Miksi ryhtyä isäntäperheeksi?

Päätös isäntäperheeksi ryhtymisestä tarkoittaa kotisi oven avaamista yhdelle Suomeen saapuvalle vaihtarillemme. Elämääsi saapuu 15-18-vuotias nuori, joka on valinnut Suomen vaihtokohteekseen ja saapuu maahan tutustumaan kulttuuriimme, kieleemme ja elämäntapohimme ryhtymällä turistista paikalliseksi opiskelijaksi lähilukiossasi.

Toivottamalla vaihtarin tervetulleeksi elämääsi et saa vain uutta perheenjäsentä, vaan myös ainutlaatuisen seikkailun, jota seurailla ja elää aitiopaikalla - kotonasi! Pääset tutustumaan uuteen kulttuuriin, oppimaan vierasta kieltä, saamaan todellisen kielikylvyn englantia, ja mikä parasta, sinulla on jatkossa aina paikka, jonne matkstaa tapaamaan perheenjäsentäsi.

Lukukausi tai -vuosi isäntäperheenä on aikaa, jota muistelet yhdessä perheesi kanssa loppuelämänne.

Monille perheille ajatus isäntäperheeksi ryhtymisestä syntyy perheen oman nuoren alkaessa haaveilla vaihto-ohjelmasta ulkomailla. Vaihto-oppilaan sijoittaminen kotiin tuo saman kansavälisen kokemuksen koko perheelle ja tarjoaa paljon eväitä perheen oman nuoren vaihto-ohjelmaan ulkomailla.

Haluaisitko kuulla lisää?

Olisitko tai olisiko perheesi kiinnostunut toimimaan isäntäperheenä Suomeen saapuvalle vaihto-oppilaalle? Haluaisitteko kuulla lisää toiminnasta tai onko teillä herännyt kysyttävää toimintaan liittyen?

Täytä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.