kumman tahansa valitsetkin, tulee viikoistasi San Diegossa varmasti ikimuistoiset!

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkallasi San Diegoon pääset kokemaan oppituntien jälkeen kaupungin parhaat palat yhdessä muun ryhmän ja ohjaajasi kanssa. Aktiviteetti- ja retkiaikataulusi riippuu matkasi pituudesta, mutta esimerkkejä siitä, mitä voit päästä matkallasi kokemaan ovat mm. vierailu läheiseen La Jollan kaupunkiin, kierros San Diegon historiallisella Gaslamp Quarterilla, rantaretkiä, shoppailupäiviä ja erilaisia urheiluaktiviteetteja.

San Diegosta

Vaikka San Diego on yksi USA:n suurimmista kaupungeista, väkiluvultaan viidenneksi suurin, on elämänmeno kaupungissa rentoa ja hyväntuulista. Kaupunki edustaa tyylikkäästi Kalifornialaista elämäntyyliä eikä tekeminen kaupungissa lopu koskaan kesken. Aueelta löytyy yli 60 rantaa, joilla pääset rentoutumaan ja nauttimaan lähes täydellisestä ilmastosta päivän oppituntien jälkeen. Rannalta voit suunnata tutustumaan kantakaupungin toinen toistaan viehättävämpiin osiin ja käydä matkalla maistelemassa ainutlaatuisten fuusiokeittiöiden antimia! The US´ finest city, indeed!

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 1,4 million 
Valuutta: Yhdysvaltain Dollari (USD)
Aikaero Suomeen:  -10 tuntia
Kesälämpötila: 20–25 °C 

Tunne oli kuin elokuvissa - koulumme oli upea, hiekkarantoja, palmupuita ja Starbucks joko kadunkulmassa / Emma Pettersson

Matkustaminen San Diegoon

Ohjaaja tai isäntäperheesi on sinua vastassa laskeuduttuasi San Diegoon. Matkustatte sitten yhdessä isäntäperheesi luo, jossa voit tehdä olosi kotoisaksi!

Yhteenveto

Muutama asia, jotka tekevät San Diegosta loistavan kielimatkakohteen: täydellinen ilmasto, kauniit maisemat, rentouttavat rannat, kaupungin eri alueet, joilla seikkailla, mahdollisuus tavata nuoria ympäri maailmaa. Kohde tarjoaa jotain uutta joka päivä! Tule mukaan kehittämään kielitaitoasi, tutustumaan uusiin kansainvälisiin ystäviisi ja saamaan aitiopaikan elämys amerikkalaisesta elämänmenosta rennon coolissa San Diegossa!